שרשור בוקר של אי שפיות 22/8/2011

sunflower11

New member
בדיוק!! גב אמר בתחילה לבן שליהי מחוץ לתחום

בגלל שהוא מעוניין בה, אבל אפילו היום כשבן שוב אמר לו שהוא לגמרי יכול להיות עם ליהי, גב אמר שאין סיכוי. הוא לא נותן לה שום צא'נס, הוא לא נתן לאף בת צ'אנס וישר על השיחה הראשונה עם קרן אמר לה שהם יכולים להתאהב תוך יומיים (זאת למרות שקרן אמרה שפעם קודמת שהוא היה הם בקושי דיברו). רואים שהוא החליט מראש ללכת על קרן, וזה אומר שההפקה כנראה סיכמה את זה איתו והבטיחה לו שהם יעשו הכול שהיא תזכה (והם עושים את זה, העריכה בתוכנית המרכזית מציגה קרן אחרת לגמרי ממי שהיא - בחורה יענו טובה, תמימה, קורבן מסכן וכו'). הם הבינו שאיתן לא יבחר בקרן ושאורטל חביבית הקהל, ולכן הביאו לה את גב. במקביל, בעריכה של התוכנית המרכזית, הם מחלישים את כל המתחרות של קרן: אורטל, דניאל, וכנראה שהם גם חוששים מאתי (ללא סיבה לדעתי) והביאו מישהי חדשה ש"תיכנס" בה.

לואיזה7

New member
אכן נראה שההפקה רוצה לפצות את גב במליון

בגלל שלא זכה בהישרדות ואת קרן - בגלל שהתמסרה לאיתן ובסופו של דבר לא זכתה בו. נראה משחק מכור.

דידי 9

New member
צודקת ריץ!הוא גם היה מדושן עונג כשסיפר לדניאל

שהוא זרק את קרן, ושהיא מאוהבת בו וקשה לה. יצור דוחה נאלח ופשוט באמת מגעיל אותי כיצור. אי אפשר לקרוא לו גבר בכלל. יצור משעמם וסתמי לגמרי

Rach31

New member
כן, ראיתי את זה בפרק וזה עורר בי חלחלה...

הוא חייך כשהוא סיפר שעזב אותה ועצוב לה... אני לא מבינה איך דניאל לא נגעלת ממנו...

madteacher

New member
זה ממש לא מדויק!

גב בהיותו שרוע על המיטה בחדר הבנות (כשהמתינו לתחילת הנשף), אמר לאיתן שהוא מתגרד, והוא לא יודע ממה. הוא העלה השערה שאולי זה מהמיטה שעליה שכב, ואז איתן שאל: ״אתה חושב? של מי המיטה?״ גב: ״לא יודע, אני חושב של אורטל״. איתן בחיוך: ״תיזהר, היא עוקצת ״ ... זה נאמר בהומור ובקריצה, וגם אני (שמחבבת את אורטל), מצאתי שזה מצחיק. לגבי חדר הארונות וליז - גם תיבלו את זה קצת במלח ופלפל ... הכל נאמר בהומור, לא מתוך כוונה לפגוע באחת הבנות.

דידי 9

New member
גם שהוא סיפר לדניאל שקרן כואבת זה בצחוק?! מה

קורה לכן בנות מההההההההההה???? זה גבר? שבא בחיוך-אחרי שהוא ראה שקרן קרועה? זה גבר-שרצה את דניאל בדייט, והודיע על כך לכולם, חוץ מקרן שהוא שיקר לה ואמר לה תיזמי-ואז שכב איתה בדייט, וטס לדניאל כשיצא? זה גבר? זה הגבר שהייתן רוצות????מספיק להנעל! מספיק! תאהבו את דניאל, מה שבא לכן-אבל אל תשקרו לעצמיכן, ואל תצדדו בגבר כזה!! אני מתביישת, בחיי

madteacher

New member
אני צופה בתכנית

כדי ליהנות ולהשתעשע, לא כדי לקבל תובנות בחיים. אני שופטת את מה שאני רואה ומבינה על גבי המסך, ומשתדלת להיצמד לעובדות עד כמה שניתן. אישית, לא נעים לי לקרוא שרשור שלם שיוצא כולו מתוך נקודת הנחה שגוייה, כי הדברים שנכתבו כאן אינם מדויקים (ואגב, ניתן לצפות שוב ולהוכיח זאת). כבר אתמול כשזה נכתב, רציתי להגיב, אבל מאחר שזה לא תפס תאוצה, ולא התייחסו לעניין, לא עשיתי זאת. הבוקר קראתי את כל מה שנכתב כאן, וזה הפריע לי שאנשים מגיעים למסקנות נחרצות על סמך פרשנות של מישהו שלא הביא את הדברים כהווייתם. ואגב, הייתי עושה בדיוק אותו דבר, גם אם הייתי רואה שכותבים כאן על קרן דברים שלא היו ולא נבראו. (ואף עשיתי זאת כשלא דייקו לגבי משהו שכביכול עשתה). לפני שמגיעים למסקנות ושופטים מישהו כל כך בחומרה, כדאי להתבסס על דברים מדוייקים, הקשורים לתכנית, ולא על מטענים אישיים והתחשבנויות מיותרות שאינם קשורים לתכנית.

דידי 9

New member
להינות רק?! מדובר באנשים שחיים בעולם שלך!הכל

שם הוא בעצם השתקפות של מה שיש במציאות שלך! תפסיקי לשכנע את עצמך בזה שבאת רק "להינות". זה חלק מהמציאות שלך ההתנהגות הגברית הזו, והיא ראויה להוקעה בלבד!

רינתי77

Active member
נו, באמת! שום דבר בתכנית הזו הוא לא חלק

מהמציאות שלי! בשבילי זה פריק שואו! אני קובעת אילו אנשים אני הופכת לחלק מהמציאות שלי. אנשים דוגמת אלה המשתתפים בתכנית אנים חלק מחיי.

poseidon111

Active member
דברים כדרבנות

מכיון שאותי יותר מעניין הדינמיקות שמתפתחות פה יותר מהתכנית עצמה,ומכיון שאת נשמעת כאדם שקול,הרשי לי לשאול אותך זאת:אם אנו מנטרלים את אלו שעמדתן ידועה ומשתמשים במיקרה כקרדום,מעניין אותי לשמוע את דעתך לגבי הפרשנות הכה שונה שלך אל מול אלו שראו את הארוע.אני לא מדבר על אלו שניזונות מהאינפורמציה.אני מדבר על אלו שראו.

דידי 9

New member
פוסי

הדינמיקות פה, הן לא דינמיקות מתפתחות-אלא מקובעות. ואני לא מדברת על קיבעון שנבדק תוך כדי היותו,כמו זה שלי לגבי קרן, אלא קיבעון מטעמים אחרים כמו קיבעון חברתי בעצם שכולל דיעה מסוימת על מנת להיות חבר בו. כמו האחרים כאן ברובם.אני לא מנטרלת-שום דיעה! בטח שלא את הדיעות המנוגדות לי, כי זה הפסד שלי-בוודאות. אני קוראת, רואה, בודקת-ואז מגבשת דיעה, וגם היא זמנית:) הכל תלוי בהתפתחויות. אני מאוד ערה להתפתחויות. אני מספיק סומכת או לא סומכת-על מי שכותבת,גם היא בניגוד לדעותיי. מה גם אם יש כמה כאלה- אז אני יכולה לקבל או לא-על פי החלטתי. ושוב-ראיתי בעיני את הדרך שבה איתן סיפר לדניאל, מדושן עונג!! על הכאב של קרן, על זה שהיא מאוהבת בו, בחיוך אינפנטילי על שפתיו-בעיני זה נורא לספר כך על כאב של אחר.

כשהוא סיפר על הפרידה.. לא היה שום חיוך

גם לא כשדניאל שאלה איך היא לקחה את זה. בהמשך השיחה הם כבר יותר חייכו, אחרי שהוא אמר שעכשיו הוא נשאר רק עם אחת. חוץ מזה, ידידתי.. כל השיחה הזו של השעתיים וחצי שהייתה להם, נערכה לשיחה של פחות מדקה. הדינמיקות פה, הן מתפתחות.. אחרת אנשים לא היו משנים את דעתם על ענבר כפי ששינו.. אבל למה אני לא מופתעת ממה שכתבת? הקבעון שלך הוא קבעון מתפתח הוא הגיוני, הוא נבדק תמיד תוך כדי. אלו אנחנו שלא בסדר, ועיוורים. כן דידי?

דידי 9

New member
יו את משקרת סוזי!במצח נחושה!לא מעוניינת לקרוא

אותך! זה לא נכון מה שאת אומרת. איתן צ ח ק!!! לא חייך-ודניאל אחריו. מספיק עם הקיבעון, ושלום.

בואנה יא הזויה, אני משקרת במצח נחושה?

אני אומרת לך מה ראיתי, זה הכל. לא טוב לך? תתמודדי. אל תקראי, יותר טוב. וממך למדתי שכל דבר את גם ככה מקצינה.

sunflower11

New member
כשהוא אמר שקרן התאהבה בו היה לו איזה חיוך

קטנטן פנימי, שהעיד על זה שהוא מדושן עונג/זה החמיא לו.

קטנטנן פנימי? או כזה שראו?

כי אני זוכרת טוב מאוד שאני ממש חיפשתי לראות את החיוך, "בואו נראה איך הוא יספר לדניאל על זה.." אמרתי לעצמי. אני לא ראיתי חיוך, לא ראיתי שום רגש מסוים. אולי אם אני אראה את הקטע שוב.

למעלה