שרשור פרק 13- ההדחה

LiRs Lullaby

New member
אוי נעם נעם....

איזה בור חפרת לעצמך..... במקום לשמור על פרופיל שקט כמו שאתה תמיד עושה החלטת לפעול נגד האיש הלא נכון וגם סיפרת זאת לאיש הלא נכון...... מולי aka הבוגד. ושמתם לב שהפעם כן החליטו לדבר על הזמן שלקח למשימה הזו, בניגוד למשימה בין עומר ויואב? כן, כנראה גם בערוץ קולטים שם את צפניה. מתי ידיחו את דן? אני מחכה רק לזה. ושוב מורחים אותנו עם ההדחה... לא מספיק התעללו בנו השבוע?
ויקה מתחילה להימאס עליי. כמה ברבי בלרינה מעופפת את יכולה להיות? אללה יוסטור שבוע הבא נעם מעיף אותך מהאי, יחד עם גיא.

MiStoRy007

New member
חח רגע, מה שרשמת על ויקה זה ברצינות?

כי תמיד היית חרמנית עליה

LiRs Lullaby

New member
לא הייתי חרמנית עליה ../images/Emo11.gif

חיבבתי אותה כי היא הייתה האנדרדוג. היא הייתה משגעת, בלונדינית ומתוקה וכולם אמרו עליה שהיא חלשה ואהבלה והכל אבל כמה אפשר לנפנף ככה בידיים ולמלמל שזה האי שלך ושלא יקחו לך אותו? ועוד לנצח ככה במשימות.... די, תלכי מפה כבר יא מעצבנת

keren love

New member
מולי עיצבן אותי!!!

אני מאוד אוהבת את מולי ונועם. אבל מה זו ההתלבטות הזו של מולי אם להעיף את נועם או להצטרף אליו? למה לו לבגוד בסאבנה? כולם החליטו שהם מעיפים את נועם אז למה הוא רוצה לבגוד בגיא או במושיק שהם חברים שלו? למרות שנראה לי שההפקה סתם רצתה ליצור אפקט כזה של האם סאבנה מאוחדים או שאולי אחד מהם יבגוד

שמתם לב..../images/Emo108.gif

כשעידן דיבר על הבגידה של מולי, הוא אמר שהוא ישלם. והווידי הזה הי ככל הנראה אחרי מועצת השבט.. אני לא יודע
התחזית שלי לגבי מי הם מצביעים נעם - גיא, אלכס/משה משה - גיא, אלכס אלכס - גיא, משה גיא : מולי, נעם מולי: גיא, אלכס/משה עידן : מולי, נעם מושיק: מולי, נעם לא יודע, משהו כזה

omrimayo

New member
מסכים לגבי הדברים שעידן אמר... זה היה מכוער.

"הוא ישלם!" ואז הראו את מולי מתפלל... נראה לי סתם ההפקה בכיף שלה הראתה לנו את הדיבורים של מולי עם נעם כדי שנחשוד ושתהיה להם סיבה מספקת להעיף את מולי פרק הבאה ושזה לא יראה הזוי. מולי בחוץ ב-200 אחוז. לצערי. טוב, ככה זה שלא רוצים שדן יילך הבייתה, תעיפו בכלל 60 אנשים מהשבט השני, קל יותר. נ.ב אפשר להבין אחרת את הדברים של עידן... הוא אמר "סבאנה לבנה מאוחדת ומי שינסה לשבור את זה - ישלם" מה שאומר שהוא מתכוון לנעם שניסה לשבור את הלבנה של סבאנה. אבל בכל מקרה נראה לי שהוא הפחות מועדף שם לכן ימצא את עצמו בחוץ...

hodaya157

New member
לא כותבת פה בד"כ

אבל חייבת להוציא את זה.....: דן הזה חש גן עדן עלי אדמות....!! <-אהבתי ת'קטע עם ורה שאמרה שלא צריכים אותו שם...ובמקביל הוא אומר שהם צריכים אותו ולא יעיפו אותו.....
ויקה הזאת משחקת אותה! נעזוב בצד את זה שנישפכתי מצחוק איך היא נתקעה בין הסורגים לבור, אבל באנה.. היא נלחמת!
מכירים את זה שפתאום נתפס שריר\גיד בכף רגל? חח כ"כ קיוויתי שלא יקרה פתאום לנועם באמצע התחרות....! בסוף מושיקו קיבל ת'חסינות, מה שמשאיר אותי 4 ימים לאכול ת'אצבעות ממתח שיעיפו 2.... ועל זה בכלללל יש לי השערות עמוקות [
]שאין לי כח להיכנס אליהן... אבל זהו בעצם...נראה לי פרקתי הכל.....
ואני אסיים ב..נועם תייצר לי תלתלים!!

Fall Out Shir

New member
../images/Emo6.gif צודקת..

נעם תעשה לי תלתל בלונדיני שנופל על המצח בגל פעם מחדש במשימות

yardenushXD

New member
מולי יצא כזה מניאק.

מה הקטע שלך לנסות להדיח מישהו משהבט שלך על פני ג'יבארו? כזה בוגד. ועוד הוא לא מבין שזה צעד נואש של נועם שלא ידיחו אותו, הוא כזה מטומטם, אם פרק לפני חשבתי שהוא בסדר בקטע עם דן עכשיו מסתבר שהוא הדביל-והלוואי שיעיפו אותו. כאילו יצא להם הכי טוב בעולם שהם 4 מול 3 וזה הכי לטובת סבאנה-אבל מסתבר שיש אחד שלא ממש מבין. ומושיק כזה תותח..כל הכבוד עליו..המתמודד הכי מוערך שם. וגם כן מה זה 2 מכל שבט? אוף האמת שדיי ציפיתי שיעיפו שניים. הלוואי שאת מולי ונעם(כן אני היחידה שרוצה את נעם כי במילא האדם בסוף ישרוד באי המתים. אבל האמת אני שונאת את אלכס ומשה גם, האמת אני שונאת את כולם מג'בארו) מה שטוב שהשבטים חוזרים (:) דן עיצבן, וליה הפתיעה אותי לא ידעתי שהיא תוקסם מדן כמו רוב הבנות. יאללה ורהP: וההפקה כזאת מטומטמת-קודם עם הקטע השקוף של דן, עכשיו 2 מכל שבט(מילא שניים בכללי כמו באמריקאי) וגם להעביר את פרק ההדחה ליום רביעי. מה נסגר איתם.

מסויאס

New member
ההפקה עושה דילול אתני בגברי הישרדות

לא יאמן חשבתי שתקופות חשוכות כאלה חלפו מין העולם.

EyeSeeYou

New member
חוץ מלהשמיץ ולקלל כל היום..

אתה יודע להגיד עוד משהו? פשוט קצת קשה שלא לשים לב להתעקשות שלך להשמיץ את ההפקה והערוץ לאורך כל השרשור הזה ואחרים זה קצת נראה פאטתי...כמעט הייתי אומר..חשוד..

LiRs Lullaby

New member
נה, כולם משמיצים את ההפקה על הדברים

שהם עושים בפרקים האחרונים. אפשר להאשים פה אנשים? קודם מצילים את דן מהדחה בטוחה, אחר כך שמים את כל הטוויסטים האפשריים בעונה אחת, ועכשיו הם מחלקים פרק אחד לשלושה.

lordof the

New member
../images/Emo58.gif לפרק הבא !

לא תהיה הדחה כפולה, במקום זה בפרק הלפני אחרון יהיו 13 הדחות בפרק מיוחד בן 24 שעות, שבמהלכו נשמע איך דן מרגיש כמו מלך, הבנות ידברו על שמפו ונועם ידבר כמו ילד מפגר.

למעלה