פאןפיקים

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק10../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

וואי אני לא מאמינה פרק 10.. ח.. טוב נמשיך! אנה לא יכלה לגמור תמישפט וטום פשוט קפץ עליה בנשיקה טום החל לגעת בגופה אנה נבהלה.. טום הבין שאנה ניבהלה מיזה "אני ממש מצטער" אמר טום "מה זה היה.? אמרה אנה "למה כול כך נילחצת?" "סתם זה חדש לי" "מה באמת?" "כן.." "אז את עושה ת'פעם הראשונה שלך אם מישהוא מנוסה" "לא ניראה" "מה את כול כך מפחדת?" "אמ. לא בעצם כן" "את תתרגלי לזה" טום שם את ידו אל החזה שלה ושאל "כיף?" אנה ממש התחילה להסמיק טום הסתכל אליה ורצה להמשיך אבל הוא ראה את אנה והחליט להפסיק "אני לא רציתי שתרגידי לא בנוח" אנה חייכה ואמרה "זה יחסית חדש אבל אפשר להתרגל לזה!" טום חייך גם ואמר "שתהיא מוכנה תגידי" טום קרץ לה.. אנה הרגישה יותר בנוח עם טום לדבר אל זה כי מילא ישמח מזה. היא חשבה לרגע "אם אני יגיד לו אחר כך אני יריש ממש נבוכה ואים עכשיו אני יגיד לו כן הוא ישמח וגם זאת תהיה הפעם הראשונה" אמרה בלב,,, "טום.." "מה?" "אני לא יודעת איך להיד לך את זה" "אל תגידי פשוט תעשי" טום הבין למה היא תכוונת בהתחלה נתן לה נשיקה ארוכה אנה החלה לרגיש בנוח אם זה וזרמה אחריו בסוף הם נירדמו טום חייך וחיבק את אנה ואנה עוד ישנה.. טום אמר לעצמו "זאת לא תהיה הפעם האחרונה" --בים--- ביל פתאום חייך ושירלי לא הבינה למה "ביל למה יש לך חיוך דפוק על הפנים?" "סתם ניאה לי שטום משהוא קרה וזה משמח אותו וגם אותי" "אה.. ככה זה התאומים" "כן.." ביל הסתכל אל שירלי וחייך.. שירלי חיבקה את ביל ואמרה "מזל שיש לי אותך" ביל ושירלי יצאו מהמים ושכבו על על החול "קר לי" אמרה שירלי "אני הלך להביא מגבת" "עזוב לא צריך" ביל חיבק את שירלי והם נפלו על אחד על השני ביל הסתכל על שירלי ששכבה עליו ונתן לה נשיקה שניהם התגלגלו בחול שירלי הרגישה ממש קרובה לביל "אני אוהב אותך" אמר ביל "לפתע בה גל ענק וכיסה את שירלי וביל ביל בלע מים והחל להשתעל "איכס ביל מה יש לך בפה.." אמרה שירלי

florit11

New member
"איכס ביל מה יש לך בפה?" XDDDDDDDD

משפט ששפך אותי. חרמנית קטנה שלי...
מסכנה אנה... הייתי מתה.. XD

אגנסקעXD

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

חייבת להקפיץ לפני שזה יהיה בעמוד הקודם.. טוב זזתי בערב אני ירשום את פרק 11 יומטוב

vika23

New member
ממש ממש..

ממש יפה תמשיכי ..טוב בערב חח.. עוד פעם אתם כל כך מוכשרות!!

tsofa

New member
חחחח "את ייאפפה !" ננשפפכתיי !

יווו איזה סיפפווורים ההזוייםם (ואני אווההבתת כאלללה ...
) רק שתדעיי לךךך שהתמכרתי לסיפוריםם שלךך ! היום על הבוקר נכנסתי לפורום כדי לראות אם המשככתת ואז הייתי צריכה ללכת לבצפפר אז הדפסתי את הסיפור וקראתי בבצפפר XD :)

rocket

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פאןפיקים ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק 11 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפתע בה גל ענק וכיסה את שירלי וביל ביל בלע מים והחל להשתעל "איכס ביל מה יש לך בפה.." אמרה שירלי ביל הוציא מיפיו מקל ארטיק משומש. "איכס" צעקו שניהם "למה כול הדברים המביכים קוראים רק לי" "זה קורה לכולם" "לא נכון רק לי" אמר ביל שירלי חיבקה את ביל הם ניכנסו לים כדי לנקות את החול ויצאו והלכו להתנגב "גיאורג גוסטב אנחנו הולכים" צעק ביל "מה הולכים אני נישאר פה" אמר גיאורג "אני ישאר תגיד לנהג שיגיע ב 5 לאסוף אותי" אמר גוסטב "טוב.." צעק ביל והלך --במלון-- אנה התעוררה והסתכלה על טום שישן וידו מונחת עליה "אני לא אמינה שעשיתי את זה" אמרה אנה בליבה אנה התקרבה לטום והתקרבלה ליד גופו "אני אוהבת אותך" לחשה אנה טום שמע את הלחישות וחיוך קטן על פניו לבנתיים שירלי וביל הגיעו למלון "אני חייבת ללכת" אמרה שירלי "טוב בערב תבואי אני מחכה" "מבטיחה" אמרה אנה ונתנה נשיקה לביל והלכה ביל ניכנס למיקלחת וחשב על כול הרגעים שבהם הוא היה קרוב לשירלי. אחרי המקלחת ביל רצה לבדוק מה שלום טום הוא ניכנס לחדרו של טום וראה את טום ואנה ישנים ומחובקים "איזה זוג" צעק ביל "עזוב אני רוצה לישון" אמר טום ושם את הכרית על ראשו "תוכל לצאת בבקשה" אמרה אנה לביל "למה מה קרה?" שאל ביל מתוך סקרנות "אני צריכה להתלבש" אמרה אנה והסמיקה "יפה לך" אמר ביל בחיוך ויצא מהחדר אנה ניכנסה למיקלחת ואז טום התעורר וניכנס למיקלחת "אפשר להיצטרף" שאל טום "אפילו במיקלחת אסור לי להיות לבד" "לא " אמר טום וציחקק טום ניכנס למיקלחת אם אנה "התגעגעתי אליך" אמר טום ונתן נשיקה לאנה "אני יכולה להיות לבד?" "לא" אמר טום וידיו סביב גופה של אנה "טום בבקשה תיצא" "טוב רק נשיקה קטנה ואני יוצא" "מי אמר שתקבל אותה?" צחקה אנה "אני" ענה טום ונתן נשיקה לאנה ויצא מהמקלחת היה שקט כול הזמן שאנה התקלחה אנה יצאה מהמיקלחת "טום ! איפה אתה?" "מתלבש" צעק טום "אפשר להיכנס?" שאלה אנה "סבבה כנסי " אפשר טום בהתלהבות "אני ניכנסת" אמרה אנה "את לא צריכה לבקש בכדי להיכנס כנסי ישר וזהו" "אוקי! אפילו שאתה ערום?" "כן כך תוכלי לראות אותי" "אתה בטוח?" שאלה אנה "כן אני בטוח" ענה טום "יופי.." אמרה אנה "מה יופי?" "כלום.." אמרה אנה ועיניה מסתכלות לתיקרע "איך התיקרע?" שאל טום "אחלה תיקרע יש לכם" אמרה אנה שניהם צחקו יאללה בואי נלך לאכול אמר טום "כדאי להתלבש לפני זה!" אמרה אנה "לא אפשר גם ללכת ככה" אמר טום "כן בטח אני רוצה לראות אותך" "אין בעיה" אמר טום אנה הוציאה בכוח את טום מהחדר עם המגבת במיסדרון עברו מלא אנשים טום היסמיק "תכניסי אותי אני לא התכוונתי ברצינות" "טוב נו כנס" אמרה אנה בקול מנצח "בפעם הבאה אני יעשה את זה גם לך" "אני רוצה לראות" אמרה אנה "אני יראה לך מה זה להתעלל בחבר שלך" טום הפיל את אנה על המיטה והוא נישכב עליה "טומי אנחנו צריכים ללכת תפסיק כבר" "אם אני לא יפסיק מה תעשי" "את זה" אמרה אנה והחלה לדגדג את טום "די תפסיקי לדגדג אותי" אמר טום כשהוא מתגלגל מצחוק "ניצחתי" אמרה אנה "כול הכבוד לך " אמר טום והלך להתלבש אנה לקחה ת'פלפון שלה ועשתה על 'הסרטה' וניכנסה לצלם את טום הערום "מה את עושה משוגעת" צעק טום "אמרתה שאני יכולה להיכנס מתי שבה לי" "כן אבל בלי הפלפון" "יש הצלחתי" צעקה אנה ויצאה מחדר ההלבשה "תמחקי את זה.." עצק טום "לא ניראה לי" אמרה אנה ושלחה את הוידיאו לביל "שלחתי לביל" צעקה אנה "משוגעת" צעק טום "אני יודעת" אמרה אנה --בחדר של ביל-- התקבלה הודעה חדשה "מי יכול לשלוח לי הודעות עכשיו" ביל ראה את הסירטון ושלח הודעה לאנה 'אחלה סירטון' אנה ראתה את ההודעה וחייכה ואז היא מחקה את זה וביקשה גם מביל שימחק ביל מחק את ההודעה טום יצא מהחדר ההלבשה אם התחתונים וניכנס למיטה "אתה לא בא?" "עזבי אין לי כוח " "למה?" "סתם אני מעדיף להישאר בחדר" "כן בטח אחרי מה שעשיתי לך" טום הסמיק "בואי לפה משוגעת אחת" תפס טום את אנה ושניהם שכבו אל המיטה "אל תיאג שלחתי רק לביל וביל מחק" "מזל.." נאנח טום השעה היתה כבר חמש הנהג בא לאסוף את גיאורג וגוסטב הוא ירד לחוף הים ולא היה אף אחד הנהג התקשר לביל השיחה "ביל גוסטב וגיאורג לא בחוף" "מה לאן הן יכלו ללכת?" "לא יודע" "תחפש אותם" "לא עזוב אין לי כוח" [ההמשך יבוא מתישהוא ואני לא יודעת מתי?]

tsofa

New member
חחחח ממקל של גלייידדדהה ??!!!! =]

פפררק שווה במיוחחחד !!!!!!! המשךךך דחוףףף ! ועכשיו באמת אלווהי והייתי אננה !!!!

LiHiLuSh

New member
חח די אני לא יכולה יותר עם המשפט הזה

"[ההמשך יבוא מתישהוא ואני לא יודעת מתי?]" חחחח וזה עכשיו
תמשיכי

למעלה