מלא עדכונים!

גילולית

New member
תודה!

די אני לא מאמינה..אתמול בסנטר רציתי לקמות TOTP אבל אמרו שקנו את האחרון אתמול ועכשיו זה?!?!?!רר.. זה בערך הפעם החמישית שאני באה לשם ואומרים לי את זה!!

OneStepCloser

New member
מה שאת רצית לקנות זה היה גליון לפני זה

הגיליון הזה בכלל לא הגיע לארץ עוד
וידיע רק בעוד חודש חח

Dirty wings2

New member
תודה רבה על העידכון../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

ובאמת הגיע הזמן שיעריכו אותם יותר,ואת טומי שעושה עבודה נהדרת! אני יודעת שזה ממש ממש לא קשור, אבל זה מעצבן אותי שלהקות בשתי שקל שכותבים להם שירים,מעריכים יותר ודורשים שיעשו להם ילדים, מאשר להקות באמת איכותיות כמו מקפליי שכותבות את כל החומר שלהם לבד[כמו שגם באסטד עזרו בחלק מהשירים]. ויש המון דוגמאות ללהקות כאלה,אני לא יפרט,אבל זה פשוט מרגיז.

m i c k e y 15

New member
וואי דני בטח מה זה שמח שהוא עשה

קאבר של ברוס XD אחד האלילים שלו והוא עשה את זה טוב מאוד ודאגי XDDDD הוא לא שם לב שאין לו תחתונים ודני רק צוחק XDD ואפחד יעני לא ביקש ממנו להתפשט....הוא פשוט עשה את זה חח איודוט חח

m i c k e y 15

New member
|שמא|חדשות אלבום../images/Emo36.gif

אני לא חושבת שמישהי ממש ראתה את זה למטה כי כמעט ולא הגיבו XD אז שוב...ומקסימום תקראו פעמיים XD אז- אנחנו כבר יודעים שהנים כתבו המון מהשירים בקיץ הקודם בשבי האלבום ה-4. ועד עכשיו הייתה להם פגישה אחת ויחידה כדי לדבר על איך הסגנון,הצליל של האלבום יהיה. וזה נראה שהאלבום הולך להיות הרבה יותר רוקנרול שהם לוקחים פה סיכון. בעוד כמה ימים עוד פגישה תהיה שבו הבנים יראו את השירים שהם כתבו כדי לראות אם הם יהיו באלבום החדש או לא. בקשר למפיקים, הם אלה שתמיד עבדו עם מקפליי אבל הפעם יש להם עוד מפיק אחד, זה שהפיק את האלבום "אמריקן אידיוט" בשביל גרין דיי. אחד הדברים שהם עדיין לא בטוחים לגביו, הוא תאריך היציאה של האלבום. כרגע התאריך הוא ה-28 באפריל אבל הוא יכול להשתנות, הכל תלוי בתהליך הקלטת האלבום. כמו שאמרו, ההקלטות יהיו בין אוסטרליה לבין אנגליה. החלק הראשון שלו יהיה באוסטרליה, איפה שהלהקה הייתה בערך כחודש. בין ינואר לפברואר, אבל אנחנו לא יודעים את הימים. התכנון בקשר לסינגל הוא דומה. הם יוציאו אחד במרץ, אח"כ עוד אחד אחרי זה ואז את האלבום. אבל זה עדיין לא רישמי, דברים יכולים להשתנות. גם, סיבוב ההופעות שלהם באנגליה יתחיל באפריל. האלבום שלהם "Greatest Hits" נמצא כרגע במקום ה-22 במצעדים השבוע.

m i c k e y 15

New member
טוב רציני זה מעצבן אותי- מעצבן אותי מה שאנשים

חושבים ואמרים על הלהקהחוץ מאלה שמעריצים אותה כמובן. שלפעמים אני אומרת שאני שומעת מקפליי וזה אנשים אומרים לי "איכ זה פופ, איך את יכולה , סתם להקת הומואים" ואני ממש מתפלא על אנשים, כאילו איך אתם אומרים כזה דבר ואתם אפילו לא מכירים אותם. שאומרים לי נו מה את חושבת עליהם למה את אוהבת אותם כל כך. אני אומרת שהמוזיקה שלהם נורא נורא מיוחדת, עוזרת, נורא יפה והמילים שלהם באים מהלב ולא סתם מאנשים שנמצאים שם כדי לכתוב להם. זה מילים שיצאו מהם, שהם כתבו ובגלל זה אני מרגישה אפילו יותר קרובה לשירים שלהם ואני יודעת שאני לא היחידה שמרגישה ככה ושוואלה יש עוד מישהו שהרגיש כמוני [בכל מיני שירים שלהם שאני ממש מזדהה] אנשים באמת צריכים להעריך את זה שטום ודני ובכלל הלהקה כותבים שירים בעצמם, זה קשה...והם גם מלחינים כל הלהקה עושה את זה בעצמה ואפחד לא מעריך, טוב הם זכו בכמה בריטס וזה אבל בזמן האחרון אני פשוט לא רואה שום דבר מהדברים האלה. והוא לא רק כתב להיטים למקפליי, הוא גם כתב לבאסטד והרבה מהם הגיעו למקום ראשון גם. הם צריכים לקבל הכרה, ולדעתי זה ממש מגיע לטום ואני ממש מודה לו כי השירים האלה ממש מדהימים ותאמת אין מצב שבלי מילים כאלה אני הייתי נשארת ושומעת ללהקה, אולי שיר או שנייים. זאת דעתי וזהו, סורי על החפירה... הייתי חייבת להוציא את זה מהמערכת

rox love BSM

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

michalie XD

New member
../images/Emo45.gif

את ממש צודקת ולהגיד את האמת? אותי מגעיל אנשים שמכנים אותם הומואים מה הקטע שלהם בדיוק? אז הם לא רוצים לשמוע את השירים שלהם (שבאים מהלב וגם אני מזדהה עם חלק מהם) אז שלא ישמעו, לא צריך. אבל למה לקלל לכנות אותם בשמות שהם לא? הגעתי למסקנה שאני ממש לא אוהבת אנשים שמתנהגים ככה!!!

rox love BSM

New member
צודקת,חוץ מזה גם אם הם כן הומואים מה זה משנה

העיקר שאנחנו אוהבים את המוזיקה שלהם שבאה מהלב,וזה משמח אותנו וגורם לנו הרגשה טובה.

michalie XD

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך

אני פשוט מטורפתת על הלהקהה הזאתת ולא איכפתת לי מצידי שיהיו זקנים עם מקל הליכה(טוב הגזמתי) אני אוהבת את המילים של השירים אני אותםםם!!!!!!

למעלה