TOP6- התוצאות

yaelrs

New member
../images/Emo45.gif

אין מצב שיפסיקו להצביע לו בגלל שיר לא טוב אחד! משהו שם מאווווד מסריח! התאוריה שלי ההפקה רצו שהוא יעוף ופשוט ניתקו לו את הקו....

Belle401

New member
פישי פישי../images/Emo45.gif

ועזבי אף פעם לא היה בבוטום 3! הבנאדם תמיד היה מקום ראשון או שני! מילא אם הוא היה תמיד מקום אחד מעל הבוטום, הייתי יכולה להבין שבגלל ההופעה החלשה הוא יכל לרדת כמה מקומות.. אבל ממקום ראשון למקום אחרון!? אין שום סיכוי שזה מה שבאמת קרה.

MoGanC

New member
למה לא?

שנה שעברה כשג'ניפר הדסון עזבה אז ריאן אמר ששבוע לפני כן היא היתה מקום ראשון,אז זה כן אפשרי. בכלל,איך כל הקונספרציות תמיד יוצאות כאשר מישהו עם הרבה מעריצות נופל,אבל כשהדסון עפה שנה שעברה, איפה היתה העצומה להחזיר אותה? וכשלה טויה עפה? ושכל מי שעף לפני ג'ון סטיבנס? >.<

Belle401

New member
שבוע לפני כן אולי

אבל לא כל התוכניות בעקביות. ולא, אני לא מעריצת קונסטנטין, אבל ההעפה הזו הייתה מרגיזה. שתקתי על זה שנאדיה, ג'סיקה ואנואר הלכו לי - אבל להוציא את קונסטנטין? הוא ברמה הרבה יותר גבוהה מסקוט ואנתוני הוא היה צריך לקבל שם לפחות טופ 4 (ולא צריך להיות מעריץ/ה(?) כדי להבין את זה). אם אחרי סקוט או אנתוני היו מעיפים אותו - באמת שלא הייתי מתלוננת. אבל עכשיו? לא פייר.

g a v i

New member
ראיתי הערב את התוכנית (אני בקנדה)

ולדעתי פולה מזה הגזימה בתגובה שלה - בכי מוגזם ואפילו היא הלכה והחזיקה את אמא של קונסטנטין - כאילו, אוקיי... הוא חמוד והכל, אבל זו תחרות - כולם טובים (חוץ מסקוט ואנתוני באמת) - ויכול להיות רק איידול אחד בעצם, אז מה הקטע? בו מדהים וקרי נהדרת וגם וונזל לא חסר לה - כלומר החזקים יותר מקונסטנטין (סורי אם מישהו לא מסכים, אבל לדעתי שלושת אלו שעכשיו ציינתי הרבה יותר חזקים ממנו מבחינת קול - קונסטנטין אמנם מופיע נהדר אבל הקול שלו לא עולה על של בו או קרי) נשארו וממשיכים. לא צריך להגזים.

Breath15

New member
פולה נשמהההה ../images/Emo24.gif

פולה לא הגזימה ולא כלום! היא פשוט אוהבת את קונסטנטין והיא בחיים לא חשבה שהוא יעוף והיא בן אדם כול כך טוב... שהיא הלכה לנחם את אימו של קונס!!! אני מתה עלייה היא היחידה שמעודדת כול אחד! לא כמו סיימון שעדיף שלא ידבר בכלל..
אחרי שהוא אומר לכול אחד מה הוא חושב עליו הבן אדם מתבאס ובה לו למות! לעומתו פולה עושה לכול אחד הרגשה טובה ותמיד משפרת את המצב הרוח (אחרי דבריו של סיימון)!!!

SHTRUDIDI

New member
די מפתיע

אבל לא הלם מוחלט.ההופעה אתמול לא הייתה טובה לדעתי ולכן חשבתי שיש מצב לבוטום 3 ואולי גם לעוף.אבל הנחתי שסקוט שהוא באמת היה לא טוב אתמול ולא ממש מתאים לשלב זה בכלליות,הנחתי שיעוף קודם. מפתיע אותי שכבר מתחילת התוכנית אחרי שעפה לינדסי שלא הבנתי מה פשר ההתלהבות ממנה ואחרי זה גם מיקיילה שלא ממש מתתי עליה אז כל הזמן הנחתי שאנתוני וסקוט יהיו הבאים. אני לא מבינה איך קרה שיש לנו טופ 5 עם שניהם. אנתוני בהחלט הרוויח את מקומו אתמול אבל סקוט היה ממש לא טוב.וזהו.אין דרך אחרת לתאר את ההופעה שלו.סקוט היה צריך ללכת לדעתי. אז קונסטנטין הלך,מוזר משהו.

Kryptonite

New member
ניראה לכם../images/Emo168.gif

שהאמריקקים באמת קנו את הנאום של סקוט לפני השיר שלו, על כמה שהוא בעצם האברג' ג'ו והוא מייצג את העם העובד?
די, אין, לא יכולה להיות סיבה אחרת... זה לא שהביצוע שלו אתמול אפילו התקרב ללהיות מעניין, או יפה. ועד כמה שקונסטנטין היה חלש - גם אם הוא היה מתכופף, נתלה על הרגליים ומושיט ידיים ממש למטה הוא לא היה מגיע לרמת העליבות של סקוט אתמול.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifלא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.

זה צריך להיות המוטו שלו- סקוט האיידול-"אז מה עם אין לי קול,יש לי סימפטיה."

Benjush Girl

New member
אנתונוש רולז!יש אני שמחה שהוא נשאר!

נכון שהוא לא "חיית במה" כמו קונסטנטין ,אבל יש לו קול מדהים!והוא ממממש חמודד

IrishKiss

New member
אנטוליייייי../images/Emo99.gif

מושלם שלי...הוא חייב להשאר לפחות עוד שבועיים...

למעלה