שירשור הפרק - פרק 8

eli7r

New member
כמה דברים על העניין עם נעמה

1) אשר יצא גדול במה שהוא אמר לשי יש עניין לכבוש את היצר לתת הזדמנות שניה לאנשים. 2) לגבי הנאום הראשון של נעמה:בסופו של דבר יצא ששי ורנין שהכל הצגה כי באמת כשהיא יצאה נמהבית ודברה עם אסי וארז היא דיברה וגמגמה וראו עליה שהיא מתרגשת לאללה. 3) לא אהבתי את התגובה של שפרה אז את לא מרגישה צורך לבוא ולהפרד אבל למה להכריז על זה ובכלל לגבי כל מי שלא בא לשם אני לא מצפה שפתאום יחבקו אותה אבל שיעמדו בצד יפה יפה (אולי בעצם שיעמדו בפינה
)קצת כבוד לבן אדם. 5) ואחרי הכל נעמה היא כ"כ מורה שזה לא גןרם לי געגועים לבי"ס הדיבור שלה כ"כ מורתי שזה ממש לתפארת יולי תמיר.

droriko

New member
איך את יודעת שהוא יצא גדול?

הוא עמד באמצע הסיטואציה או שי? לדבר מהצד זה תמיד קל את יודעת

eli7r

New member
כמה דברים על העניין עם נעמה

1) אשר יצא גדול במה שהוא אמר לשי יש עניין לכבוש את היצר לתת הזדמנות שניה לאנשים. 2) לגבי הנאום הראשון של נעמה:בסופו של דבר יצא ששי ורנין שהכל הצגה כי באמת כשהיא יצאה נמהבית ודברה עם אסי וארז היא דיברה וגמגמה וראו עליה שהיא מתרגשת לאללה. 3) לא אהבתי את התגובה של שפרה אז את לא מרגישה צורך לבוא ולהפרד אבל למה להכריז על זה ובכלל לגבי כל מי שלא בא לשם אני לא מצפה שפתאום יחבקו אותה אבל שיעמדו בצד יפה יפה (אולי בעצם שיעמדו בפינה
)קצת כבוד לבן אדם. 4) ואחרי הכל נעמה היא כ"כ מורה שזה לא גןרם לי געגועים לבי"ס הדיבור שלה כ"כ מורתי שזה ממש לתפארת יולי תמיר.

מי שיצא גדול זו ונסה

היא הייתה היחידה שהלכה וניסתה להרגיע את נעמה כל השאר פשוט פחדו לשבת לידה....ונסה היא בוטה ופעמים חסרת טקט אבל יש לב גדול ורחב בעיני היא מלכה אמיתית ולמרות הכל קרן נסיכה בעיני!

נו מה איתי ?פליז האח הגדול!!

גם אני רוצה לה יכנס לבית האח הגדול פליזזזזז אני לא מצליחה למצוא את מיי הטעמים מה יהיה

Saladin

New member
קרן? מה היא בכלל עושה בזמן האחרון?

הסיבה שקרן היתה בסכנת הדחה (ואני באמת חושב שהיא היתה בסכנת הדחה, בלי קשר לסדר האקראי בו אמרו את מי שנשאר) היא לא שהקהל שונא אותה. קרן הגיעה לשפל המדרגה לפני שבוע, מאז כבר הספקנו לשכוח ממה שהיה עם ערן ועם נעמה בהקשר שלה. הסיבה היא פשוט שאין סיבה להצביע לה או "להעריץ" אותה. היא בסה"כ בחורה צפונבונית מבית טוב ולא מספיק מעוררת סימפטיה.

קרן נסיכה אמיתית../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

היא עדיין מתאוששת מהלינץ שעשו עליה ועל נעמה היא בחורה חכמה ויש לה חיוך מקסים אין לי ספק שהיא תגיע לגמר ו...ימתו הקנאים!!

N o a m V

New member
כניראה שמיקי עדיין לא התאוששה ממנה

קראה לה "נחש צפע" כשארז שאל אותה מי לדעתה יודח היום.... איזה מגעילה כאילו היא עדיין משחקת את המשחק בבית.

yshy

New member
את חיה באשליות?

במה מתבטאת החוכמה שלה? בכך שהיא חושפת את גופה? אולי זה בעצם מה שגורם לאנשים עדיין להצביע לה, כי אני לא רואה בה שום דבר חיובי.

yshy

New member
לא מעוררת סימפטיה בכלל

עבורי בחורה שתוקעת סכין ל"חברים" שלה, לא מסוגלת ולא צריכה להישאר שם, כי מה שהיא משדרת הוא שאם עשתה את זה להם, למה שלא תעשה אותו הדבר ויותר למי שהיא לא מסמפטת במיוחד. לא צריכים להיות בעלי זיכרון קצר לגביה.

למעלה