שרשור פרק 13- ההדחה

אוהד 49

New member
שוב פעם טעות!!

תסתכל טוב טוב שוב פעם על הפרק ותיראה שעוד מההתחלה זה היה הרעיון של נועם!. אלכס הלך לעידן אחרי שנועם אמר לו לנסות לשכנע את עידן להוביל מהלך לכך שמושיק יעוף. זה היה ממש בהתחלה עוד כשראו את נועם ואלכס יושבים על הנדנדה.. ככה שמי שהתחיל את המהלך עוד מלכתחילה היה נועם. אלכס אמר לעידן (ניסה לשכנע אותו) שעדיף להעיף את מושיק כי הם "עבדים שלו" ושהוא משתמש בהם ומנצל אותם והוא גם אמר משהו על זה שהם צריכים להיות עצמאיים ומשוחררים. זה הגיעה למושיק דרך עידן שסיפר לו על ה"תכנית" של נועם. ואם התכוונת אליי ב"יפיי נפש" אז אני האחרון(!) שהוא 'יפה נפש'...פשוט אומר את מה שהיה. אה ו..מה יש לנועם להפסיד?- הנה בדיוק מה שקרה עכשיו- זאת התשובה שלך. אולי הם (בני סבאנה) עוד חשבו להדיח את אלכס, אבל אחרי שמושיק שמע על המזימה שיצר נועם במטרה להעיף אותו, מושיק אמר וסיכם את זה בצורה הכי יפש שיש- "הקם להורגך- השקם להורגו"...

XקוקיX

New member
לא נכון.

בכלל הייתה שם אי הבנה ענקית. עידן ניסה לארגן שיעיפו את נעם ומשום מה אלכס החליט שזה מושיק מנסה להעיף את נעם ובגלל זה הוא בא ואמר את זה לנעם, שכדאי להעיף את אלכס. אז הכל העצם באשמת עידן ואלכס.

אוהד 49

New member
את יודעת מה? ונגיד שזה נכון..

מאיפה אלכס יודע שעידן רוצה להעיף את נועם?? הרי הוא (עידן) אמר את זה מול המצלמות, לא? אז מה, אלכס התגנב מאחורה ושמע אותו אומר את זה?..לא הגיוני.

Fairywitch

New member
לא נכון, הם תיכננו עוד הרבה לפני.

והכי מצחיק שהם העזו להתרגז על זה שהוא מנסה להתגונן ולהציל את עצמו!
כאילו הם לא היו עושים אותו דבר במקומו. הרי לא הייתה לו ברירה!

יובלוש26

New member
הם על ההתחלה אמרו שהם רוצים להדיח את נעם

בגלל שהוא חזק נורא ומהווה איום. ורק אחרי שנעם הבין את זה הוא ניסה לפעול איכשהו כדי שהוא לא יודח, זה הקטע במשחק, הוא לא אמור לוותר ו"טוב מדיחים אותי".

אוהד 49

New member
כנסי

הם לא אמרו "הולכים על נועם" מההתחלה(!!!). ראו את עידן, עד כמה שאני זוכר, מדבר על כל אחד משבט ג'יבארו ומנתח את ההשלכות של כל אחד שיעוף משם- מה הם יהיו, ומה זה יעשה.. הוא אמר "אם רוצים לשבור את משה ואלכס, מדיחים את נועם." "אם רוצים בלה בלה אז אלכס", וככה גם לגביי משה. משהו כזה.. לא ב-ד-י-ו-ק זוכר.. ומאיפה בדיוק נועם "הבין" את זה?? עידן בא אליו ואמר לו- "תשמע אנחנו מעיפים אותך"? או שאולי נועם הוא סייקיק קורא מחשבות ולא סיפרו לנו...?

LiRs Lullaby

New member
לא, היא צודקת.

חברי סבאנה ישבו סביב מקום כלשהו והם בהתחלה אמרו שהם רוצים להדיח את נעם כי הוא החזק ביותר בשבט. מולי אפילו אמר שאם נעם יזכה בחסינות אז ידיחו את אחד מ"שלושת המוסקיטרים" - להלן, שלושת חברי ג'יבארו. נעם צדק לחלוטין ולא הייתה לו שום ברירה אלא לנסות להביא מישהו מסבאנה לצד שלו. ותגיד אתה נורמלי? נעם אמור להבין לבד שאם המצב הוא 4-3 לרעתם אז הבחור הכי חזק והכי מאיים הוא זה שיודח. לא צריך להיות קורא מחשבות בשביל זה או לשאול את עידן. הוא לא נעל....

LiRs Lullaby

New member
אתה לא מסכים

שנעם היה מספיק חכם כדי להבין שמשלושת הג'יבארואים הנותרים, ארבעת חברי סבאנה יעדיפו להדיח את החזק מביניהם כדי להיות ביתרון?

אוהד 49

New member
לא זה מה שאמרתי..

אני לא מסכים עם זה שסבאנה רצו להדיח את נועם (מההתחלה לפחות), מה גם שדווקא הוא דיי יתחבר איתם. יותר מאלכס ו/או משה לפחות.... גם מולי אמר את זה שהוא יתחבר עם נועם והוא לא רוצה שהוא ילך. אמרת את זה יפה מאוד בעצמך- הם אמרו מההתחלה "אחד משלושת המוסקטרים יעוף" - כלומר, הם מדברים על כולם (בכללי!), והכל פתוח ביניהם לגביי מי יעוף. ואפשר היה גם לאמר את זה בעצם ככה: "אחד משלושתם יעוף" - שזה ממש לא אומר שהם מדברים על נועם. אבל אנחנו מתווכחים על כלום! אז עדיף לא להמשיך, כי אם אני אגיב לך ואת תגיבי לי ואני אגיב לך זה לא ייגמר- מה גם שמראש זה מקרה אבוד כי לא ניראה לי שמישהו ישנה את דעתו

LiRs Lullaby

New member
מה זה לא מסכים שהם רצו להדיח אותו בהתחלה?

אין פה עניין של מסכים-לא מסכים; זה היה כבר! זה שודר! זה בוידאו! צבעוני על גבי פילם על גבי האינטרנט! הם דיברו על להדיח את נעם, ובמידה והוא יזכה במשימת החסינות הם יצביעו נגד מישהו אחר משבט ג'יבארו! הוא היה על הכוונת שלהם מלכתחילה! ומולי - אוי, מולי, הוא מתחבר אל נעם וזה יעלה לו ביוקר. אפילו לחשוב על להדיח מישהו מחברי השבט שלו זה לא מעשה חכם במיוחד - ותראה איך קפון ומושיק מתייחסים לזה. הוא בפירוש לא מדבר בשם חברי סבאנה. גם אל תשכח שכשנעם עבר לשבט סבאנה הוא תכנן להדיח אותו ובכלל לא התלהב ממנו בלשון המעטה. אני אמצא לך את הדקות הספציפיות האלה ותראה על מה כולם מדברים כאן. אוקיי, בדקתי, תריץ קדימה עד לדקה ה-20ותראה שעידן וגיא מתחילים לדבר על להדיח את נעם, על זה שיש להם רוב בשבט ורק אחר כך שומעים את נעם ואלכס מדברים על כך שנעם הוא זה שעל הכוונת ושהוא צריך לעשות משהו כדי לצאת מזה. רק אחרי שהוא מנסה לגרום להדחה של מושיק הוא נמצא "מחדש" על הכוונת.

אוהד 49

New member
לא מסכים עם מה שכתבת! מה פה לא ברור??

בכללי. לא מסכים! מה, שאני אכתוב את צודקת ואני טועה? זה מה שיעשה לך טוב ויפסיק את הדיון? אז סבבה, את צודקת- אני טועה!! בסדר?.. חוץ מזה שבפסקה השניה לא כל-כך הבנתי מה רצית להגיד

LiRs Lullaby

New member
אני לא מבינה למה אתה מתעקש לעוות משהו שקרה.

אתה טוען ש"אני לא מסכים עם זה שסבאנה רצו להדיח את נועם (מההתחלה לפחות)," אני מביאה לך את הדקות הספציפיות שבהן נאמר בפירוש ע"י שני חברי שבט מסבאנה שהם תכננו להדיח את נעם עוד לפני שהוא ניסה לעשות משהו. אתה צודק, אין לי עניין בלטחון מים, אבל משום מה אתה מתעקש על משהו שפשוט לא קרה ומעוות עובדה גמורה. וזה די מציק. ובפסקה השנייה רק הגבתי למה שאמרת על כך שמולי לא רצה להדיח את נעם כי הוא "התחבר איתו ולא רצה שיילך". אז זהו, שלא. הוא לא רצה שנעם יילך רק *אחרי* שמושיק זכה בחסינות ונעם עשה לו פססט והם דיברו, ועוד מקודם הוא לא אהב אותו כשנעם הועבר לשבט שלו. מקווה שהבהרתי את זה.

LiRs Lullaby

New member
אתה סתם אומר את זה כדי לרצות אותי ../images/Emo10.gif

טיפוס מעייף אני, מה?

אוהד 49

New member
../images/Emo6.gif

פשוט סתם מתווכחים על כלום, אל תיקחי את זה אישית
... וסבבה, ראיתי שרוצים להעיף את נועם
יאללה עוד 10 דקות מתחיל!!

ein ani

New member
הבנים שלסבאנה חולמים להדיח את נועם מההתחלה

והם גם אמרו את זה בקול רם בכל ראיון (גם אלו מהמשתלה וגם אלו מהחוף)

shavitt93

New member
אם הוא רוצה להישאר במישחק

הוא חייב לידאוג לתחת שלו , ולא ליסמוך על הדמות של נועם החמוד והישר שיציל אותו, אני הייתי עושה בדיוק אותו דבר...

מיריבי

New member
../images/Emo17.gifאין כאן עניין של אמין או מלוכלך..

זה משחק שצריך לשחק. ואלו הכללים. שניהם אנשים מקסימים והלוואי שישארו לגמר!!!!!

למעלה