שירשור הפרק - פרק 8

insane sanity

New member
לא אלימה?

היא ממש כפתה את עצמה עליה ועל הנעליים שלה. זה היה נראה מאוד אלים.

ליטליקSD

New member
כל דבר קטן משפיע וקובע

"לא התנהגות חיובית" "לא מנומסת"..משם זה מתחיל. די להיות כלכך נאיביים.

droriko

New member
היום ראיתי לראונה מה עינב עשתה לג'ני

ומשהו לגבי ההדחות שקשור לזה: לפני 3 שבועות כעסתי על ג'ני שהיא ניסתה להדיח את עינב בגלל שלקחה לה חולצה. חשבתי שזו סתם סיבה קטנונית . לאט לאט אני קולט שזה הרבה יותר מזה, שג'ני בעצם הבינה לפני כולנו מי זו עינב - בהמה חוצפנית חסר כל בושה ,שכל מי שרק מעיר לה על ההתנהגות שלה חוטף ממנה צעקות עם מצב למכות (ממש כמו הערסיות האלה באוטובוס שמרשות לעצמן לשמוע אמפי3 בקולי קולות ושיזדיין כל האוטובוס) אעלק היא עושה לג'ני "מה לעשות שיש לך תרבות אירופאית" . עינב זה לא שייך תרבות אירופאית או תרבות אסייתית או תרבות אפריקנית , זה להתנהג כמו בן אדם, מה שבחורה "אמיתית" כמוך בחיים לא תיהיה

Eloola

New member
בהחלט.

לי ירד ממנה לגמרי כשהיא אמרה ללאון "קוקסיייי, מה קרהההה, נזכרת שיש לך חברים?! תרים תרים ת'בגדים ש'ך מהרצפה, נו". רציתי לירות בה.

ליטליקSD

New member
../images/Emo45.gif

איזה בחורה לוקחת למישהי שהיא לא מכירה בגדים מהארון בלי רישות ואחר"כ משאירה אותם עלך השולחן? דורשת נעלים כדי לרוץ ולעשן ראשונה? עושה בלאגן בכל הבית בגלל סיחגריות? קוראת לאחד הקרובים אליה קוקסינל? אחר"כ היא לא מבינה למה מבדילים אותה כי היא מאשקלון. אפילו קרן לא מנתהגת בצורה כזאת.

אריאל5

New member
אני שמח על מה שקרה...

מה שהוכרע הערב זה ששני סוגים אין להם מקום בבית האח הגדול שקרנים צבועים ורשעים והסוג השני אדישים. בוריס וג'ני הלכו בגלל אדישותם. מיקי ונעמה שהייתה מודחת בקרוב הלכו בגלל רשעותם. כרגע אין כבר אדישים כאילו שלא שומעים מהם נשארו רק רעים לכן אני הייתי מזהיר את רנין ואת שפרה. יש עוד שלושה בסיכון מסוים שהם צבר איתי וקרן. צבר ואיתי קצת שקטים מדי וגם צבר לא ברור לי אם הוא בטובים או ברעים וקרן צריכה להוכיח לנו שהיא נגררה אחרי נעמה ושהיא לא רעה מטבעה. הייתי רוצה שעינב גם תהיה בסכנה כי היא מעצבנת אבל בגלל שהיא לא שקרנית וצבועה וגם לא אדישה יש עוד זמן עד שתעוף.

bibaso

New member
נראה לה שההתנהגות היוצאת דופן היא של ג'ני

אני ממש מאמין שזה נראה לה ככה. והבעיה היא שהיא הגיע לוילה מראש בעמדת התגוננות ולכן היא לא פתוחה לקבל ביקורת. אבל בכל זאת אני מחבב אותה.

droriko

New member
האח הגדול יוצאים מתוך הנחה שאשר נשאר

אם אשר עף היום(סיכויים נמוכים מאד) זו תיהיה פדיחת על של ההפקה

יNOT

New member
כנראה שהם יודעים יותר מאיתנו

אלא אם כן הם עשו את הבית כנסת הזה בשביל העובדים בחגים.

droriko

New member
למה אסי וארז מעודדים אנשים להצביע לאיתי וונסה

פשוט חוסר מקצועיות לשמו (מצד ההפקה)

droriko

New member
זה לא משנה מה הם רוצים , זה לא מקצועי

בשום מקום אחר בעולם זה לא קורה

Come Alive

New member
הכי ישראלי זה להגיד שרק בישראל יש את כל החרא/

הם לא באמת בעדם, הם סתם עושים את זה כדי לבלבל אותנו, דוגרי, אם אנחנו היינו בעד משהו, אז שנשנה דעה.. זה סתם, זה אפילו לא טקטיקה. בשום מקום בעולם זה לא בנווה אילן שליד ירושלים בשום מקום בעולם אין אסי עזר ואין ארז טל לשום מקום בעולם לא קוראים ישראל וואלה כל מקום זה אחרת קצת זה איך שמתאימים את זה לקהל, להפקה, למחירים של ההפקה למשל.. הם לא עושים משהו כזה נורא

למעלה