מלא עדכונים!

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif בתכלס הם סתם ילדים קטנים שלא בטוחים

במיניות שלהם. זה שמקפליי כן עושים את כל הדברים ה"גאים" שהם עושים רק מראה כמה שלהם כן יש ביצים, שהם לא שמים זין על אחרים, ובטוחים במיניות שלהם. כולם סתם מקנאים, בתכלס. :/

Lior1590

New member
צודקת לגמרי!!!

כל הילדים בגלישה אוהבים מאוד רוק וגם אני חולה על זה אבל כשאני אומרת להם שאני אוהבת את מקפליי הם אומרים לי שהם סתם מעפנים ושהשירים שלהם מגעילים כי זה פופ וכאלה.. *הם חבורה של מפגרים* אני לא מבינה מה הבעיה שלהם איתם!!! ורק שתדעו שזה מתסכל... למשל כשאני אומרת שאני אוהבת את מקפליי ויורדים עלי על זה זה גורם לי... לא יודעת איך להסביר את זה... להרגיש לא בנוח.. או משהו כזה [מקווה שהבנת אם לא חפיף!]

McFly rullz

New member
את כ''כ צודקת!!!!!!!!!!!!!../images/Emo45.gifאני באותו הראש

שלך... זה מעצבן שכולם אומרים הומואים מכוערים איכסה איכסה הם לא הכירו אותם ולא מכירים אותם ועדף שלא יכירו אותם כי הם לא מגיעים לרמה שלהם למה על טוקיו הוטל לא אומרים איכסה? שהם נראים פי אלף יותר נורא והשירים שלהם ששמעתי אותם ולדעתי הם ממש לא יפים רק מונסון יפה ורק בגל זה הם התפרסמו פה בארץ נמאס לי מהחשיבה הזאת של האנשם האלה אני כבר לא מתעצבנת עליהם אני רק אומרת תעשו מה שבראש שלכם לדעתי מקפליי הם מוכשרים ומקסימים ולא שובניסטים ומתלהבים ובכלל,הם נראים טוב לא כמו שאר הלהקות שיש להם קעקועים על כל היד ושמים שחור בעיניים והם בכלל צעירים וחמודים
זאת דעתי גם כן,מצידי שמי שלא חושב ככה ילך לעזאזל

Lior1590

New member
../images/Emo45.gif אני גם לא מבינה מה ההתלהבות מטוקיו הוטל.

הם לא מגיעים לקרסוליים של מקפליי בכל מה שקשור אליהם!! כולל בכישרון, ביופי, במוזיקה בכל... ובכל זאת יורדים על מקפליי יותר מאשר על טוקיו הוטל - זה מחרפן אותי..

McFly rullz

New member
נכון...>< יאללה מה אכפת לי....

העיקר אנחנו אוהבות את אהובינו...הכי חשוב!
ומי שלא...יכול לללללללללללקפוץ ליDDD=

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאפשר להזמין אותך לשחק איתי בארגז החול?

וואו איזו אינפנטיליות שזה משהו. את קובעת שהם לא מגיעים לקרסוליים של מקפליי כשמבחינת אחרים הם ממזמן עברו תקרסוליים האלו. אתם פשוט מתוסכלים מהעובדה שמקפליי לא הצליחו בארץ כמו טוקיו הוטל אז אתם משמיצים וזה ממש חבל. אוקיי חחחחחחחחחחחחחחחחח בכשרון? ביופי? במוזיקה? מהה? ממתי להקה נמדדת על פי היופי תגידי לי ?! ועזבי את זה...לטוקיו הוטל יש מעריצים שבחלק מהמקרים (לדוגמא בזה) שפויים הרבה יותר משל..מקפליי. כי אנחנו לא מתחילים להשמיץ להקות אחרות מתוך תסכול. חה

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifאה עד כאן!! אף אחד לא בא לפורום שלנו

ומתחיל להעליב את מקפליי שלנו! זה הפורום שלנו ומותר לנו להגיד מה שאנחנו רוצים, אתם האלה שפלשתם לפורום שלנו להתחתם לריב איתנו.. בתור אחת שדי מתבעט את טוקיו הוטל, אני לא נוהגת לעבור לבכל מקום שאוהבים אותם ולקלל אבל כשזה מגיע למגרש הביתי שלי תני לי להגיד לך כמה דברים. איזה חוצפה יש לך לבוא לכאן ולהתחיל להעליב את מקפליי, למי אכפת שהם לא מפורסמים בארץ כמו טוקיו אבל לפחות הם לא מתמחסרים כמוהם, לפחות לא חצי מהארץ שונאת אותם! עדיף ללהקה שיהיו מעט אוהבים מאשר המוני שונאים, ומי שלא נורמלי פה זה, תני לי לחשוב.. את!!!!!!! ולמה לעזאזל זה צריך להעניין אותך את מי שאחנו שונאים, תאהביאת מי שאת רוצה ותני לנו לשנוא את מי שאנחנו רוצים ותעזבו את הפורום שלנו בשקט!!!!!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif את ילדה מגזימנית וכפייתית.

got it? את. כ פ י י ת י ת. אה. והבנת הנקרא שלך שואפת לאפס. אני לא באתי להשמיץ את מקפליי כי אני לעומת אחרים לא משמיצה להקה שאני לא מכירה. זה פשוט עובדה ואין ממש מה לעשות עם זה. כמו שלטוקיו יש שונאים, גם זאת עובדה. את סתם עוסקת בהשוואות דביליות כי אחרי הכול אלו שתי להקות שונות לחלוטין. לא חבל על הלב שלך? חבל תצטרכי לעבור ניתוח בגיל מוקדם בגלל העצבים שלך, תלמדי לשלוט בהם. חח את ממש הצחקת אותי. אחרי הכול זה לא פורום שלך. זה פאקינג אינטרנט. את רואה עובדה שהצלחתי להיכנס לפה. ויש לי הזכות המלאה לכתוב מה שבא לי כל עוד אני לא מעליבה אף אחד ולא העלבתי. תחשבי שאני קוראת סמויה או משו בסגנון. זה לא באמת משנה. מגרש ביתי חחח טוב שלא הגזמת. אין לך זכות להגיד לי לעזוב תפורום שלך [טחח] בשקט..כי זה פורום של כול מי שחפץ להיכנס אליו. גם כן

Decay Dance

New member
את פשוט פתטית

כמו שכבר אמרנו זאת זכותנו להביע את דעתנו ואף אחד לא אמר לך ללכת מפה רק המליצו לך. אבל עצם זה שאת נכנסת לפורום מקפליי ורבה עם מעריצי מקפליי על כמה שמקפליי לא מגיעים לקרסוליים של טוקיו הוטל מראה עד כמה את פתטית וחסרת חיים. זה לא שנכנסנו לפורום שלכן והתחלנו להשמיץ את טוקיו הוטל...אמרנו את דעתנו עליהם בפורום שלנו שאתן בתור מעריצות טוקיו הוטל ולא בתור מעריצות מקפליי לא אמורות להיות בו, אף אחד לא בא לגרש אתכן אני פשוט עדיין מנסה להבין. מה לעזעזאל אתן עושות פה? ואין ברצוני לדון יותר על הנושא הזה כי אני לא ירד יותר לרמה שלכן, אני את מה שיש לי להגיד אמרתי...אם לא טוב לכן, טוב האמת לא ממש אכפת לי. אני מבקשת שתמצאו לעצמכן חיים ותעזבו את הפורום שלנו בשקט... ולא מעניין אותי שזה אינטרנט ואת יכולה להיכנס לפה. להת'

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifלהת'

מי דיבר איתך בכלל מה את מתערבת. אבל יודעת מה? אני לא צריכה למצוא חיים כי נחשי מה! יש לי. אני לא מבינה על מה כל ההתנפלות..אלו שתי להקות שונות וזה טיפשי שאתן עסוקות בהשוואות. כולה הגבתי להודעה שצרם לי לקרוא מה כתוב בה...לא רוצה? אל תקראי את מה שאני כותבת. אבל זאת זכותי המלאה לכתוב.

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif מי השוואה בין מקפליי לטוקיו הוטל?

מה בדיוק כלכך צורם? זה שאני כותבת על זה שנכנסתם והתערבתם בדעות שלנו? כל מה שאני אמרתי זה שאין לכם זכות להיכנס לפורום שלנו ולהעליב את מקפליי, אומנם אנחנו כתבנו בפורום שלנו מה דעתינו על טוקיו הוטל אבל זה לא אומרת שיש לכם זכות להיכנס ולהתערב.. זה על מה שאני עצבנית, על החוצה שלכם

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifואיייייייי

הגבתי למישהי..תבדקי. זאת לא את. ואין לי כוח לדיון הזה. ביי

GuitarSoundGirl

New member
אנשים מה הבעיה שלכם?

יש את אלה שאוהבים את טוקיו ויש את אלה שאוהבים את מקפליי, ברור שהמעריצים של כל להקה חושבים שהלהקה הכי טובה! אז למה להכנס לפורומים אחרים בכלל? שכל אחד יהיה בפורום של הלהקה שהוא אוהב וזהו!!!

just orr

New member
../images/Emo45.gif!!! די נו,

כל אחת והדעה שלה... אין בכלל על מה להתווכח, הויכוח הזה לא ייגמר וסתם יגרור עוד כעס.

למעלה