כמה דברים שקרו אתמול
חנינו רחוק (ליד הספורטק, וחינם) כדי לא להתקע אחר כך ביציאה... זה עבד מעולה. הגענו ראשונים למקום(!!!!) (אני שניר ונתי) הגענו ב4. נתי גם הספיק לראות את דייב בזמן ששניר גרר אותי לארח לו חברה בזמן שהוא אוכל... אחר כך התחילו אנשים להגיע וכבר נהייה די מלא לאט לאט... בסוף שמו את הגדרות של הבידוק והאסטרטגיה עבדה מעולה, נשארנו ראשונים ונכנסנו ראשונים... לשורה הראשונה. בשורה הראשונה נאבקנו על חיינו... ובלי הצלחה כל כך מרובה... בסוף נאלצנו לצאת אחרי 4 שירים של מגהדת' (את גירז אוף וור שמעתי מהשירותים עקב המלצה של מי שהוציא אותי (לא החוצה מהמועדון למזלי... אותי החזירו) ללכת לשירותים להתרענן...) הוא חטף בעיטה ללסת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך שמחתי כששמעתי את זה!!
מאחורה עשינו את כל הבלאגן והמיני-פוגואים. והייתה הופעה פשוט אדירה!! קניתי חולצה של דרים של סבב ההופעות של סקור!! חולצה מדהימה.. אכלתי אתמול פרגיות אלוהיות!! אני לא בטוח אם זה כי הם היו כל כך טעימות או כי לא אכלתי הרבה לפני... נסענו לים, מצאנו את כל השכבה חוזרים מטקס סיום שהברזנו ממנו לטובת ההופעה... נכנסנו למים והיה בנזונה! יום מושלם שייזכר עוד הרבה הרבה זמן...