שרשור עדכוני אחה"צ
14/08/11

lyly6

New member
אין ספק שבתמונות האלה אורטל מאוד יפה ,אבל

במציאות היום יומית של הבית היא בהחלט לא נראית כמו בתמונות שמלאות כמובן בפוטושופ. הפנים שלה קצת גבריות ביום יום .

דווידו

New member
עזרה.. זיהוי

מישהו יודע איך קוראים או איך אפשר למצוא את המוזיקת בוקר טוב ( מה שיש עכשיו).. ההשכמה שלהם עם המילה בוקר טוב?

meytula

New member
יוני חופר לדניאל על עצמי

אני ...ואני...ואני...ואני...

../images/Emo6.gifאיזה אדיוט בן אומר:רק שתדעי שאני והבנים

נשמור עליך יש לך שקט " חחחההה איזה צנון הדביל הזה.

שרון-ב-

New member
חחח הוא כזה דביל. חי על זמן שאול

בדקה שהם יוצאים מהבית היא לא תזכור את שמו

תוכן הפתקים שנזרקו לבריכה:

לפי פורום וואלה, נזרקו שתי אבנים + שני פתקים לבריכה של הוילה. ענת אספה אותם ומסרה לאיתן. על הפתק הראשון היה כתוב: "אורטל דניאל אוהבים אתכן בחוץ!!! ליהיא וקרן יא רכלניות מגעילות שונאים אתכן בחוץ!!! אנחנו מבטיחים לכן שנמשיך לצעוק ולהשפיל אתכן יא מכוערות!!! קרן את דומה לכלב מכוער ביותר, אנורקסית מגעילה!!!" הפתק השני היה מיועד לאיתן, ובו יידעו אותו שקרן וליהיא זממו לשלוח את אתי לקרוא את ההודעות בסמארטפון של דניאל. זה היה די מזמן כשהן תכננו לשגע את דניאל עד שתתפוצץ, וקרן רקחה מזימה איך לעשות זאת, ולהעמיד פנים כאילו היא מקבלת הודעות מאיתן כדי לגרום לדניאל לקנא. ואז אתי (אם אני זוכרת נכון) הציעה לה: "את רוצה שאני אציץ לה בסמארטפון ואקרא את ההודעות שלה?" וקרן התלהבה ועודדה אותה לעשות את זה. (מה שלא נעשה בסופו של דבר...) אתי סיפרה על זה לדניאל אתמול בלילה במיטה לפני שהלכו לישון, אבל כמובן, דאגה לסלף ולהציג את זה כאילו היא היתה לטובתה של דניאל... אגב, תוכנו של הפתק הראשון הוא על פי כותב בפורום וואלה שטוען שידידה שלו הצטרפה לכמה חברים שהלכו וזרקו את הפתקים הנ"ל.

האספנית

New member
בבקשה, לא ראיתי- מה קרה עם הפתקים?

קראתי בפורום השני שזרקו להם פתקים מבחוץ. מה קרה בדיוק? מי מצא את הפתקים? מי קרא את התוכן שלהם? מה היו התגובות? ספרו בבקשה !!!!

meytula

New member
שיטט לא מראים את השיחה בין ליהי לדניאל

איזה הפקה מטוטמת.אני בשוקק ליהי קראה לדניאל לשיחה וכשהן התחילו את השיחה הכל נקטע ועבררו לצלם את אתי מקפלת כביסה

נעמה8080

New member
למה לא כתבו שליהי אמרה שהיא נגעלת

מבן? מעניין מה אז היה קורה! לכתוב כל מה שליהי וקרן דיברו על בן.

meytula

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גדולללללללללללללללללללל

למעלה