היה פשוט אדיר!!!! ההופעה הכי טובה בחיים שלי
בהתחלה באתי משו כמו 5:00 ראיתי שם כמה אנשים וכאלה ודיברנו ושקלתי בכלל אם להיות בשורה הראשונה או לחזור בחיים. אחר כך הוציאו אותנו מרחבת האנגר וכולםחיכו בחוץ שעה ואז הכניסו את כולם, ומי שהיה לו מים הזונות לקחו לו! כדי שיקנו ב11 שקל =|. בקיצור לי במקרה לא לקחו יאי! אחר כך בצפר עלו, דפקו אחלה הופעה, אחלה סאונד. הם בהחלט מתאימים, הם פשוט היו מעולים. אחר כך הצטלמתי עם הסולן חחחחח. אני החלטלתי ללכת לשורה הרבעית חמישית. ואז.. היה חושך ואוזני שמעו את הריף הראשון של סליפווקר ולאטלאט הם נכנסו, ברגע הזה כל שערותי סמרו בצורה מטורפת והתחלתי לראות את דייב וכולי "ררררררררררררר" פאק הוא עמד מולי! אחר כך עד השיר סקים בערך, לא הכי נהנתי כי רצתי להיות שורה ראשונה, אז מסקין בערך כל פעם ניסיתי להדחף לשורה ראשונה וזה היה קשה, הלך לי הגוף קיבלתי כ"כ הרבה מכות, אפילו בגגרת חחחחח אני הרגשתי שאני הולך למות. אחר כך שהייתי שורה ראשונה ומחוץ, נהנתי פי שתיים וסימפוני והולי וורז, פאק, כמה אנדרנלין בשיר אחד. ואני דיי בטוח שגלן הסתכל עליי, הוא כזה הסתכל עליי, אני עליו ואז דפקתי פרצוף קשוח, והוא דפק את אותו פרצוף!!!!חחחחח הייתי הופעה מעולה אה ועוד דבר אני שונא מאבטחים רוסים, לא יודע מי מה ממש יודע מה קרה אחר כך מאחורי האנגר, אבל הם פשוט יצאו זונות, טוב שלא הרגו אותו וזהו.זה כ"כ עצבן אותי!!!! הייתה הופעה מעולה, נקווה שהם יבואו שוב חחח אתמול קראתי את השרשור מטאליסט 2005 והיה איזה אחד שכתב"הלוואי ודייב יקיים את ההבטחה שלו ויבוא" חחח זה רק מראה עד כמה שדייב תותח אם הם באים שוב, אני שם!! ייאלה תעלו תמונות!! אני ראיתי כ"כ הרבה שצילמו תעלו בבקשה
נהנתי רצח!