שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

לא הראו את סצנת המקלחת בשלמותה

שוב ההפקה בעריכה מגמתית. לא הראו את סצנת המקלחת בשלמותה. איך שצבר שידל את שפרה לעזוב את הבית. לא משנה מה ההשלכות של הקטע (לטובת שפרה, לרעתה, לטובת צבר, לרעתו), מדובר בקטע משמעותי בכל קנה מידה. לא להראות את הקטע בתוכנית הראשית בערוץ השני זו עריכה חובבנית במקרה הטוב, ומגמתית במקרה רע.(והסביר.)

juspan

New member
חמדת, הקדמת אותי

והוצאת לי את המילים מהפה. זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי, שאין לי מושג בכלל למי הסצינה הזו טובה או רעה (מבחינת ש"צ), אבל לנו הצופים זו סצינה כ"כ חשובה ומשמעותית שמסבירה המון דברים ובכלל שמהווה תפנית כ"כ דרמטית ב"עלילה". ועוד הכי מצחיק שהדבר היחידי כמעט שהראו ממנה זה את צבר נותן כיף לשפרה
והרי מה שכ"כ בלט בסצינה האמיתית זה חוסר המגע ביניהם, הקור והאדישות של צבר המשדל, המרחק הפיזי ביניהם על הספסל. עורכים מעפנים שאין לי מילים.

מעצבן שלא מראים את הדברים הטובים של

עינב. כמו שהיא גם עודדה את לאון. שהיא אמרה לוותיקים להתנהג יפה לחדשים. שהיא עודדה את שפרה שהייתה עצובה. אבל למה שיראו שהאידיליה שונה בבית

רעפון

New member
חגית ואיתי אמרו בדיוק מי היא שיפרה

שיפרה הבית הגיע הזמן שלך נמאס ממך.

איתי מסתבר הוא האיש הכי מגעיל בבית../images/Emo178.gif

האיש והלוליין. הוא יעשה הכל כדי להגיע למיליון. אפילו במחיר נישוק הישבן -סוס- הפוני של וונסה אשר בחרה בו לסוויטה כדי לזכות בעוד כמה סמסמים והאידיוט במקום להגיד לה לא תודה תמצאי לך מישהו אחר, קם כמו איזה רכיכה או תולעת אדמה ונתן לה יד ביד ויחד צעדו לעבר השקיעה. פיכסססססס איזו רימה ותולעה

הצבעות עד עכשיו!

הדחה 8 שפרה - יוסי איתי לאון - ונסה איתי רנין - ונסה יוסי איתי - צבר שפרה יוני - עינב צבר חגית - שפרה לאון ונסה - לאון רנין יוסי - 2 איתי - 2 ונסה - 2 צבר - 2 שפרה - 2 עינב - 1 לאון - 2 רנין - 1

omer rasivi

New member
אז איך זה שרק 3 עלו להדחה?

אם 6 דיירים קיבלו 2 קולות איך זה שרק צבר, שפרה וונסה עלו להדחה?

../images/Emo24.gifכל הכבוד לחגית../images/Emo24.gif

היא כמותנו התאהבה בשפרה אך כשהגיע לוילה היא גילתה את פרצופה האמיתי זה רק מראה כמה היא אמיתית!!! והיא הצביע ללאון כי אף אחד בד"כ לא בוחר בו כל הכבוד לחגית

אשתאר1

New member
חגית נחשית כמו שיפרה .היא יודעת שלא אוהבים

אותה בחוץ .היא פשוט שופחת רעל .חכו תיראו היא נחש כמו שיפרה .ועוד שיקרה לעינב ורנין שהתוכנית אין לה רטינג ולא פופולרית .תחמנית בינתיים אוספת אינפורמצייה .עושה הכל בשקט .

jaycom

New member
ומה אתה אומר על עינב? הצביעה לשפרה?

ממש יפה נפש אתה..

אני אומר כל הכבוד לה

זה אומר ששתיהן כיבדו את ההסכם החדש ביניהן ואמת שמו את כל מה שהיה ביניהן מאחוריהן. ועל כך מגיע להן כל הכבוד.

למעלה