שרשור בוקר של אי שפיות 22/8/2011

רינתי77

Active member
לא אלה הם פני הדברים! מה שאנשים

כאן בפורום טוענים זה שצריך שניים לטנגו. התנהגותו של איתן היא צד אחד של המטבע. התנהגותן של הבנות היא הצד השני. הן מאפשרות את התנהגותו משיקולים אסטרטגיים והוא מנצל את הכוח שניתן לו. טרפה ונבלה...פשוט מאד..

adiyon2

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת

מה שלומכם הבוקר? אני לא מעודכנת בחדשות, יותר רגוע?

דידי, צהרים טובים

איתן הוא בחר שחצן ומתנשא מעל בנות שהוא יכול לעשות להן את זה. הוא חושב שהוא יותר שם מכל הבנות. מתנהג כמו שיח סעודי: רוצה שיכינו לו אוכל, אוכל בצורה מגעילה, רוצה שישטפו לו את הכלים. בחורה שלא מתייחסת אליו, הוא יחד עם בן ויוני ירכלו על אותה אחת מאחורי הגב. ההפקה לא נראה לי תתן לצנון את המיליון, כי לא מראים את היחסים שלו ושל דניאל כמעט.

SHELGIA21

New member
אורטל היא נפש עצמאית, והאגו שלו נפגע פעמיים,

פעם ראשונה כאשר אמרה לו שהיא מתרחקת ולא חזרה בה כפי שקרן עשתה, קרן הצהירה על ריחוק אבל בפועל עשתה את ההיפך נלחמה בכדי לקבל את הייט של 24ש' התמסרה לו וחטפה בעיטה, אורטל לא חזרה בה, מהרגע שהצהירה על ריחוק שמרה על הריחוק, והתעלמה ממנו. בנוסף כעת היא פונה לאורן, אז מה זה אומר שאיתן לא מספיק אטרקטיבי עבורה, אז כמובן לבחור שחצן ויהיר ומלא מעצמו זה שווה נקמה רצינית, בטוח שמשהו לא בסדר אצלה(לדעת הצנון) כי הרי איך יכול להיות שהיא לא "מתעלפת" ממנו???

שרון-ב-

New member
אורטל שחקנית ברמות על. ואפילו אם היא

תתאהב/התאהבה/מגלה/תגלה עניין באיתן, האגו שלה לא מאפשר לה את זה. לפי הכרטיס שלה, היא יודעת היטב מה היא עושה, הסתובבה עם מספיק אנשים ברמות גבוהות בכדי לדעת איך לשחק. היא רגילה שגברים נופלים מהמשחקים שלה. על איתן זה לא עבד, מסיבה פשוטה, הוא לא מעוניין בה. משחקים יכולים לעבוד על מישהו שמעוניין בך, אפילו מעט. אז היא פונה לאורן. שתפנה שתעשה חיים. היא חייבת להתבגר. כמה שיותר מהר יותר טוב

webguy

New member
את מכירה אותה אישית ?

היא רגילה שגברים נופלים מהמשחקים שלה..? אמרה שהענין בעשירים תם .. היא שנה בלי חבר ..!! הרי בנינו :) הרבה מהבנות היפות מתחתנות עם אנשים מבוססים ..!! הרי אילו עובדות החיים האמת ..!! והסטיסטיקה הזאת מתגברת עם עליית הגיל .

efrat800010

New member
../images/Emo45.gifהיא סוג של מורדת ולא מנסה

לרצות אותו ולהיות תחת חסותו של הוד צנוניותו. בזמן ששאר הבנות אומרות אמן ומשתחוות לו ,היא בשלה בכלל... מעצבן אותי שהבנות כל הזמן מחוייכות שהן רואות אותו ונזהרות בלשונן איתו,כל ההתנהגות הזאת נוראית בעיני. היה היחידה שם עם

דידי 9

New member
הכל לטובה! קרן לפחות תקבל גבר אמיתי,ולא

גועל כמו איתן אורבך הלא גברי והמשעמם, והנאלח. אמרתי כבר שמגיע לדניאל את איתן אורבך, ולו מגיע אותה! :) הכל קורה לטובה-גם אם באותו רגע זה לא נראה :)

דיי3

New member
גם אני ראיתי איך איתן מדגים לגב איפה ליז

הסתתרה, ושניהם דיברו וגיחכו.

איתן דוחה וגב גם לא מציאה גדולה

גב התבקש ע"י ההפקה לבחור בקרן והתמורה המובטחת המליון. כל הריאלטי הבזיוני הזה מבוים עד בחילה. גב חייב לקבל את המליון האבוד מהשרדות, הוא כבר חשף שאופי הבחירה באירית רחמים לא כשר, לכן ההפקה עושה הכל לתת לו את המליון.(פחד שימשיך לזמר) קרן היא מקורבת של מוטי רייף אחד המפיקים מ"אבוט רייף המאירי". לא שווה לצפות בזוועתון המבזה הזה.

למעלה