שרשור בוקר יום שישי 16.9

שאפולי

New member
אתה שואל ועונה

אין לזה קשר לחן, ליוני או לאתי. דניאל ואיתן הבינו שמיליון השקלים בסכנה- ועכשיו הם דואגים - הכי אנושי הכי לגיטימי מה שהם לא מבינים זה כמה הם באיחור. קרן לעומתם כבר מהתכנית השלישית בערך סוללת את דרכה לגמר כמו שנאמר: בתחבולה תעשה לך מלחמה.

שאפולי

New member
יש מצב../images/Emo152.gif

או שלא היה תקציב למלצרים בגמר אחרי כל הקובי פרץ מושיק עפיה וחבריהם

קשקשה9

New member
הכי חשוב

שחבורת הטמבלים מתעסקים במדידת בגדים(זו יפה לי ? וזו?) כמו חבורת כוסיות(סליחה על השפה) זה מה שמעסיק אותם? איחס איחס ועוד איחס

רינתי77

Active member
על זה בדיוק אני מדברת....

אני צופה שהגמר המתקרב יוציא מהאנשים שם, למרות הרצון שלהם לשמור על תדמית נקיה מאינטרסים, התבטאויות והתנהגויות בגנות המתחרים.

שאפולי

New member
אה זה בטוח

זה כבר קורה אבל הכל יהיה בצביעות ומאחורי הגב לא חושבת שיהיו עוד פיצוצי על וריבים מיליון מונח על הכף

רינתי77

Active member
אני בונה על זה שהיות שיש מעט אנשים

בוילה וכולם בעצם מתחרים עם כולם, יהיה קשה לדבר מאחורי הגב מבלי שזה יצא לאור מיד....

זה לא יקרה

ישאר אותו שיעמום עד לגמר. הם ידברו מאחורי הגב אבל בפנים הם לא יגידו כלום. הם רוצים לשמור על אווירה טובה עד לגמר.

אלונה1288

New member
מילים כדורבנות!

מה קרה דניאל רואה את המיליון מתרחק אז היא מתחילה להילחץ?? את והצנון שלך פשוט לא מעניינים, תפנימי!

אלונה1288

New member
אתם פשוט לא קוראים את המפה נכון...

בגלל זה קרן וגב כ"כ נוגעים בקהל... הם אנשים מורכבים, בעיקר גב, עם עבר קשה מאוד מאחוריו... שנהים ביחד מנסים ליצור משהו ביחד וזה כ"כ מיוחד ואותנטי מבחינתי.

קשקשה9

New member
את זוכרת מה אתי אמרה על התוכנית?

זה מה שיש לי שלאמר על האותנטיות שלהם .......

adiyon2

New member
קשקש, בהקשר למה שאת אומרת

איך לא הראו את הכרוב שהיא שמה על מה שהיא אמרה על התוכנית? העיקר עשו תוכנית של הדברים המצחיקים בוילה. אם זה לא מצחיק, מה מצחיק

שרי48

Well-known member
שניהם ביחד מנסים לקבל את המיליון. נקודה.

לצורך כך הם חייבים להציג (ושניהם שחקנים) זוגיות וזה מה שהם עושים. הם לא מנסים ליצור שום דבר אמיתי.

adiyon2

New member
זה קטע

בדרך כלל שמישהו הולך, מתגעגעים אליו. כאן קרן וגב יצאו ואף אחד לא מתגעגע אליהם, הם לא חסרים. מעניין מה זה אומר

אלונה1288

New member
אני אגיד לך מה זה אומר...

זה אומר שכל הבית חם עליהם בטירוף בגלל שמסתמן שהם פייבוריטים. הפרס מתרחק. זה מה שזה אומר.

adiyon2

New member
לא מסכימה, הם הבינו שהם זוג דוחה

ולא אמיתי ושבאמת לא מגיע להם לזכות. גם אני תוהה מה הקהל מוצא בזוג הזה?

למעלה