שרשור לילה יוצא לדרך

efrat800010

New member
אז אני חושבת בדיוק

הפוך ממך עד לפני שבוע היה לי המון זמן לצפות הכול ריקני,לא אמיתי ומאולץ קרן בלתי נסבלת גב שחקן יקירי ההפקה ו"כוכבי הפרקים" לא יכולה לראות אותם

efrat800010

New member
כן זה לא להאמין! עיוות מוחלט של המציאות,לפחות

שיצאו משם יצפו ויבינו הכול אני כל כך רוצה שאורטל תיקח את המיליון בשבועיים האחרונים זה הלך והתחזק,הקהל חייב להתעורר ולעשות צדק מקווה שלא מאוחר מידי הפקה מושחתת כזאת

meytula

New member
אני צופה הלילה דמעות

או של דניאל או של אורטל או של חן.בלי קשר לזכייה של קרן וגב. מה שכן כמו שאמרו לי ,תהייה לנו מנוחה משתי האפסים האלה קרן וגב,שיטוסו כבררר!!

meytula

New member
מיצי המשך ההודעה שנשלחה בטרם עת

כשהם הקריאו את מטרת המשימה זה נאמר וגם אחרי זה כשקיבלו משימה של המכתבים נאמר

דידי 9

New member
למה דמעות?כי תפסו את דניאל על שקר?מכירה את

איתן-ודלוקה עליו מה עוד יש בבחורה הזו?!

efrat800010

New member
"תתנחמי שלא הביאו לך קליפ של זמר מזרחי"

גב לקרן אני שונאתתתתתת אותםםםםםםםםםם!!! קנאים מושחתים

goodpink

New member
שתי דברים:אתי ידעה אל אגו של אורטל וקרן טופלס

אתי ידעה על צילומי נערת אגו של אורטל ומעניין שלא סיפרה לאף אחד מעניין אם קיבלה הוראה על כך ומדוע לא סיפרה לאף אחד? וקרן גם הצטלמה טופלס במסגרת היותה דוגמנית

efrat800010

New member
לא הבנתי מה הקטע עם

הצילומים של אורטל היא ספרה להם בהתחלה שדגמנה פה ושם למה זה כזה קריטי? מה ההבדל? היא לא היתה נערת ליווי או נערת לוח שנה של פלייבוי כאילו מה..? כל כך הרבה דוגמניות מופנמות ועדינות עם כבוד עצמי הצטלמו כך זה לא משנה אותה וזה מעברה...

thisisme4

New member
שני דברים

לקרן לא היו פעם ציצים אמנם מוזר שאתי ידעה ולא סיפרה. אבל זה מסתדר עם זה שאורטל כל הזמן סולחת לאתי

goodpink

New member
את מתווכחת עם מה שקרן אמרה? היא אמרה במפורש

שהיא הצטלמה טופלס. את יודעת באיזה גיל היא עשתה את הניתוח? לפני התחרות במהלך התחרות איכשהו נראה לי שלקראת התחרות בין זה שהתקבלה לשידור התחרות עצמה.

sunflower11

New member
זה יותר גרוע. אורטל לא הצטלמה טופלס.

ואם זה נכון, למה ההפקה לא הראתה את זה? (שאלה רטורית).

למעלה