שירשור הפרק - 20 - הדחה!

אתיאב

New member
מאחר ולא יכולתי לצפות באינספור שעות

צבר הטרחן והשנואה שאיתו-פשוט פרשתי. לאחר כשבוע - הגעתי למסקנה שההתערבות שמה ללעג את כולנו. והיום זה הוכח סופית. לא יעזור- הם תמיד ישמרו על הפלולה המשעממת והרכלנית שיפרעעע

אתיאב

New member
אניוואי-עכשיו הכל השתנה...אתה טוחן

חדשות `ישנות`. עכשיו זה ותיקים מול חדשים

beep beep

New member
משמעות הדחת ונסה - שבוע משעמם וירידה ברייטינג

השבוע מתחיל כשהחלוקה "המסורתית" לשני המחנות נשארת: הבובלילים: יוסי, עינב, איתי, שחר, אינה, חגית. - סה"כ 6 חברים. הרשל"צים: צבר, שפרה, ליאון, רנין, יוני. - סה"כ 5 חברים. _______________ הדחת ונסה הקפיאה את ההתפתחות העלילתית של המשחק. הקשר המעניין שהתפתח עם יוני נקטע. הסכסוך שהלך והתפתח עם עינב ידעך. הקשר של צבר ושפרה שהחל להתערער - ישוב ויתחזק. והחבורה תמשיך לגרבץ בגינה. אני מעריך שבזמן משימות ההפתעה המסך יוחשך. בקיצור - הולך להיות שבוע יבש ומשעמם. אפשר לצאת לחופש. הלוואי שאתבדה...

אתה חי בסרט - ונסיה טיפשה ומשעממת

אינה מחליפה את ונסה. זנותית כמוה, מעצבנת פי 10 ממנה. יהיו איתה קטעים לדעתי. ונסה אף פעם לא עניינה. היא טיפשה כמו נעל.

beep beep

New member
ליאורשור - ונסה זה לא האישיו

אם צבר או שפרה היו מודחים כל מאזני הכוחות היו מתערערים והיה נוצר טויסט בעלילה - הרבה יותר מעניין מהשיעמומון שמצפה לנו השבוע. סה - טו.

jaycom

New member
בסוף החודש זה יהיה:

רנין לאון צבר ושפרה v.s יוסי עינב ואיתי הצבועים יפילו את איתי, שכמובן הכי פחות פופולרי בקרב הצופים. ואז זה בובליל נגד העולם... הבובלינים יקבלו את הקולות של כולם, ובכח יבחרו מי יעלה איתם לגריל ויעוף הביתה. אם הבובלילים חכמים, הם מורידים את לאון ראשון וכך אם יהיה גריל של משפחת בובליל מול לאון, הילד הצבוע הזה הולך הביתה. שורה תחתונה, יוסי לוקח את המיליון ופראייר מי ששולח SMS.

daughter L93

New member
חבל

אפילו לא חבל לי על וונסה, חבל לי עלינו הצופים שצריכים לראות את זה. (המכורים שביננו)

juspan

New member
למה יוני עם השרל"צים?

אמנם הצביע לעינב, אבל הרי גם לצבר, ושמענו ממנו היום מה הוא חושב עליהם כביכול. אני דווקא חוששת שהם יצליחו להעביר את אינה אליהם עם האסטרטגיה החדשה שהתחילו איתה כבר - להיות סופר נחמדים אליה, ליטוף מליאון, "ממי" משפרה, וכמובן צבר שיוכל הכי בקלות לגרום לה לסימפטיה אם רק יוציא את מה שתקוע לו איפשהו, בין אם בזיוף מוחלט או אפילו תוך כדי הנאה.

beep beep

New member
חוזר בי - יוני מתנדנד

היום הוא התבטא בפני איתי שהוא לא סובל את התנהגותה של עינב אבל מהיותו מעשן יש לו חיבור חזק ליוסי. נסכם שהוא עדיין לא משוייך.

ROTEM1113

New member
ונסה רדודה ונמוכה!!

בדיוק כמו שצבר אמר, אנשים מעדיפים לראות אותם מאשר לראות מישהי מטומטמת וחרמנית מגעילה!!! נמוכה, תת רמה!! ונסה הביאה את זה על עצמה- מגיע לה!!

קמבילי

New member
מי הפיל את ונסה, ופרידה

הבובלילאים שחשבו שיוכלו בהדחה הזאת להפיל את שפרה וסימסו לצבר לוונסה גם יחד, הם שנתנו קולות לצבר והישוו בינו לבין ונסה, והם שהפילו את ונסה. הם, יחד עם רוח גבית חזקה של ההפקה ולצערנו הרב - קצת עזרה מצד ונסה. אני מפסיקה לצפות בתוכנית, חודשיים זה גם ככה יותר מדי וזו הודעתי האחרונה. אהבתי מאד את הפורום ומצאתי כאן בני שיח חכמים ומצחיקים, אבל רבים מידידיי הוותיקים כמעט לא כותבים, ואת אלה שכותבים קשה למצוא בין מאות הניקים החדשים שהצטרפו בשבוע האחרון. להתראות החצי, צרצריות, ביפ, ביבאסו, לונה, פלדי, ג'ייקום, ז'וספן, קוויקווג, רדפלאור, שי6, רוזדל, נועה, האח השפוי וכל האחים הטובים האחרים, יאקי, נסיכת, החתולה, בהלם, אלי7... ובטח את האהוב מכל שכחתי - נעמתם לי כולכם.

beep beep

New member
קמבילי יא ווילי! אם את הולכת גם אני הולך!!!

ומה עם המורשת של שי? זה מה שהוא לימד אותנו?!? לקום ולוותר?!?!? (אייקון של בכי) תחזיקו אותה! תחזיקו אותי! תחזיקו את כולנו!!! גם אני מחר לא צופה בתוכנית. מחרתיים, נראה...

juspan

New member
חח, כתבתי את שלי לפני שקראתי את שלך

ידעתי שלא תאכזב, מנהיג
נו, מה קרה לכם, אתם לא יכולים להשאיר אותנו ככה

juspan

New member
לאאאא, אל תלכי

למה? את אחת מעמודי התווך מבחינתי (למרות שאני כאן בערך שבועיים, זה היה מהשנייה הראשונה
) נו, נשרוד ביחד את ההפקה הבת פיפס ונקווה שבכל זאת הטוב ינצח. שביפ ביפ יעשה לך נאום מוטיבציה סטייל שי? מקווה שזה יצליח.

../images/Emo10.gif חבל מאוד . . . אבל בל נשכח זה גם לטובה !!

ההתמכרות הזו, ולא משנה כמה התוכנית מסקרנת, היא לא הכי בריאה ונורמלית . . . בנינו כן
זה רק משחק, לא נורא , ואני מקווה שיצר הסקרנות יחזיר אותך אלינו לפעילות מלאה !! וגם אם לא היי שלום

d a n 6

New member
מישהו יודע איפה אפשר להתלונן על העריכה?

נמאס לי מהעריכה לטובת חבורת שר"צ הדוחים לא מראים את שפרה מקללת לא מראים את צבר רוקם מזימות לא מראים את רנין מתנהגת בצביעות שעושה להקיא
די,נמאס! גם העצלנים צריכים לדעת בדיור מה קורה בבית!

למעלה