שרשור חזרה לבית הספר

Rukia nik

New member
היה נחמד, בכל זאת איך יכול להיות בבית ספר?

הכרנו את המחנכת המחליפה שלנו, כי המחנכת הקודמת בחופשת לידה!
ואממ..אח"כ היה מת' ו.... אני לא מופיעה ברשימות של מת'!!!!!!!!%!#%@! פשוט מחקו אותי, או משהו, וזה עצבן אותי נורא!
אח"כ היה לשון, נרגעתי!
ואז היה אנגלית והיה נחמד נורא!
בסה"כ חוץ ממת' הכל עבר סבבה במיוחד שלא נתנו לנו שיעורים!
אז בהצלחה לכולם!

Rukia nik

New member
אה כן, והמערכת שלי למחר

שעה ראשונה : חנ"ג שעה שנייה: היסטוריה שעה שלישית + רביעית : ערבית ושעה חמישית + שישית: אנגלית יכול להיות יותר גרוע, זה יום טוב יחסית בייחוד בגלל שאני מסיימת ב-2!

אז ככה..

די התחלתי להתגעגע לבצפר החופש, אבל בדקה שראיתי שוב את הכיתה שלי ואת הבנים המפגרים שיש לי בכיתה, לא הבנתי למה התגעגעתי בכלל S: היו פשוט כמה שעות עם המחנכת החדשה שהיא נראה די נחמדה, אבל נו, נחייה ונראה P: הדבר הטוב שקרה היום? חח לא עולה במוחי שום דבר טוב שהיה קשור לבצפר, רק בבוקר שמתי את הקליפ spring nicht באמפי4 , חח זה הדבר היחידי שעודד אותי ליום הזה. אה ובעצם, יש לנו ילד חדש בכיתה מה זה נראה חמוד ^^ ויפה. חח *מתבייש* דבר רע? חזרתי לאותה כיתה עם ילדים שלא מבינים מחייהם D: הלוואי וייצא לי להיכנס לפורום בתדירות סבירה השנה, כי יש לי יום במערכת שהוא 11 שעות SSS: בצפר דפוק. אז אני ממש ממש מקווה להתעדכן פה ועדיין להיות פה הרבה למרות שיש בצפר וכאלה

SpongBobit

New member
מסכימה עם שתי הפסקאות הראשונותXD

חוץ מהקטע של הקליפ באמפי4 XD

חח מעודד הכוונה ש

יש לי קליפ של טה באמפי4 נעזוב את זה שבקליפ מראים שהוא קופץ.. (החלק הלא מעודד חח) אבל היי! יש לי גם את הקליפ של ready set go כך שזה כן יותר מעודד !!

SpongBobit

New member
אה חח..בתדודה שלי שאוהבת אותם גם

אז הראתי לה את spring nicht ביוטיוב והיא התחילה לפרוץ בבכי,כי גם פירשתי לה מילה במילה. מזה הרגשתי אשמהXD

dorkiflitz

New member
מצטרפת לפסקה האחרונה ../images/Emo9.gif

יש לי יום שאני מסיימת ב4..

אוח >.<

עיצבון נכון? אבל מה הם חשבו לעצמם שהם שמו לי יום עם 11 שעות!? שאני בכוונה אהיה עייפה כל הערב.. זונות.

dorkiflitz

New member
כן.. ועוד אחרי זה הם דוחפים את המשלחת לפולין

כאילו, מה.. אתם רוצים בכוח להרוג את התלמידים שלכם!? בקיצור, מחר אני ב7 מסיימת ואני לא אהיה כל היום בבית ואני בטח אהיה רעבההה רצח כי כמה שאני לא אביא אוכל אני תמיד אהיה רעבה בבצפר. אני שמתי לב לזה שבצפר הוא מקום מרעיב. XD

חח נו ברור

כי זה מעין כלא כזה, ומה בכלא לא רעבים? XDDD וואי עד 7, איך את שורדת אלוהים ירחם חחח

dorkiflitz

New member
אכן אלוהים ירחם. מי ייתן ומישהו ידפוק לי

את הדלת של הלוקר שלו בראש ואז אני אמות. ואכישהוא יאשימו את הבצפר!! מוחעחעחע. עזבי.. XD

חח זה הבצפר שמתחיל להשפיע

על המחשבה XDDD מי ייתן והלוקר שלי לא ייפתח יותר וייתקע ולא יהיה איך לפתוח אותו וו...ונו, פשוט שיימות עם הספרים ביחד. וייקברו באדמה ~.~ נו את רואה, גם עליי זה מתחיל להשפיע. XD

LiHiLuSh

New member
אניניני ../images/Emo6.gif -_חפירה_-

אוקי אל הבוקרר צהקתי שלום לחברה שלי אחרי חודשיים שלא ראיתי אותה טוב נו פחות מחודשיים וכול מי שבא הי לחהלה והיה צחוקים של ממש בהסע והיה כיף ^^ הגהנו לבית ספר הלכנו הסתובבתי ואז הלכתי לכיתה שלי לירואת איזה כיתה היא בכלל שלי ומצאתי ממה ממה מהר חח המקום הזה ממש קטן חח ואז הלכתי הסתובבתי עם חברים הלכנו למחששה הלא מוסטרת חח (הספסל מול הקיוסק
) וחיקינו שילדים כבר יבהו>< עד שהם בהו חח ואז הלכנו לכיתה ואמרו לנו שיש לנו עוד זמן (כן הסתובבתי עם ילדים לא מהכיתה שלי חח אבל מהשכה הם י'ב ואני י'ב אבל הם חברים שלי^^ חח אני יודעת אני מפגרת!*) ואז הגיעו כולם (יעני הילדים של הכיתה שלי יש שם אחד שאנ יממש לא סובלת>< כזנ ילד קטן מצומק פאק הוא נירא ילד בכיתה ו' והוא בכיתה י'א ובן 17 ואמרנו הי ונשיקות בלה בלה בלה ואז ראיתי עוד חברים מעוד פעם י'ב שניסקרו לבוא חחח וראיתי א תהתעודת זהות שחברה של יעשתה ^_^ כרגיל התלוננה על התמונה שלא יצא טוב אבל היא היייתה ממש חמוד ^^ ואז היא הראתה לחבר והוא צחק חח
ואז ניכנסנו לכיתות ודיברנו כרגיל עם המחכנכת על מה היה וכמה בגרויות ומגמות וכול השטיות האלה><! ואז היה טקס של 5 דקות
חחח יעני הוא מתחיל המנהלת מדברת ואז הנו שכחת יאת שמו חח וזהו נתנו לנו ללכת והם אמרו 3 מילים וחצי חח וחזרנו והתחלנו לילמוד>< למדנו אממ הראשון היסטוריה סתם הוא שאל אותנו מזה היסטוריה וכול מיני כלאה ונתן לנו את האימייל שלו שהוא יוכל לישלוח לנו שעורים ותמונות וסרטים וכלו מיני שטויות ואזזזזזזזזזזז היה לי עוד שעתיים אלב של אנגלית ולא למדנו היא דיברה איתנו על הבגרות שאנחנו מעכשי ומתחילים לילמוד עלייה אז אנחנו צריכים לעשות עבודה שהיא בעצם חלק מהבגרות של 5 יחידות והוכל ואמרה לנו ליבחור 4 נושאים ואז סתם עשינו תשבץ ^_^ וזהו אני בבית ^__________________^ *אני לא><

LiHiLuSh

New member
אה ושחכתי לומר כו להיום נחשו מי ליבאה אותי!

כן כן האמפי שלי עם טוקיו הוטל חחחחחחחחח אבל כו להיום

3has3

New member
*חפירה*

*העתקתי מילה במילה אז מי שקראה את זה כבר לא חייבת להגיב (ואני מדברת אל אלו שהגיבו ולא אומרת שכולן בנות, שחף* טוב, אז חזרתי XDDD שרדתי DDD: את האמת, לי בכלל לא הייתה בעיה לחזור.. לא רציתי אבל עדיין P: שרדתי את כל החפירות.. של המחנכת ושל המורה החדשה לאנגלית. כמה היא חופרתתתת גרררר קיבלתי מערכת ונדפקתי בזה שאני במצוינות. כשכולם הולכים שישית אני נשארת לשביעית.. פעמיים בשבוע
המערכת היא חרא בכללי.. למה אני לא יכולה לסיים בשישי ארבע שעות וביום חמישי חמש? (זה ביום חמישי ארבע ובשישי חמש).. אני מקווה שישנו את זה P: השעה הראשונה הייתה משעממת.. בשעה השניה ירדנה (המחנכת) חפרה על ה'זוכיות וחובות התלמיד נהנהנהנ בלהלהלהלה' איכס. ואז עוד שעתיים משעממות במיוחד
ואז היה אנגלית והמורה חפרה על שטויות וזה היה כל כך משעמם. אני יושבת ליד ספניאלי :] ועכשיו הכל הכל הכל. יצאתי מהבית בשבע 25 ככה... אולי וחצי.. משהו באמצע XDD הגעתי לבית ספר ב-שבע 35 ואז חיכיתי דקה לדניאלי שכבר הייתה בשביל מהצד השני XDD היא באה ואז נכנסנו.. מצאנו כמה בנות מ- 3 שאמרו לנו איפה זה כיתות ח'.. נכנסו לכיתה ולא היה כמעט מקום XDD מצאנו מקום ממש מאחורה איפה שארבעת הערסים ישבו :] ואז העבירו אותם P: את ההמשך תקראו למעלה P: נמאס לי שגם בהפסקות של החמש דקות צריך לצאת מהכיתה
איכס. המנהלת היא באמת אמא של אושרי כהן. שאלו אותה... ילדה אחת אמרה לי שהיא דומה לו.. אבל אני חושבת שהיא דומה יותר לגזר XDDD יש לה שיער כתום
בהפסק בין רביעית וחמישית לירן שאלה אותי אם אני מכירה את זהבה שהיא המורה לאנגלית XDDD ואני כזה:"זהבה?" לירן:"המורה לאנגלית.. החדשה.. במקום נסראללה" אני:"זהבה?" לירן:"כן" אני:"ושלושת הדובים?" לירן:*צוחק* ואז אני כזה מסתובב ללוח שהמערכת עוד הייתה כתובה עליו וכתוב אביבה XDDD וזה היה כל כך מצחיק XDDD ואז היא כזה נכנסת והוא לוחש לי:"היא באמת דומה לזהבההה" XDDDDDDDDDDDDDDDD מחר אני אפגש עם אור בדואר ב7:25 ואז נלך לבית ספר P: בידיוק כמו בשנה שעברה רק חמש דקות אחרי XDDDDDDD בקיצור, אין לי כוח יותר לחפור וחם לי בטירוף
אז... תגיבו DD: אגב, החומוס הירדני החדש, טעים כל כך!~ זה פשוט הדבר הכי טעים עם פיתה DD: היה לזה טעם... פשוט... מעדן!~ *אני לא קשורה אבל המלצה יומית P: * --------------------------------------------------------- וזהו, אני יודעת שכתבתי שם כל מיני דברים לא קשורים וכאלה
אבל זה מה שיש XDD אני לא קשורה לעצמי בכלל XDD

למעלה