פטריות ממולאות
15 פטריות פורטבלה קטנות/בינוניות?3 כפיות שמרי בירה?מעט מים?שתי שיני שום גדולות?חצי בצל בינוני ?עירית ופטרוזיליה (אני קונה בקוביות קפואות. 3-4 קוביות פטרוזיליה, 3-4 קוביות עירית. מובן שאפשר לשנות את הירקות לפי הטעם)?ההכנה-מוציאים מכל פטרייה את הגבעול וקוצצים אותו, קוצצים את הבצל ושום, מערבבים הכל ביחד וממלאים את הפטריות. מרססים ספרי שמן על תבנית, מניחים את הפטריות מרססים עוד שמן ואופים 35-40 דקות ב-200 מעלות. להגיש חם.