שרשור פרק 13- ההדחה

אוהד 49

New member
סבבה, גם אני מקווה ששניהם יישארו!!

אבל מההתחלה זה היה ברור- או מושיק או נועם. וברגע שמושיק זכה בחסינות זה דיי ברור מי יילך..

אורפל 1

New member
אלכס פחדן

אלכס פוחד הוא מעומד להדחה הוא פוחד על הת*ת שלו אז הוא מלכלך בנתיים לא נשכח שהוא עדיין לא הביא את הברזנט ואני איתך בקשר לדן הוא הורס את הכל שילך כבר הביתה

אוהד 49

New member
אהה..וואלה צודק../images/Emo13.gif

לא הבנתי אבל ת'קטע הזה שאנשים מסתובבים עם בגדים של אנשים אחרים..כאילו מה הקטע?? הבגדים מסריחים ומלוכלכים מזיעה וגועל נפש של המתמודדים אבל האנשים תמיד שמים עליהם חולצות של אחרים..!! בעע..

סאמוואן

New member
הויקה הזאת ../images/Emo46.gif

נורא רציתי שסיוון תנצח אותה ותעיף אותה חזרה לארץ!! ולמרות שאני לא סובלת אותה אני חייבת להודות שמפרק לפרק היא מתגלה כתותחית על!!.. אבל שלא תחשוב על להישאר באי יותר ממה שעומר היה-זה לא מקובל עליי..שבוע הבא היא הולכת!!

אוהד 49

New member
../images/Emo6.gif

היי מאמי!! חח אל תדאגי- שבוע הבא היא עפה! נדבר אחר-כך מתוקה

furtadofanatic

New member
אואואווו הדן האידיוט הזה =\\\

"עכשיו יש לי יותר לתחמן "
.. מעניין אם הבנות יהיו מספיק חכמות כדי להבין שהוא עכשיו חזק עליהן ועדיף להפטר ממנו .. וויקה יוצאת גדולה משבוע לשבוע

Black Jane

New member
אם מדיחים את נועם, אני לא מתכוונת

לראות את התוכנית יותר. כבר עשיתי את זה בעבר עם כוכב נולד, אני לא אהסס לעשות זאת שוב. וכן, אני מאיימת! וכל העולם עומד על כך שאם אני אראה את התוכנית או לא! P:

RageBot

New member
אבל

כבר ידעת מראש שהוא לא הולך לנצח /= ז"א, באמת האמנת שייתנו לו להישאר עד הסוף? ושייתנו לו לנצח?

סאמוואן

New member
תאמיני לי..

שעם ידיחו את נועם הוא יכסח שם אחד אחד באי המתים ויחזור לגמר... נועם הוא תותח הוא לא יוותר מהר על המקום שלו במשחק.. ואם לא עומר...אז הבחירה השנייה שלי היא נועם..מילה שלי-הוא יהיה בגמר!

אני איתך אם מדיחים את נועם אני לא צופה יותר

בתוכנית, הכל מכור ! ההפקה רוצה שדן ינצח בשביל שיהיה פיקנטי יותר ובכן אם כל החזקים עפים שזה מושיק / נועם / מולי , הבנות הכוסיות ומשה המעפן ואלכס הטיפש ודן הרכלן לא מעניינים, מזל שערוץ 2 שם את התוכנית 1 מול 100 יש אלטרנטיבה !!!!!!!

למעלה