שירשור הפרק - פרק 8

mooolly

New member
לא ייאמן. כל מילה צריך לשקול 30 פעמים כי תמיד

יצוץ איזה מישהו ויצעק "גזען"

ליטליקSD

New member
מזכיר לי שראיתי פה או בפורקום העלוב של קשת

שאמר שערבים אנטישמים לגביי רנין. או כמו הדבר היחיד שלא אהבתי בשי, שהוא אמר שהוא לא אוהב פמניסטיות. חבר'ה, אל תצאו בהצהרות אם אין לכם מושג על מה אתם מדברים כי סתם תצאו אהבלים. כמה נקודות להבהרה: *גזען זה להיות נגד גזע מסויים, אף אחד פה לא נגד רנין כי ערבייה. * אנטישמיות= אנטי שמים= נגד שמים. מזה "שמים"? יהודים וערבים כאחד + תוספות. להגיד שערבים הם אנטישמים כלפיי יהודים זאת טענה מגוחכת ומראה בורות. * שי לא קרא ספרים מעולם לטענתו וכמו רבים אחרים אין לו מושג מזה פמיניזם (רמז: אין קשר לשריפת חזיות). האבסורד הוא שבתור אחת שיודעת, אני בטוחה שהכוונה האמיתית שלו היא שהוא מעדיף פציניסטיות. בקיצור ילדים, אל תזלזלו ותגחכו כשמבוגרים אומרים לכם שידע זה כוח.

Jason2

New member
לא, ממש לא

אני לא נולדתי אתמול ואני לא כזה תמים. יש כאן הרבה אנשים שהם נגדה כי היא ערביה, אז אל תנסי להציג את זה אחרת, כי אנחנו לא מטומטמים.

Eloola

New member
לא כל הערה צינית (ומשעשעת, מודה ../images/Emo6.gif),

בהכרח מעידה על גזענות. לפי התגובה שלך כבר היה יותר מתאים להגיד "ושוב היפי נפש מרימים ראש".

Black White

New member
ג'ני ../images/Emo10.gif הכי יפה בעולם...

אלוהים, כמה שהבחורה הזו יפה

Black White

New member
אגב, אני כמעט בטוח שהוא ערבי

הוא ממש נראה כזה. כמו כן, אחי אמר לי שלפני כמה ימים היא אמרה בוילה משהו שממנו היה ניתן להבין שהחבר שלה לא יהודי. בנוסף, הוא לא דיבר מילה - כנראה לא להסביר את המבטא. אוי ג'ני ג'ני - כמה יפה את, כמה מתוקה - מה לעזעזאל את עושה עם היצור הזה.

למעלה