הופעת חיינו - חוויות

yaelc95

New member
אעאעאע אריאל! הייתי בדיוק לידךך!

זאת יעל!! חחחח וכן הצד שלנו היה הצד הכי אדיר בעוולם!

yaelc95

New member
חחחחח אשכרה!!

איזה צד אדירר!!! חחחח היו שם אחלה אנשים ;)

Pooola

New member
אני הייתי יחסית מאחורה-בצד והיה אחלה קהל

שרו הכל, ורקדו והשתגעו ובאסקייפ הייתי ממש מאחור כי בדיוק חזרנו מהשירותים (מרוב שטחנו בירות חחחחח)... ואז פתאום אני שומעת את ההתחלה של אסקייפ ובדיס איז וואר אז צרחתי את זה, ואנשים באיזור הזה לא ממש קלטו מה אני צורחת. אז כנראה שזה היה האיזור המעפן של הקהל D:

Pooola

New member
אהה בכיף בכיף! גם טומו קיבל אחת (את האחרונה)

היה כל כך נחמד לראות אתכם אתם אנשים כל כך מקסימים :)

חחח ../images/Emo223.gif

"יש פה צרפתים? מי מכאן הוא מצרפת? מה נסגר עם הצרפתים בישראל?!" XDD

I AM7

New member
כפרעליהם../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo23.gif

אני אתגעגע אליהם! היה לי כל כך כיף , עם הקהל המסריח ועם כל הג'יפה! אני לא יכולה לחכות להופעה הבאה~~~~~ אני נזכרת איך רציתי שזה יקרה כבר....עוד מהבית ספר.. שיייגעעוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ההופעה

ההופעה היתה נחמדה אבל קצרה מדי איזה כיף פגשתי אותם פנים מול פנים במלון שהם שהו לפני שהם עזבו- חלום מתגשם

Ariels attack

New member
פאק ההופעה הזאת הייתה מדהימהה..!!!

אין עיקלתי את זה רק היום ובכיתי מלא מלא מרוב שמחה ומרוב אושר שהם באמת היו פה ושבאמת פגשתי אותם...!!! טומו כזה חמוד הצתלמתי איתו איזה 10 פעמים והוא חתם לי איזה 4 פעמים... שאנון גם חמוד ביותרררר...!! לצערי איתו הצתלמתי רק 3 פעמים (כשאחת מהפעמים הייתה במלון...) והוא חתם לי פעמים..!! וג'ראד טיפה התאכזבתי שהוא לא קפץ על הקהל והשתגע יותר אבל גם הוא היה כזה חמוד.. כי כשהוא רק הגיע ראיתי ת'וואן שלו ונופפתי לו לשלום והוא חייך ונופף לי חזרה..!!! זה עשה לי ת'יום החיך הזה..!! אבל בתכלס אני לא מתלוננת יותר מידי... אני שמחה במה שהשגתי וקיבלתי!! התלונות היחידות שיש לי זה שהייתי בשורה הראשונה וכולם מחצו אותי וממש הרגשתי שאני מתאחה עם האנשים שהיו סביבי שנעלמו להם במהלך ההופעה...! אבל זה היה כזה מדהים ושווה את כללללל ההמתנה שם מ11 בבוקר ואת כל המכות שקיבלתי ואת העובדה שעכשיו כ"כ כואב לי לזוז!!!... יאללה אני ממש רוצה שוב אז צריך להתחיל לעבוד על זה שהם יבואו בעזרת השם גם שנה הבאה..!!! רק ביום טיפה פחות חם...XDD ותמונות יגיעו בהמשך.... המצלה פשוט לא רוצה להתחבר למחשב..!!

RenanaD

New member
../images/Emo104.gif יום פשוט מושלם! ../images/Emo104.gif

והופעה בלתי נשכחת!!!
(כל המסביב אולי כן, ולכן אני הולכת לחפור עכשיו ממש... בעיקר לתאר את מה שעבר עלינו - הבנות עם הטאגים והשרשראות האדומות - אז יכול מאוד להיות שהרוב לא יעניין את הרוב פה בפורום
) יום מושלם, באמת. עם כל הלחץ לפניו ובמהלכו, בדיעבד זה היה פשוט שווה את זה! וואו, להתחיל לכתוב עכשיו הכל... הגענו בבוקר (למרות שמבחינת חום זה הרגיש כמו צהרים) ופשוט חיכינו שעות, דבר שהשתלם כי דנה המפיקה (המלכה!
) קלטה את הרצינות שלנו וסידרה שנכנס ראשונות. אבל לא להיות בטוחים בזה במאה אחוז עד 19:15, שזה 12 שעות של חום וג'יפה, פשוט הרג אותנו... חוסר הוודאות היה מורט עצבים, ולראות בנות בוכות בגלל זה שבר לי את הלב. אני כ"כ שמחה שהסתדר לנו בסוף! אבל תכף נגיע לזה. אנוש'קה (maxi-me!), אופקיטה ואנוכי היינו צריכות לשירותים, אז יצאנו לתור אחר כאלה. הסתובבנו מסביב לביתן 1, בדרך הצצנו פנימה לראות איך מקימים את הבמה, ובסוף מצאנו. בתוך הביתן. אז הרשינו לעצמנו להכנס
ראינו מרחוק בחור קטן ששר עם גיטרה ותהינו אם זה ברקסטון. כשיצאנו חזרה החוצה מהביתן היינו בכל מקרה חייבות לעבור לידו, וגילינו שזה אכן הוא
אז דיברנו איתו כמה דקות והוא גם חתם לנו על הטאגים (החתימה היחידה שהיתה חסרה לי מנתב"ג! אלא אם כן לבקש מאמה זו לא פאדיחה גדולה מדי
). הוא סיפר שהוא ביקר בירושלים ובחוף הים בת"א, ושהבחורות פה בארץ פשוט מהממות. צודק, נו מה
שאלנו אותו כל מיני דברים על עצמו, כמו למשל הבראנד הזה שלו !iLL, החמאנו לו על התמונות המהממות שהוא מצלם והמוזיקה המגניבה שהוא עושה. הוא ממש שמח לשמוע שראינו את הקליפ שלו באתר! שוט אחד וארוך, באמת מרשים, תכנסו לראות. החמאנו לו גם על זה. שמתי לב שהוא ניגן עם מפרט, אז ביקשתי להסתכל כי ידעתי שהגליפיקס אמורים להיות מודפסים עליו וממש רציתי לראות את זה... הוא נתן לי, והם אכן היו מודפסים בצד אחד, והטריאד בצד השני
סיימתי לבחון, הגשתי לו בחזרה והחמוד הזה אמר לי "!You can keep it", איזה מותק! תמיד רציתי מפרט כזה לגיטרה שלי
אז הוא נתן מפרטים גם לאנני ואופק. סיפרנו שאנחנו יושבות בחוץ מ-7, הוא אמר שגם הוא הגיע בשעה הזאת והבטיח לצאת אלינו אח"כ. יצאנו החוצה מרוצות. בינתיים המשיכו להגיע עוד ועוד אנשים ואנני (הגאון) מיספרה אותם לפי סדר ההגעה שלהם, עד 55 איש. אחרי כמה שעות ברקסטון יצא החוצה, ואף אחד לא הכיר/ידע/ניחש מי הוא ושהוא קשור ללהקה. מבחינתי זה מדד
אבל לא נורא, יותר ברקסטון בשבילנו. האשלון מיד התקבץ סביבו והתחיל לדבר איתו, נתנו לו את המתנות שהכנו לו וללהקה (תגובה טיפוסית: "!Awww this is awesome", כפרה עליו
) והצטלמנו. הוא התיישב בצל והתחיל לנגן לנו שירים משלו, ובשלב הזה אנשים מסביב התחילו לתהות מי הבחור שמדבר באנגלית אז התקרבו. בסוף ההופעה המאולתרת הוא אמר יפה שלום ונכנס חזרה לביתן. עוד כמה שעות של חום, לחץ ועצבים רופפים, ופתאום התחיל הסאונדצ'ק. "זה 30", "זה Got No Shame" בלה בלה בלה. שמענו שירים מוכרים, נסגרנו על עצמנו, וכמובן שעיקר הצרחות מסביב הגיע כששמענו את הקול של ג'ארד. נפלא. כי אנחנו פה רק בשבילו. Not. לא זוכרת את השעה המדויקת, נראה לי אחרי 16, אבל אנשי האבטחה הוציאו אותנו מהצל הנחמד של הביתן אל התורים המסודרים שבנו בחוץ. העברנו 3 שעות בשמש, תוך כדי איתור כל גורם רשמי אפשרי וחפירה לו על ההבטחה של דנה. מישהו שנראה מספיק סמכותי אמר לנו להסתדר בצד בטור לפי המספרים, דבר שמאוד הרגיע אותנו. ל-5 דקות בדיוק
פתאום רוב יצא החוצה לצלם את התורים! אנני ואני מיד שלפנו (באלגנטיות לא רבה) את דגל ישראל-טריאד המושלם שהיא הכינה פעם, והמתנו בסבלנות. התור הנפרד שלנו היה כאמור בצד, אז הוא לא צילם אותנו. כשהוא התקרב, התחלנו לדבר איתו על ההופעה, הארץ וכל הטור שלהם, היה נחמד להכיר אותו גם קצת אישית. הוא הבין שאנחנו הקבוצה היותר רצינית כאן, אז הוא עקף את התורים כדי לצלם אותנו בנפרד עם הדגל ולראיין אותנו, שימו לב, ל-documentary של הלהקה. קשה לך להגיד "Artifact"?!
אז הוא העמיד אותנו בצד ומלא אנשים רצו לנצל את ההזדמנות וקפצו לפריים. אנחנו מצטערות, אבל זה ממש לא היה במקום... האשלון הישראלי חיכה לרגע הזה שנים, הבנות הוותיקות פה בפורום הוציאו כ"כ הרבה מעצמן, זה היה הרגע שלהן. אז סליחה לכל שאר 45 (בערך) הבנות, זה לא אישי נגדכן
(וזאת בצד שהתמרמרה ושאלה "מה זה אשלון בכלל? מה נראה להן?!" - שמעתי אותך
) ב-19:05 התחילה פתיחת הדלתות. פתאום הודיעו לנו שהתור המיוחד שלנו לא באמת קיים ונכנסנו כולנו להיסטריה. רצנו לתור הכי קרוב, תוך כדי שאנחנו פונות בתחנונים לכל גורם אפשרי ומנסות להחזיר את זה. במזל הגיע אחד הסמכותיים והורה לנו להסתדר בצד בטור תוך דקה. מהומת אלוהים, הוא חטף עלינו קריזה, אבל בסוף הסתדרנו. יופי, יש לנו תור פרטי משלנו, אנחנו נכנסות ראשונות. רגועות, שמחות, הכל בסדר, 19:15 והתור שלנו נפתח... וגם התורים האחרים. שוב עצבים. אבל עכשיו באמת שכבר אין מה לעשות, אז פשוט רצנו פנימה וקיווינו לטוב. למזלי, בדיוק נשאר לי המקום שרציתי בשורה הראשונה ליד אנני אהובתי! כל האשלון הסתדר, הכל טוב. מחכים להופעה... ומחכים... ומחכים. Got No Shame עולים, הם נחמדים והכל אבל לא בשבילם הגענו עד הלום, אז לא התלהבתי. ופאדיחה, כי בשלב כלשהו הבאסיסט החמוד הסתכל לי בעיניים ונתן לי מבט כזה של "מה נראה לך, תפסיקי לחרב לי כבר את השמחה ותקפצי קצת". לא נעים
אה, וגם היו לנו כתרים על הראש ("Kings + Queens"...), אז הסולן התלהב מאתנו. "הבחורות עם הכתרים, זה מטורף!!!". תודה לך
ארוך מדי, אבל נגמר (למה 30 עלו ב-21:30 ולא ב-21:00?! רציתי שעתיים מלאות!). בזמן שהורידו מהבמה את הכלים של Got והתכוננו להופעה הבאה, ברקסטון יצא לקהל וחילק לכולם מדבקות של !iLL. אני חולה על הבחור הזה, הוא כ"כ נחמד! ומצחיק שאף אחד לא הכיר אותו, אבל כוווולם היו חייבים לקחת. הלאה, 30! על ההופעה עצמה אני באמת לא מסוגלת לחפור. לא מסוגלת! היה מדהים, נהניתי מכל רגע, אלה היו השעה וחצי הכי קצרות בחיים שלי בערך. לא הפסקנו לשיר, לקפוץ ולרקוד מרוב אושר!!! בהתחלה החזקנו את הדגל של אנני לכמה שירים, ואז לנה זרקה אותו לבמה וג'ארד חטף אותו תוך שניה וקשר על עצמו. חמוד! מעניין אותי מה עשו איתו ואיפה הוא עכשיו
אח"כ הוצאנו (בנפרד) את השלטים ששני, דנה ואופק הכינו ב-Echelon Pad האדיר (שהפסדתי בגלל מועדי ב' ארורים
) וג'ארד אשכרה הסתכל והתרכז כדי לקרוא מה כתוב בהם. מקווה שגם תומו ראה את שלט ה-"!?How's the show MOFOS"
לשאנון נפל מקל אחד באיזור שלנו, אבל אנשי האבטחה הרעים לא הסכימו לתת לנו אותו. חבל.

RenanaD

New member
../images/Emo104.gif המשך... כן, זה ארוך ../images/Emo6.gif

"Kings + Queens"... בנות שלי, תקראו לי מפגרת, אבל באמת קיוויתי שג'ארד יבין את הכתרים ויזמין אותנו לבמה בגללם. הוא לא הצביע עלי, אבל ביקשתי מהמאבטח והוא פשוט שלף אותי מהמקום (אולי הוא הסכים בגלל שאני כזו קטנה
). התחננתי שיוציא גם את אנני ולנה, רציתי שנעלה כולנו יחד לבמה, אבל הוא פשוט לא הסכים להוציא יותר. נקרעתי עם עצמי מה לעשות, אם לעלות לבמה או להשאר למטה בקהל... רציתי סיום מושלם ליום הזה, כולנו שם, ביחד, וזה לא קרה... התבאסתי כ"כ!! לפחות דנה הקטנה עלתה לשם גם... תקשיבו, אם כל ההופעה, שעה וחצי, היתה קצרה בעיניי, אני לא יודעת מה להגיד על השיר הזה... היה מדהים!!! לעמוד שם ולראות את כל הקהל הזה קופץ וצועק... פשוט מדהים, אני עכשיו מצטרפת ללהקה גם! לא ידעתי מה לעשות קודם ופתאום השיר נגמר, שאנון זרק כמה מקלות לקהל (חחחח אנני, ראיתי איך תפסת אחד!) ופתאום 30 ירדו מהבמה. נעלמו! ואנחנו מסתכלים סביב, לא יודעים מה לעשות עם עצמנו עכשיו... חחחח אז התחלתי לחפש מפרטים, להביא לנו, אבל לא מצאתי. איש tech אחד מהצוות של 30 הגיע והתחיל לפרק את התופים, אז ביקשתי ממנו מקל אבל הוא צחק וסירב. חצוף, מה כאב לו
מה שכן, הוא קילף מהרצפה את הסטליסט של שאנון ושאל מי רוצה, אז את זה קיבלתי. האבטחה העיפו אותנו מהר מהבמה, ותוך כדי שירדתי קלטתי שוב את דנה המפיקה. היא שאלה אותי איך היה ואם נהניתי, היא כ"כ שיפרה לנו את היום הזה שהייתי חייבת לשאול "אפשר לחבק אותך?!", והיא הסכימה
כזאת חמודה! טוב, מפגשי אשלון מרגשים, ויצאנו החוצה לחכות ללהקה. שאנון יצא ראשון, דיברנו קצת על ההופעה ואיזו אדירה היא היתה, כמה שהקהל שלנו טוב... הודינו לו שהם סוף סוף באו אחרי כל השנים, הוא חתם לי על הסטליסט והצטלמנו. המון אנשים הגיעו והתחיל בלגן, הרגשתי כבר לא נעים בשבילו... למה זה היה חייב להיות ככה? שאנון כ"כ נחמד, יש מספיק ממנו לכולם, הוא נשאר בחוץ נ-צ-ח עם האנשים, תנו לבחור לנשום אוויר. שלא לדבר על זה שאנשים היו חייביםםםםם תמונה וחתימה שלו, אבל לא היה להם שמץ של מושג אם הוא הגיטריסט או המתופף! תומו יצא בצד השני אז הלכתי לדבר גם איתו. אמרנו שהכנו להם מתנות ושהן אצל ברקסטון, סיפרתי שיש אחת גם לוויקי ועל הדרך איחלתי מזל"ט... איך הוא שמח, חמוד
"Thank you! thank you!". שני דיברה איתו על הפגישה הקודמת שלהם באנגליה (זכר אותה, הנשמה) והתנצלה על הבלגן שהיה בנתב"ג עם הילדות הקטנות שעשו פאדיחה, אבל מסתבר שהוא היה סתם עייף... על מי אתה עובד, 3 שעות טיסה, באמצע היום
סתם, אי אפשר לדעת מה עבר עליהם בטור באירופה. תמונות, חתימות. נזפתי בו קצת שהוא אף פעם לא עונה לטוויטים של האשלון הישראלי, והתחיל ויכוח "אני עונה" "אתה לא" מבדר. הוא אמר שבסדר ומעכשיו הוא ישתדל. והומלס חמוד שלנו, חזר למלון וכתב טוויט במיוחד בשבילנו
אה, גם ביקשתי ממנו לקרוא לאמה החוצה והמניאק הזה פשוט צחק עלי
נשארנו 15 בנות בערך וחיכינו לכולם שייצאו חזרה למלון. זה לא מצא חן בעיני ההפקה, כנראה הם דאגו שאנחנו מהטפשות שמתנפלות ועושות בלגן (טעות בזיהוי...), אז הביאו את הוואן ברוורס ישר אל הדלתות ושאנון, תומו וטים נכנסו ישר פנימה. "שלום", "להתראות", "היה מדהים!", "תודה רבה שבאתם!" והם נסעו
נשארנו בכל זאת ("goodbye" אחרון לברקסטון שעוד היה בפנים), מדי פעם הצצנו דרך הסדק של הדלתות, וזה היה שווה את זה - כי אחד מההפקה שם לב אלי ונתן לי את ה-backstage pass שלו
לא שזה נתן לי כניסה (ולא שכניסה היתה נותנת לי משהו אחרי שהכל כבר קופל), אבל זו מזכרת אדירה, עם התמונה והלוגו של הטור והכל. בדיוק כשחיכינו בבוקר אמרתי לאנני שאני רוצה אחד כזה
אז את אמהההההההההה (וג'ארד) לא ראינו, מה חבל. כשהגענו בהתחלה מאחורי הביתן ראינו ואן מתרחק ואנני אמרה שאולי זה הם. קיוויתי שלא, אבל הם לא יצאו עד הסוף אז כנראה שכן
ועם טים גם לא דיברנו בכלל, באסה. אח"כ נשארנו קצת בחניון ונפרדנו לשלום, לא מאמינות שזה היה, קרה, נגמר... פשוט חלום. כל הזרועות והרגליים שלי מלאות בסימנים כחולים, סגולים ואדומים, כואב לי קצת ללכת... אבל זה כ"כ שווה את זה. היה מדהים, הופעה אדירה, ואנחנו לא נרגע ממנה הרבה מאוד זמן עכשיו
(וכאילו חסר, אמה ענתה לי היום בטוויטר! אני יכולה למות בשקט ובשלווה עכשיו
)

I AM7

New member
זהו...זאת הבעיה

שיש אנשים שהוא כן הצביע עליהם אהמ.אהמ ולא יכלו לעשות עם זה משהו... אבל לא נורא... לא היה עושה לי את זה לעלות לבמה.התרגשתי מספיק גם בתוך הקהל וכן , גם לי ההופעה הייתה קצרה....

I AM7

New member
עזבי אותך...

שטויות באמת , שורה ראשונה , הוא מצביע עלינו ואף אחד לא העלה מישהו מהאמצע

TyrAnnyA

New member
כפרות על חפירות!

נשמה! אחד הדברים שמהם הכי התלהבתי בהופעה הזו- זו השימחה שלך!!! אני נורא אוהבת לראות את הפעם הראשונה של אנשים בהופעות של שלושים. ההופעות האלה אשכרה משנות אנשים, ואתמול זכיתי לראות את הפעם הראשונה שלך! זה היה כל כך טוב!!! שמחה בשבילך רצח!!! בשבילי כל הופעה של שלושים- זו התגלות חדשה, למרות שזו הייתה ההופעה השמינית שלי, עדיין הרגשתי כמו בפעם הראשונה. התחושות שלי מההופעות שלהם זה משהו מאוד מאוד אישי שאני אף פעם לא פורקת בפני אנשים. אז זה ישאר עמוק בפנים. ואת כל השאר אני חולקת איתכן- היה אדיר! סאונד, תאורה, התארגנות שלהם, תומו המופרע עם שיער פזור, טים המופרע עם מעיל עור, שאנון המופרע עם אלף תיפופים בדקה בעמידה וג'ארד המופרע!קצת חסרו לי הוילון והצלחת הסינית אבל קיבלתי ALIBI!!! היה קצר, היה אמיתי, היה עוצר נשימה! והיה כיף שכולכן הייתן שם איתי! ביחד בפעם הראשונה, מקווה שזו הייתה רק חזרה לקראת עוד איזו 7-8 הופעות בארץ בעוד כמה חודשים!

למעלה