שרשור ציפורי לילה
- 19/08/11

Lichy7

New member
אממ.. מי אמר נשנוש ולא קרא לי?? ../images/Emo6.gif

רגעעעעע
לא רק שאני יושבת לידכם, אני יושבת באמצע! רק ככה לא תריבו על מי יישב לידי

קשקשה9

New member
תתמודד!

אגב חל איסור חמור להזכיר את המילה נישנוש עברה על החוק תגרור גרירה החוצה מהאולם !

בוףברכה

New member
אני קורא לסדרן....../images/Emo69.gif../images/Emo45.gif../images/Emo62.gif.... ****

...מזה..כל... * * ** * הפירורים .. ** ** * * * האלה..תחת. הכסא.... **** * * * * * *** * * * ** * * *** ** ** ** * ** ** * * **** ** * * * ** * * ** * * * ** * *** * ** * *** * ** ** * * * ** ***** ** ** * ** * ** ** * * ** * * ** **

didush100

New member
מה זה? אני בהלם בשוק!!!!! היא ירדה

לי מהעיניים בזה הרגע!!!! גועל נפש של התנהגות מסכנה חיהיא כואב לי עליה הלב היא בחיים לא היתה מוכרת את קרן ככה

היא רוצה עכשיו שליהי תחזור להיות עם בן

כדי שליהי לא תפריע לה גם גב וכדי שהיא תוכל להיות גם גב

קשקשה9

New member
לא היא כבר לא צריכה כי אחרי השיחה עם יוני

היא יודעת שליהי תודח בהזדמנות הראשונה

קרן לא חברה בכלל של ליהי

אכפת לה רק מעצמה. וגם לא יהיה אכפת לה אם ליהי תודח, כי אז הדרך עם גב פנויה בשביל להיות איתו

Lichy7

New member
דידוש לאט לאט לא נשאר לך את מי לאהוב ../images/Emo201.gif

ברוכה הבאה לחבורת ממורמרי הדור הבא

דקל69

New member
ליהיא מכרה את עצמה בהינף גב, היא נתן לקרן

לסחור בה כאילו היתה פתיון לדגים. ליהיא מקבלת בחזרה את כל מה שקרן מוכרת לה בעיניים עצומות. היא פותחת את הפה וממשיכה לאכול את מה שקרן נותנת לה לבלוע גם כאשר קרן מכניסה לפיה חרא. ליהיא רצתה להתקדם במשחק וזה לגיטמי, לא עצרה לרגע לחשוב שעם כל האהבה והאמונה לקרן היא גורמת לה לעשות דברים שלא לרוחה. ליהיא לא היתה מצליחה לתכנן אסטרטגיה מושלמת עם בן ללא קרן. גם שיחת ההזדהות עם ליהיא לגבי גב ברגע שנכנס מצד קרן היתה לשרוף אותה סופית. בעוד קרן חיכתה יום ואז הלכה לאיתן בכדי שיגמור איתה היא נתנה לליהיא לצאת המלוכלכת שזורקת את בן בשניות.

madteacher

New member
דווקא כאן היא כן יעצה לה

לא למהר. ענבר היתה איתן, ויחד הן יעצו לה לא למהר ולהמתין עם השיחה לבן (כשישבו בחדר על המיטה). את הוידוי וההשלכות שבעקבותיו היא עשתה בטיפשותה מול אתי. קרן לא היתה איתה בדקות האלה. ליהיא היתה זו שבער לה לדבר, וכשהן ישבו בחצר היא קראה לו כשעבר שם ודיברה איתו. קרן כמובן, לא התאמצה מידי להניא אותה מהעניין כי זה שירת את האינטרסים שלה.

דקל69

New member
לא כתבתי שהיא דחפה את ליהיא לספר לבן, ממש

לא. היא כן ניסתה לה לגרום להבין שזה בסדר להתלבט ולשקול שוב אפילו במחיר של פגיעה בבן. בקטע הזה היא יצאה מלוכלכת כלפי ליהיא כי היא טענה בפני יוני שהיא האמינה לליהיא שהיא באמת רצתה את בן ובגלל זה דחפה אותה. היא גרמה לו בעקיפין להאמין שאולי ליהיא גם עבדה לעיה ובכל מקרה ניערה את עצמה מכל העניין. היא רק "חברה טובה" שתמכה בליהיא לגבי בן במחשבה טהורה ותמימה שליהיא מעוניינת בו האמת. מרגע שגב נכנס היא התנערה מכל קשר לפרשה והעמידה את התגובה שהיא בדיוק יודעת מה שהבנים יודעים, שהיא באותה עמדה כמוהם.

madteacher

New member
ברור. דעתי כדעתך, ההסתייגות היתה רק

לגבי שתי השורות האחרונות.

billc

New member
כמו שאמרתי הפיצוץ בין דידוש ודידי מתקרב

אני מחר יזכיר לדידי על מה שאמרת

למעלה