שירשור הפרק - פרק 8

insane sanity

New member
היא הבינה שהיתה כזו :)

באולפן היא נראתה כאילו התאפסה על עצמה. העדיפה לשתוק ולחייך ולא להיכנס לכל הצרעת שוב פעם :)

droriko

New member
יופי, מציגים את נעמה מתור אמא ואשת משפחה

וכל מה שיזכור מהתוכנית הזו זה את שי שצעק על אמא אף אחד לא יזכור מה היה שורש הריב בכלל (הפעם זה לא באשמת ההפקה, אלא הטיפשות של רוב הקהל)

קפרי

New member
אני מסכימה איתך שרוב הקהל חסר שיקול דעת

ומצביע מהבטן ולא אובייקטיבי

Saladin

New member
אני חייב לשאול רגע, באמת...

מה היה שורש הריב? שנעמה רצתה ללכת לישון? זה הצדיק את הצעקות והקללות המגעילות של שי? שי יצא מגעיל וחסר שליטה מכל הסיפור עם נעמה ובאמת שהמילה מנהיג בהקשר שלו עכשיו, אחרי השבוע האחרון, נשמעת מצחיקה. עכשיו זה מאוד ברור ששי דואג רק לעור שלו וכל הפוזה של מנהיג הלכה פייפן. אני מסכים שיש לו יכולת שליטה עצמית ושהוא כל הזמן חושב מהלכים קדימה, אבל לתואר מנהיג הוא כבר ממש לא יכול לטעון. יכול להיות שבפוליטיקה אם אתה רודן ויש לך חיילים וכנופיות אתה יכול להתאושש ממצבים כאלה אבל בתכנית הריאליטי הזו שי איבד את כל הנקודות שלו בשבוע האחרון. לפחות בעיני הקהל. עם הדיירים זה סיפור אחר כי הפחד שהוא משליט עליהם מקשה עליהם לפעול נגדו או להסכים לפעולה נגדו. אבל אין ספק שבשבוע האחרון שי נהפך מאולי-מנהיג לערס של הבית, ערס במובן של בוס שכל כולו פוזה של הפחדה. וזה יכול להצליח לו עוד כמה שבועות ואולי אפילו עד הגמר.

droriko

New member
זה לא משהו שהתחיל במפץ גדול

זה השתלשלות של אירועים . גם ההסטה של נעמה כנגדו, גם העייפות והלחץ של המשימה , גם הפרצוף הדיכאוני של נעמה בשבוע האחרון זה שהיא השתמטה מהמשימה (דבר אנוכי שלעצמו) היה הקש ששבר את גב הגמל (תרתי משמע)

Saladin

New member
אני לא מקבל שנעמה הסיתה נגדו.

מסית=חזק שמסית נגד חלש. זה ממש לא היה המקרה של נעמה ושי. יכול להיות שנעמה אמרה עליו משהו לפני השבוע האחרון שלה בוילה והיא כן בחרה להדיח אותו (אבל את זה רק האח הגדול ידע), אבל היא לא ממש מיקדה את האש בו. מי שכן הסית ובגדול היה שי, שניצל את החולשה של נעמה אחרי שבועיים בהם היתה מועמדת כמעט בטוחה להדחה כדי לדרוך עליה. אין מה להשוות בין שני הדברים.

droriko

New member
הסטה זו הסטה, אין לזה קשר למאזני כוחות

אז נגיד כרגע שי הוא החזק והיא החלשה . ואם היא היתה עוברת אחד אחד ושוטפת אותו במחשבות רעות על שי ובסוף מאזן הכוחות היה מתהפך שי היה מועמד להדחה במקומה ? זה לא נקרא הסטה?

Saladin

New member
הסטה אולי כן, הסתה לא ../images/Emo6.gif

לא זכור לי שנעמה דיברה יותר מדי נגד שי. אולי פספסתי משהו, אבל מה שאני זוכר הוא שנעמה אמרה כל מיני דברים על כל מיני אנשים. הדיבורים שלה לא ממש סיכנו את שי לפי מה שאני זוכר. ועובדה שגם הדברים ששי אמר עליה (יותר נכון צעק עליה) לא היו קשורים לדברים שהיא אמרה עליו אלא לדברים אחרים: זה שהיא מדכאת את כולם בפרצוף תשעה באב שלה, זה שהיא אמרה על רנין שהיא פאתטית (דבר שכל משתתפי הפורום הזה כמעט מסכימים איתו). הוא ניצל את התואנה שהוא מגן החלשים (רנין) ושנעמה מדכאת כדי לקלל אותה ולומר לה שהיא אפס של בחורה. זה צדק זה? זה זבל של בן אדם. זבל אלים שבא מאשפתות ונשאר אשפתות. היום פשוט ראיתי פעם ראשונה את הצעקות שלו על נעמה, אם הייתי רואה לפני כן הייתי רוצה להדיח אותו כבר היום.

bibaso

New member
דרוריקו בטוח פיספסת מלא דברים בתוכנית

אחרת לא היית יכול לטעון ששי לא הסית נגד נעמה ובעוצמה הרבה הרבה יותר גדולה (מבחינת סילופים וחפירות). אם לא ראית אז אין מה לעשות אני לא הולך להכנס לזה כי זה ארוך - כבר נכתב על זה בפורום

באירן שי היה נתלה מזמן בכיכר הבית.

למה בני הבית לא עושים דבר כדי להיפטר מהוונאבי מנהיג הזה? נעמה היא הקורבן בעניין, וגם אם לא - היציאה שלו עליה לא מכובדת.

droriko

New member
ושי מנהיג

זה שהוא לא יכול לדאוג של החיילים שלו יקבלו בסוף מיליון שקל, רוק אחד מהם יחלוק בשלל , זה החוקים לא הוא .

insane sanity

New member
זה דווקא רעיון..

אם 3 היו מתחלקים במיליון.. אני בטוחה שכולם היו מנסים להתחבר לשי חח

droriko

New member
הם מנסים ליצור מתח כאילו ליאון ושי מועמדים

אבל זה ברור שהמועמדים זה קרן וג'ני

הלוואי שזה יהיה שי

ככה זה זה מוכיח שההפקה לא מכורה, ולאנשים יש עוד לב ולא לרצות לראות את הרודן הזה על מסך הטלויזיה שלהם

למעלה