שרשור חזרה לבית הספר

אוווווווווווווווווווווו :) ../images/Emo192.gif

בהצלחה לכולם!
אהא ה-נ-א-ו-ם תודה לך

ElinorLahav

New member
עונה - כאילו שמישהו יקרא ... ../images/Emo11.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7:00
האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הסעה ... איזה מקצוע את הכי אוהבת? אמ... ניראלי תנ"ך
איזה מקצוע את הכי שונאת? ספרות ! איזו שעה של היום את הכי אוהבת? שנייה , כי אח"כ יש הפסקה
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן, המורה לערבית ! אם כן, למה ? [?!] כי היא מדברת כל היום על סקס XDDDDDDDDDDDDDDDD האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן , המורה לספרות ! אם כן, מדוע? כי היא כל הזמן נותנת לי הרשמות סתם והיא דומה לחזיייר
באיזו שעה את מסיימת ללמוד? ממ רבע לאחת או אחת וחצי ולפעמים משתחררים ברבע ל12 ...
באיזו שעה את מגיעה הביתה? תלוי מתי אני מסייימת .. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? דהה ! חזרה .

PerfectSP

New member
מתבכיינת על לקום בשבע?!../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

אני בשבע,בחוץ!מחכה להסעה! אני קמה בשש וחצי
חחחחח,כואב לי הראש רק מלחשוב על זהP: איזה מורה לספרות לא דומה לחזיר?

SpongBobit

New member
שלנו כזאת מזעזתS:

כזאת שומנית תמיד עם חגורות עור כאלה..מזעזע לחשוב עליה !

YuviR

New member
XDDD

שומנית XDDDDD גם לנו הייתה אחת כזאת, מחנכת.. איכס היא הייתה מזעזעת חחח

ElinorLahav

New member
חחח שלי ממש נישבעת לך את חושבת היא אחות תאומה

של החזיר חחחח את נקרעת !

PerfectSP

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo190.gif

שלי הייתה קטנה מצומקת,זקנה ומטופשת
אבל באמת מטופשת...די עשינו לה גיהינום שנה שעברהP: בזכותה התפרסמנו בכל בית הספר שנה שעברה!D: כי מישהו זרק עליה מטבע..P: חוץ מזה זרקנו עליה ניירות,שיחקנו איתה במשחק השולחנות,וכל שיעור עבר בניסיון להשקיט אותנו,וכל שיעור היא הוצירה 90 אחוז מהכיתה ואז נגמר השיעור
חבל שהיא לא ממשיכה איתנו,היה כל כך כיף!!
XDDDDD

כיתה י'- בגרויות ושיט כאלה P:

בא ולא בא. לא היה לי אכפת שיהיה בצפר אם לא היו מבחנים ובגרויות. שיעורים אולי אפשר עוד לסבול, אבל מבחנים ובגרויות לוקחים כל כך הרבה זמן מהחיים שזה מייגע בעע. באיזו שעה את קמה כל בוקר? רבע ל-7 האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הסעה בגלל זה צריך לקום מוקדם, כדי לא לאחר להסעה. איזה מקצוע את הכי אוהבת? אומנות איזה מקצוע את הכי שונאת?מתמטיקה איזו שעה של היום את הכי אוהבת?אחה"צ-ערב האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?כן, מורה לאנגלית שלצערי עזבה השנה :( ומורה לספרדית אם כן, למה ? [?!] המור הלאנגלית הייתה נחמדה וחמודה, והמורה לספרדית פשוט מתה עליי אז יש לי ציונים טובים P: האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? לא כל כך.. אם כן, מדוע? ^ באיזו שעה את מסיימת ללמוד? כל יום שעה אחרת. אם יש לי מגמה סיימתי את הבצפר ב-5 (נכון לשנה שעברה לא יודעת לגביי השנה) באיזו שעה את מגיעה הביתה? תלוי ביום, או 1 וחצי או 2 ורבע או 3 ועשירם איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה. חח

LiHiLuSh

New member
אני עולה לי'א תאמיני לי י' הבגרויות ממש

קלות היו לי למרות שניחשלתי בראשונה במתמטיקה כמו חצי העולם וכול הבית ספר חח כי המורים המפגרים לא לימדו את החומר הנכון >< אבל בשני 100 חחח
יאא אוף השנה יש לי 6 בגרויות +להמשיך עם הלימודים לרשיון שיהיה לי בקרוב אהאהאה אוףףףףףף

LiHiLuSh

New member
מי אני בע ../images/Emo6.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר?6 וחצי האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי?בהסעה חח עם כול החברה הבית ספר שלי בשפיים אז אני רחוקה חח איזה מקצוע את הכי אוהבת?אף אחד כבר איזה מקצוע את הכי שונאת?הכול חח איזו שעה של היום את הכי אוהבת?אף אחת האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?כבר לא כי כולם עזבו >< אם כן, למה ? [?!]
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?כן אחד בע המורה המניק למטמתיקה אלב הוא חכם סמרק אם כן, מדוע?ש.......... באיזו שעה את מסיימת ללמוד?2 וחצי ואני מתחילה ב 9 באיזו שעה את מגיעה הביתה?3 ו.. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?החזרה מבית הספרר חפרתי כן מאוד חח לא סתם

../images/Emo192.gifבית ספר ../images/Emo10.gif

ייאיי מי בא איתי שביתה? =] צ'אלות... באיזו שעה את קמה כל בוקר? תלוי מתי אני הולכת לישון
אפשר להגיד 7:20 לרוב... האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? לפעמים במונית XD וליפעמים אחותי לוקחת אותי וליפעמים אמא שלי :] איזה מקצוע את הכי אוהבת? הפסקה [?] זה נחשב? אם לא 0_0 אז אנגלית :] איזה מקצוע את הכי שונאת?מטמטיקה ועוד הרבההההה איזו שעה של היום את הכי אוהבת?נממ כול שעה שנייה... האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? יאפ! המורה לחשבון D: אם כן, למה ? [?!] כי היא מספרת על החיים שלה כול השיעור ולא לומדים P: פעם היא סיפרה לנו שהיא ניסתה להכין עוגה וככה כול השיעור עבר! וגם יש לה עניים כחולות. וכול הזמן אני יורדת עליה והיא לוכחת את זה לצחוקים ומספרת בדיחות XD ! האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כןןן כןןן כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן המורה לתנ"ך הזו** אם כן, מדוע? כי היא שונאת אותי! ואני לא יודעת מה עשיתי לה!@ חוץ מיזה שלא הכנתי אף פעם שיעורי בית וברחתי מהשיעור שלה כמה פעמים... ולא הקשבתי... ודיברתי וצחקתי אם כול מי שהיה ליידי כדי שזה יעבור מהר... והיא כול הזמן מעבירה אותי מקום (למזלי היא יצאה לפנסיה ייאייי יייאייי יייאאאאאאאאאאאאייי D: |מאושרתת| ) פעם גם אמרתי לה אני שונאת אותך [ניפלט לי
] ואז החצופה אמרה "שלא תדעי מה אני חושבת עליך" וכימעט הרבצתי לה!! :O והיא נותנת כול הזמן שיעורים! והיא חושבת שהיא סקסית XDD והיא כול הזמן איכשהו מגיעה לנושא של "יחסי מין" מהתנ"ך! אין קשרר ביכלל איך היא מצליחה? ה' יודע XDDDDDD באיזו שעה את מסיימת ללמוד? אחד וחצי או אחד ורבע ובשישי ב 12 ומשהו .. באיזו שעה את מגיעה הביתה? אני באה הביתה ברגל אז תלוי מה אני עושה בדרך 0-0 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? שעת הקימה! XDDD ברור שהחזרה יש פה שאלה ביכלל? חשוב לי להזכיר
שאני הכי קטנה פה בפורום :] אז אני רק עולה לו'...
תיקראו את החפירה שלי לא כתבתי הכול סתם!

PerfectSP

New member
אני!אני! ../images/Emo190.gif

איזה כלבים!לקום בשבע ועשרים?!?!
אני כמעט בבצפר בשבע ועשרים
ליתר דיוק בין שבע 25 לשבע וחצי

Shira XD

New member
חחחח לקחת ברצינות|'סם|

חחחח כמה סיפורים הכנסת. XD צודקת מירההה|בעעע| ליליאורההה|יאאא|

SpongBobit