שרשור ערב 17.09

anonimit75

New member
סוזי, את מכירה את גב יותר ממני

את ראית אותו בהשרדות..אני לא... אני מכירה את גב רק מהתוכנית הזאת ..מכל ההתכתבויות פה .אני מבינה שהוא היה שחקן אסטרטגי טוב בהשרדות , אז אני לוקחת את זה בחשבון גם במשחק הנוכחי... בכל אופן, האם הוא באמת ניצל את הבחורה בהישרדות והיה אליה חרא? למה אנשים אומרים עליו דברים כאלה מכוערים? תוכלי להסביר לי?

הוא, יניב ונטלי מההתחלה היו בברית

הכל עשו והחליטו ביחד. באיזשהו שלב גב לקח מישהי אחרת איתו לאי הגלות , נטלי שציפתה שיקח אותה, התרגזה והתחילה לחשוש. תוסיפי לזה שהיא הייתה די דלוקה עליו. בכל מקרה,כשהיא באה בטענות הוא הסביר לה שהוא ציפה ממנה שתבין לבד שזה היה מתוך אסטרטגיה, בשביל "להרדים" את הבחורה ההיא, ושהוא לא יכול כל דבר להסביר לה ושהטענות שלה כל פעם מקשים עליו.. אמר לה גם שבשורה התחתונה הוא תמיד שומר עליה וישמור עליה עד הסוף. כך היה. אבל, מאותו רגע גב התחיל קצת להתייחס לא יפה, במועצת שבט כשעלה הנושא של שניהם, גב אמר עליה דברים לא כ"כ יפים, לא זוכרת בדיוק מה. כשהייתה לו משימה לחלק אוכל לשורדים איתו.. הוא חילק לה תפוח רק, במקום צלחות מלאות באוכל.. גם פה הוא טען שזו אסטרטגיה. תשמעי, היו קטעים שהוא התנהג נוט קול בכלל, אבל גם היא לחצה וחנקה, הייתה דלוקה עליו. לגבי המשחק שלו, הוא שיחק טוב מאוד מבחינה אסטרטגית. כמובן שבארה"ב יש מצב שיאכלו אותו בלי מלח.. אבל הוא היה טוב. **מקווה שתיארתי פחות או יותר את מה שהיה,כי אין לי זכרון טוב**

anonimit75

New member
איזה חמודה את סוזי...תודה :)

איזה הסבר נתת לי, מקסימה שכמותך... :) תודה , תודה

בכיף../images/Emo9.gif אני רק רוצה לתקן את עצמי

במחשבה שניה הרוב הוא ויניב החליטו ביחד, היא יותר זרמה איתם.

izmeral1

New member
גב לא חרא של באנדם. גב פשוט מאוהב בעצמו......

למה מאוהב כי צפו.עליו הבקשות..לראליטי. והוא מוכן להכול. כך נראה. לגבי הזוגיות .-למען המטרה הוא הרבה יותר גרוע מלהיות בן אדם? למה כאן המשחק שלו ועל זה הוא צריך לתת משהו.כולם צופים בו. אז לפעמים הבנדם שבוא בוריח ממנו. כי גם בתור בחור טוב לא כך צריך להתנהג עם בת זוג" גם וזה למען הפרס הכסף. וכאן צדקת. הוא מתקשה לפצל.את האישיות שלו ושבו............ ולנו דוגמה טובה כן היה אהוב בהשרדות. לא צפיתי רק תוכנית אחת. ונראה שבאדם . לא אוהב .שמחטיבים לו. זה המסר שלו להפקה ולקהל. אז להגיד בן זוג הוא לא ואלף פעם לא. וקרן תמעד. צדקת סוזי בקשר לדברים שאת מציינת על האופי שלו? שבוע טוב לך
מתוקה לכולם

dindan84

New member
במקום להתנגח באנונימית-צפיתי בבארסה טובחת8-0

היה אחלה משחק

anonimit75

New member
כל כך הרבה תאוריות...אני כבר לא מאמינה לכלום

בהתחלה האמנתי. אמרו שגב הבטיח לחברה שלו שלא יגע באף אחת. שלא ינשק אף אחת...שלא ישן בלילה עם אף אחת. ולי זה היה נראה הגיוני שהכל משחק... אבל לאט לאט כל התאוריות הללו מתנפצות.... גב מחבק, מנשק וגם ישן עם קרן באותה מיטה ביוון ואלוהים יודע מה עוד היה שם. היום נתן לקרן נשיקה ארוכה במיוחד כשהיתה עצובה, הוא קשוב אליה כל היום, ולמרות שהם כל הזמן ביחד, 18 שעות ביום...לא נמאס לו ממנה לרגע ורואים שטוב להם ביחד... אי אפשר לשחק 24 שעות ביממה.. ברור שהוא מרגיש לקרן משהו ...אני מתחילה להאמין שהוא מתאהב . עד עכשיו לא האמתי אבל היום התחלתי להאמין... עוד שבוע נראה מי צדק...

ועדיין, לא ראיתי אותם, מיוזמתו

שכובים במיטה, מכורבלים ומדברים...זה תמיד יוזמה שלה, הוא תמיד "עושה טובה" היום, גם כשהייתה עצבנית, היא שכבה במיטה והוא שיחק סנוקר. אני מאמינה שהכל שם הצגה. שבועיים לפני שנכנס עדיין הייתה לו חברה. מצד שני, קרן התגברה על איתן תוך 48 שעות אז יכול להיות שהם קורצו מאותו חומר בדיוק.

anonimit75

New member
אני כבר ראיתי הרבה פעמים שהוא

יוזם את הנשיקות והחיבוקים וקורא לה להיות איתו כל הזמן. הבן אדם לא עוזב אותה לרגע...הוא מתחיל להיות NEED -י יותר ממנה... לא יודעת....אותי זה מתחיל לשכנע

היא רודפת אחריו כמו זנב כל היום, על מה את

מדברת? קרן לא עוזבת אותו לשניה אחת לבד...... שוב, לא קונה את ההצגות האלו, אני חושבת שזו הצגה וזה יילך ויגבר לקראת הגמר. העובדות הן שעד לפני מספר ימים, הוא עשה עצמו ישן כשהיא נכנסה לחדר, המהפך חל כשהוא קיבל "אישור" מהקהל שהם זוג חזק במשימה של הזקנים ומאז הוא דוהר.....

anonimit75

New member
אני דווקא רואה שהוא רודף אחריה לא פחות

ואני כמובן לא מקבלת את הפרשנות שלך. לדעתי את טועה. הפרשנות שלי היא אחרת. אני מסכימה שגב נכנס בשביל לשחק. אבל הוא באמת התחבר לקרן והחברות ביניהם היא אמיתית. רגשות רומנטיים לא יודעת אם יש אבל היום התחלתי להאמין בפעם הראשונה שיש שם גם את זה... בכל אופן, בעוד שבוע וקצת נדע מי צדק...

אז למה עשה את עצמו ישן כשהיא באה לחדר?

למה קרא לה פרחה? למה שכב כמו פגר כשהיא מכסה אותו בנשיקות? למה מעולם לא יזם נשיקה איתה? למה הוא מדבר על השתנות (היום בפעם השניה שאני שמעתי, שאל אותה אם יפריע לה שהוא יראה אותה משתינה) בשידור חי? למה אמא שלה הרגישה שהוא מזלזל בה ובאה מהקריות ועד בת ים כדי ללמד אותו לדבר עם הבת שלה ולתת לו בראש על היחס הציני והמזלזל? ולמה החברה שלה אמרה שהיא לא מבינה את היחס שלו אליה? כולם רואים שיש שם בעיה ורק את רואה חיבור.........נו טוב.

anonimit75

New member
תשובות

1. פריחה נאמר בחיבה. גם אני קוראת למי שאני אוהבת לא פעם בעוקצנות...אני מכירה את זה בעצמי... 2. גב הוא קודם כל שחקן ואסטרטג ואין ספק שהוא בא בשביל המליון. ולא בשביל למצא אהבה..וזאת הסיבה שהוא לא נסחף רגשית מההתחלה ולא נתן לרגשות שלו לנהל אותו, למרות שהיה לו חיבור חברי ואמיתי עם קרן ללא ספק !! 3. הדיבור על השתנות, זה היה במשימת הזקנים, וזה היה הומור. אותי זה מאוד הצחיק..כל אחד וההומור שלו (גם אם את לא חייבת להתחבר לזה ...) 4. אני לא אומרת שאין בכלל בעיה, אני כן אומרת, שיש שם בטוח חברות אמיתית ואסטרטגית שלאט לאט הופכת בימים האחרונים למשהו רומנטי...וגם אם אין שם אהבה רומנטית (למרות שלאחרונה אני מתקשה להאמין בזה) אז החברות ביניהם מספיק יפה וטובה כדי שאני אבחר בהם

לידיעתך, כשהוא מדבר איתה על סקס

זה תמיד בגבול הביזאר והאלימות. (השתנות, סקס במקומות ציבוריים ספאנקים ובאמת אין בעיה עם זה, אבל הם אפילו לא התנשקו והוא כבר מדבר בצורה כזו....) גם השפה שלו מאוד אלימה ומלוכלכת, שפת רחוב של נרקומנים. הוא כל הזמן מקלל, גם את ההפקה כשהם עושים משהו שלא מוצא חן בעיניו (לא הסכימו שיעשה קפה במשימת הזקנים כתב להם "כוס רבקום ערס") הוא רחוק מלהיות עדין ותחשב, הוא פושטק. הוא שינה התנהגותו אליה כבמטה קסם מאז חזרו מיוון מה שמוכיח לי מעל לכל ספק שהוא פועל מתוך אסטרטגייה בלבד. בקיצור, גם אם מה שיש בינו לבין קרן זו אהבת אמת, הבן אדם דוחה ולא הייתי רוצה שאדם כזה ייקח את הפרס ובטח לא מישהי כמו קרן , רעה, מניפולטיבית ורקובה מן הייסוד. (מה שהיא עשתה לליז למשל) . זה באמת לא הזוגיות שלהם אלא הבני אדם שהם.

anonimit75

New member
אני מבינה אותך

מתחברת למה שכתבת בחלק הראשון. הוא לא בחור עדין בענייני סקס...אני לא נכנסת לפטישים של גב. זה לא רלוונטי בשבילי, אבל אני גם לא רואה את זה כדבר חמור (אני לא מתה על זה, כמובן , אבל שבן אדם יעשה בדלתיים סגורות מה שבא לו, ויעשה עם הסקס שלו מה שהוא רוצה). אני רואה בו המון דברים יפים אחרים...אמרתי שהוא לא מושלם אבל הוא גם לא נוראי בכלל, להיפך... וקרן לא נוראית בעני בכלל... כולן שם בוילה חמודות באותה מידה , כל אחת היא טיפוס מיוחד, וגם קרן

שלא יתפרש כאילו יש לי בעיה עם הפטשים שלו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש לא. פשוט צורם לי שזו השפה שלו, ככה הוא מבטא את ה"חיבה" שלו אליה. זה בנוסף לאלימות המילולית, והאלימות הפיזית (כל הזמן מכאיב לה) הכל יחד זה אדם שני לא מתחברת אליו. קרן בחורה מאוד לא חמודה. אבל ממש לא חמודה, למעשה היא דוחה ברמות על. תראי את הפרקים הראשונים, אולי שכחת את קרן האמיתית.......

anonimit75

New member
את מגזימה

אין שום אלימות ביחס שלו אליה..אני מתנצלת, אני לא רואה את זה ככה בכלל. הנשיכות והביסים, זה הכל מאהבה, והוא נהנית מזה. וקרן חמודה...ראיתי הכל, ואני יודעת שהיא יכולה להיות רעה, כולנו יכולים...זה לא הופך אותה לאדם הכי רע שיכול להיות.. זה שהיא נפלה לרועה בנקודה מסויימת , זה לא אומר שהיא מרשעת..זה יכול לקרות כמעט לכולם...בכל אופן, זה לא משנה..אני למשל לא שונאת אף אחד בוילה. כולם חמודים. זה שאני מתחברת לגב וקרן לא אומר שאני לא מחבבת את האחרים. לכל אחד יש פלוסים ומינוסים וכל אחד מתחבר לאנשים אחרים וזה בסדר

adiyon2

New member
הכל הצגה בשביל שתצביעי בשבילו

גם אני חושבת שהוא חרא של בנאדם. אנחנו כולנן מרחמים עליו כי הוא נגמל משימוש בסמים, יופי כל הכבוד לו, אבל מה כל זה שווה אם האו כל כך מגעיל גם לחברים שלו בבית הבנים ובעיקר לבנות כשבראש לקרן. לא יודעת ולא מעניין אותי איך הוא בחוץ, כאן הוא חרא של בנאדם.

למעלה