שירשור הפרק - 20 - הדחה!

jaycom

New member
מישהו רואה את השידור החי?

למה לעזאזל אי אפשר לראות כלום במאקו?

דנה1982

New member
כן, וכבר אינה מתחילה להתלכלך

מרכלת על ש"צ, בעיקר על שפרה. למה ש"צ רצו מסיבה אחרי ההדחה, ולפני אמרו שלא בא להם. דההה - הם פחדו שמישהו משניהם יהיה מודח, ומי שהיה הולך משניהם - השני לא היה רוצה לחגוג. אם הם מוגנים, הם רוצים להנות מזה. מה השוק? בחוץ - שחר, יוסי ואיתי מדברים על ההדחה, לא משהו מעניין. אף מצלמה לא מראה את ש"צ

jaycom

New member
תודה דנה

אשמח אם תעדכני כל כמה דקות עד שיחזור השידור בהוט :)

אתיאב

New member
היא שיעשעה אותנו והיתה הכי אמיתית

ומי שהוציא אותה זה רק ההפקה. אינ סיכוי שהציבור יעדיף את צבר המעייף עליה או את המאנפפת והרכלנית שאיתו

אתיאב

New member
וזה לא מכור?אתם לא קולטים שנמאס

ידוע שלטרחנית המאנפפת יש לובי. לצבר א י ן אז איך הוא נשאר? האדם הכי משעמם וטרחן בבית...כי ההפקה דאגה פן אבו פלולה (שיפרה) תעזוב! ונסה השרלילה היתה משעשעת - ואמיתית. וחבל שיצאה - ולקינוח מחזירים את המפלצת שי - השתגעתם? לו מגיע פרס?! הוא יעזור לחבורת הסנגרים שלו...די כבר-הם משעממים ונמאס מהם!

דודויו

New member
ההדחה הכי מאכזבת ומפתיעה

שהייתה באח הגדול. ההפקה בהחלט הצליחה להעיף את ונסה בניגוד לדעת רוב הקהל ולהציג אותה הרעה, המינפלציות של צבר ושפרה הצליחו לעבוד על צופי ערוץ 2. הטקטיקה של צ"ש להוציא רע את מי שהם נגדו בהצבעות, והם מצליחים. גם ההפקה תרמה. הדחה עצובה

redsnowhite

New member
"נתנו לי נייר ותראה מה עשיתי ממנו"../images/Emo47.gif

כ"כ אהבתי את המשפט הזה שהוא אמר
כ"כ נכון.. כ"כ יפה.. אהבתי מאוד איך שהוא דיבר על אשתו
לדעתי, הוא באמת אדם די מקסים ומגיע לו לזכות.. אם הוא צבוע לעתים וכדומה, זה רק כי הוא כמו כולם, משחק את המשחק. ורנין ממש חמודה כשהיא רוצה וכשהיא לא עם ה"אני לא יכולה יותר, אני רוצה ללכת הביתה" עינב גם כן די חביבתי כשהיא לא צועקת
איתי.. איתי חמוד מדי. וחנני. חבל שוונסיה שיחקה בו, הוא נראה לי באמת גבר משכמו ומעלה, הבעיה שהוא לא מראה את זה ולנוכח ונסה הוא פתאום חפץ מרגלו ומטה...

beep beep

New member
פירוט שיחת אינה וחגית בסלון לאחר התכנית

אינה וחגית יושבות לבדן בסלון לאחר ההדחה של ונסה. השתיים מתחילות לדבר על ההדחה ואינה שולת אם מותר להן לדבר על זה. חגית אומרת שבארבע עיניים מותר לדבר אבל בפני כולם אסור... אינה אומרת כי שהיא צפתה את ההדחה של ונסה מכיוון שלצבר ולשפרה יש כמות אוהדים גדולה פי כמה ממנה בקבוצות הפייסבוק. אינה אומרת שהיא מצטערת על הדחתה של ונסה מכיוון שהיתה בחורה כנה ושמחה לעומת אחרים שהם צבועים ולא חברותיים. נותנת כדוגמה את צבר שלא מוכן לספר לה שום דבר אישי על עצמו. אינה כועסת על האנשים שלפני ההדחה התנגדו לרעיון של מסיבה בחצר ואחרי ההדחה פצחו סשירים וריקודים. _______________________--- מהדברים ניתן להבין שאינה סולדת מחבורת הרשל"צים בעוד שחגית לא חושפת את קלפיה.

jaycom

New member
אני חושב שחגית חשפה את הקלפים

בכך שהצביעה לשפרה.. את ההצבעה ללאון צריך לקחת בעירבון מוגבל כי היא אמרה שזה בגלל שלא היה לה מישהו אחר. אני חושב שהיא יותר מתחברת לאיתי ויוסי.. גם יש לשלושתם זמן איכות בבוקר. ככה יוסי פיתח את הקשר שלו עם אשר ואיתי.. מי יודע אולי גם עם חגית..

NoFaR815

New member
מכווווור אנשים מכוווור../images/Emo133.gif

כולם שונאים את שפרה וזה ידוע אז שלא יזיינו תשכל אם השטויות שלהם

L u s t

New member
מה צבר ושפרה חשים ת'צמם???!!!

כאילו הם הדבר הכי חשוב בוילה עלק אבן היסוד בג'נגה- חיה בסרט!!!! אני לא יכולה לסבול את שני הזקנים האלה יותר אפילו חגית כבר יותר מעניינת הם לא תורמים שום דבר חוץ מלסרוג ולחפור

clearer

New member
אני רציתי שונסה תלך, אבל -

אני חייבת להודות שההפקה דאגה לכך שהיא תלך. לא על ידי רמאות ב-SMSים, אלא על ידי עריכה שהפלתה אותה מאד מאד לרעה. את זה חייבים להגיד.

למעלה