שירשור הפרק - פרק 8

droriko

New member
בדיוק,בגלל זה אמרתי שהאשמה היא לא בהם

אלא בהפקה שהדריכה אותם ולא יודע ישראלי לא ישראלי, אבל את יכולה לעיין בפורום ולראות אינסוף טענות עניינות כנגד ההפקה יש שם דברים הרבה יותר קשים מהעניין של המנחים שהוא פעוט יחסית) אז כן זה עוד לא הביזיון של הישרדות 10 אבל הם בדרך לזה

droriko

New member
תכלס נעמה קיבלה את מה שמגיע לה

והרבה אנשים מתיפים בפורום וכתבים "אוי זה לא מוסרי,אוי איזו מסכנה נעמה,אוי איזה מרושע השי" הזה אבל כשהםצפו בקטע בתוך תוכם הם ממש נהנו מזה , זה היה אחלה שואו

Come Alive

New member
אני חושבת שריב זה ריב

הוא לא צודק בהרבה שהוא אומר והיא לא צודקת הוא ממש הגיע למצב שהוא שונא אותה, ועל מה? על כלום.. בגלל זה אני חושבת שזה מוגזם. הוא לקח את זה מה זה רחוק מדי. מצדה, היא, כולה פסיבית פתאום. היא רצתה ללכת כל כך הרבה זמן, לא יודעת באמת איך היא נתנה לעצמה עד סוף השבוע.. היה ברור עוד בשלישי שהיא מתה ללכת... זה ריב.. ריב מעניין כמעט תמיד.. הבנאדם עצבני רצח, מול המותקפת.

droriko

New member
בדיוק

ושכל המתיפים פה לא יגידו שהם לא היו מעורבים בריב מיומם, ושהם לא צרחו כמו משוגעים על מישהו שעיצבן אותם

זה לא היה ריב

זה היה לינץ..הוא פתח את הפה שלו עליה ..הוא פשוט התנפל עליה ולבוא ולהגיד שזה מגיע לה זה שיא האטימות...זה כמו לבוא ולהגיד שלאישה מוכה מגיע להיות מוכה שי הוא בריון אלים וכל החבורה שם פוחדת ממנו ...

ליטליקSD

New member
בריון אלים?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעניין שתגובות שלך ושל חברייך לגישה הזאת יותר אלימות ממנו. אני יכולה לתת לך שמות של לפחות 5 יותראלימים ממנו בבית הזה.

shy6

New member
אז יש תוכנית גם בשלישי

זה אומר שהם העמידו את כולם להדחה רק בגלל בצע כסף.

MissPop

New member
כל התוכנית מבוססת על בצע כסף

בגרסה המקורית בחו"ל אין דבר כזה SMSאים... אין דבר כזה להביא מישהו מהבית אחרי שהתחילה התוכנית... בישראל הכל מותר.

MissPop

New member
כן, מי שיש לו את רוב הקולות עף... אין רחמים

או הזדמנויות או גלגלצי הצלה שבטח יצוצו בהמשך התוכנית...

Come Alive

New member
אני אישית מעדיפה ככה,

ככה לנו יש את הכוח בסופו של דבר, ולא רק לעניינים בתוך הבית. חח זה כמו ספרי צמרמורת שאתה בוחר את הסוף חחח

no nick 1989

New member
עדיף כמו אצלנו,שהקהל מחליט..

אחרת כבר מזמן היו עפים אנשים שאהובים מאוד על הקהל-כמו יוסי למשל. וזה היה ממש חבל!

droriko

New member
אלוהים ישמור, מה זה הנאום הזה

נעמה רצה לראשות הממשלה ולא ידעתי מזה?

Come Alive

New member
חחחח לא בדיוק,

כמו שהיא אמרה, היא מחנכת תחשוב על שיעור חברה עם המחנכת בכתה י', זה בערך אותה חפירה

ליטליקSD

New member
זה היה פשוט פתטי

אני ואמא שלי ישבנו והתפקענו מצחוק. האישה הזאת מגוחכת ברמות על, בחיי!

למעלה