שוב ההפקה בעריכה מגמתית. לא הראו את סצנת המקלחת בשלמותה. איך שצבר שידל את שפרה לעזוב את הבית. לא משנה מה ההשלכות של הקטע (לטובת שפרה, לרעתה, לטובת צבר, לרעתו), מדובר בקטע משמעותי בכל קנה מידה. לא להראות את הקטע בתוכנית הראשית בערוץ השני זו עריכה חובבנית במקרה הטוב, ומגמתית במקרה רע.(והסביר.)
והוצאת לי את המילים מהפה. זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי, שאין לי מושג בכלל למי הסצינה הזו טובה או רעה (מבחינת ש"צ), אבל לנו הצופים זו סצינה כ"כ חשובה ומשמעותית שמסבירה המון דברים ובכלל שמהווה תפנית כ"כ דרמטית ב"עלילה". ועוד הכי מצחיק שהדבר היחידי כמעט שהראו ממנה זה את צבר נותן כיף לשפרה
והרי מה שכ"כ בלט בסצינה האמיתית זה חוסר המגע ביניהם, הקור והאדישות של צבר המשדל, המרחק הפיזי ביניהם על הספסל. עורכים מעפנים שאין לי מילים.
איתי מסתבר הוא האיש הכי מגעיל בבית../images/Emo178.gif
האיש והלוליין. הוא יעשה הכל כדי להגיע למיליון. אפילו במחיר נישוק הישבן -סוס- הפוני של וונסה אשר בחרה בו לסוויטה כדי לזכות בעוד כמה סמסמים והאידיוט במקום להגיד לה לא תודה תמצאי לך מישהו אחר, קם כמו איזה רכיכה או תולעת אדמה ונתן לה יד ביד ויחד צעדו לעבר השקיעה. פיכסססססס איזו רימה ותולעה
היא כמותנו התאהבה בשפרה אך כשהגיע לוילה היא גילתה את פרצופה האמיתי זה רק מראה כמה היא אמיתית!!! והיא הצביע ללאון כי אף אחד בד"כ לא בוחר בו כל הכבוד לחגית
אותה בחוץ .היא פשוט שופחת רעל .חכו תיראו היא נחש כמו שיפרה .ועוד שיקרה לעינב ורנין שהתוכנית אין לה רטינג ולא פופולרית .תחמנית בינתיים אוספת אינפורמצייה .עושה הכל בשקט .