1) אשר יצא גדול במה שהוא אמר לשי יש עניין לכבוש את היצר לתת הזדמנות שניה לאנשים. 2) לגבי הנאום הראשון של נעמה:בסופו של דבר יצא ששי ורנין שהכל הצגה כי באמת כשהיא יצאה נמהבית ודברה עם אסי וארז היא דיברה וגמגמה וראו עליה שהיא מתרגשת לאללה. 3) לא אהבתי את התגובה של שפרה אז את לא מרגישה צורך לבוא ולהפרד אבל למה להכריז על זה ובכלל לגבי כל מי שלא בא לשם אני לא מצפה שפתאום יחבקו אותה אבל שיעמדו בצד יפה יפה (אולי בעצם שיעמדו בפינה
)קצת כבוד לבן אדם. 5) ואחרי הכל נעמה היא כ"כ מורה שזה לא גןרם לי געגועים לבי"ס הדיבור שלה כ"כ מורתי שזה ממש לתפארת יולי תמיר.
1) אשר יצא גדול במה שהוא אמר לשי יש עניין לכבוש את היצר לתת הזדמנות שניה לאנשים. 2) לגבי הנאום הראשון של נעמה:בסופו של דבר יצא ששי ורנין שהכל הצגה כי באמת כשהיא יצאה נמהבית ודברה עם אסי וארז היא דיברה וגמגמה וראו עליה שהיא מתרגשת לאללה. 3) לא אהבתי את התגובה של שפרה אז את לא מרגישה צורך לבוא ולהפרד אבל למה להכריז על זה ובכלל לגבי כל מי שלא בא לשם אני לא מצפה שפתאום יחבקו אותה אבל שיעמדו בצד יפה יפה (אולי בעצם שיעמדו בפינה
)קצת כבוד לבן אדם. 4) ואחרי הכל נעמה היא כ"כ מורה שזה לא גןרם לי געגועים לבי"ס הדיבור שלה כ"כ מורתי שזה ממש לתפארת יולי תמיר.
היא הייתה היחידה שהלכה וניסתה להרגיע את נעמה כל השאר פשוט פחדו לשבת לידה....ונסה היא בוטה ופעמים חסרת טקט אבל יש לב גדול ורחב בעיני היא מלכה אמיתית ולמרות הכל קרן נסיכה בעיני!
הסיבה שקרן היתה בסכנת הדחה (ואני באמת חושב שהיא היתה בסכנת הדחה, בלי קשר לסדר האקראי בו אמרו את מי שנשאר) היא לא שהקהל שונא אותה. קרן הגיעה לשפל המדרגה לפני שבוע, מאז כבר הספקנו לשכוח ממה שהיה עם ערן ועם נעמה בהקשר שלה. הסיבה היא פשוט שאין סיבה להצביע לה או "להעריץ" אותה. היא בסה"כ בחורה צפונבונית מבית טוב ולא מספיק מעוררת סימפטיה.
עבורי בחורה שתוקעת סכין ל"חברים" שלה, לא מסוגלת ולא צריכה להישאר שם, כי מה שהיא משדרת הוא שאם עשתה את זה להם, למה שלא תעשה אותו הדבר ויותר למי שהיא לא מסמפטת במיוחד. לא צריכים להיות בעלי זיכרון קצר לגביה.