TOP6- התוצאות

shavitlavi

New member
פנטזיה הדיוה האמיתית

כבר ציינתי פה בעבר שהיא נכנסת לפנטאון הזמרות הגדולות באמריקה ובעולם.

g a v i

New member
../images/Emo45.gifגם כי היא מופיעה נהדר,

יש לה קול אדיר ומיוחד (למרות שהוא גם לא ממש לטעמי), היא שונה ומיוחדת - באמת הגיע לה להיות "אמריקן איידול" - למרות ש-4 האחרונות (לטיסיה,דיאנה, וג'זמין) היו מעולות.

shalehet

New member
לפנטייזה יש קול של צרצר

היא זכתה בגלל ההופעות שלה, בטוח לא בגלל הקול שלה... שהוא ממש נוראי

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגביי קונסטנטין

יותר מידי התלהבות.

Sweet Misery

New member
גם אני לא אוהבת את הקרקס סביבו,

אבל הוא טוב. סקוט לא. זה מה שחשוב לי.

yaelrs

New member
לאאאאאאא!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה!!!! איך הם העיפו את קונסטנטין!!! אני בשוק...... וסקוט בכלל לא היה בבוטום 3.... אין צדק בעולם!! חבל שבאמריקן אידול אין להם גלגל הצלה....

Doji

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo58.gif WTF??

כשראיתי שרק קונסטנטין ואנתוני נשארו על הבמה היתה לי הרגשה רעה כי אנתוני שר מצויין שיר ענק של סלין דיון וסביר להניח שאם הייתי מצביע הייתי מצביע עבורו. קונסטנטין לעומת זאת נתן את אחת ההופעות החלשות שלו העונה מבחינת ה- vocals וממש שמעו את זה אתמול שזה לא היה טוב במיוחד. אבל, אבל!! לא זוכרים לו את כל שאר ההופעות העונה? האמריקאים המטומטמים זורקים אותו רק על סמך הופעה חלשה אחת?? נורא מעצבן. חשבתי שיש לו סיכוי טוב לזכות בתחרות. ומצד שני יש את סקוט, שאני בכלל לא מבין מה הוא עדיין עושה שם ולדעתי הצביעו לו הצבעת סימפטיה בגלל הסרטון על המשפחה העניה שלו ועל איפה שהוא גדל ושהוא averege joe אמריקאי רגיל... ויש גם את קארי שאני לא יכול להכחיש שיש לה קול מעולה והיא יכולה לשיר מצויין, אבל מוזיקת הקאנטרי הזו מזוויעה ואני לא אוהב את השירים האלו.

לא ייאמן../images/Emo58.gif

אני פחדתי מה יקרה לקארי כשריאן אמר שמי שעף קיבל 35,000,000 הצבעות עד היום כי היא תמיד מקום ראשון בהצבעות. אבל קונסטנטין, חשבתי שיש לו הרבה מעריצות וכאלה. לי ממש לא אכפת, כי עכשיו הדרך של קארי סלולה לגמר, אבל להעיף את קונסטנטין לפני סקוט? יש גבול.

whatever4

New member
וואוו../images/Emo2.gif

קונסטנטין בחוץ? וואו! התוכניות יהיו משעממות בלעדיו. תמיד היה מעניין לראות אותו מופיע. בהתחלה הוא היה הפייבוריט שלי בכלל! אומנם בו הוא הפייבוריט שלי עכשיו אבל גם את קונסטנטין ממש אהבתי....הוא הכניס חיים לתכנית...התוכנית תהיה ממש משעממת ולא מגוונת בלעדיו...
היחידי שנשאר לי לראות עכשיו זה בו.... (הערה קטנה לסיום- אני מקווה שמעריצות קונסטנטין לא יתנפלו עליי- לא מתכוונת לפגוע בכן אבל..... עכשיו הסיכויים של בו לנצח גדלים....ששששש....לא אמרתי כלום!)

סבבה

אתה דווקא צודק עכשיו יהיה לבו הרבה יותר קל... גם אני אוהבת את בו אבל איכשהו דימיינתי שבו קונס וקארי יהיו הטופ 3 כמה שאני חושבת שבו טוב אני לא אמשיך לראות את התכנית..

whatever4

New member
אני ../images/Emo68.gif

אם כבר אני דמיינתי גמר של קונסטנטין ובו! זה היה יכול להיות גמר חלומי...
קונסטנטין ובו היו הפייבוריטים שלי מההתחלה.....חבל שלא נזכה לראות את שניהם בגמר....קונסטנטין פרפורמר ענק! עצוב..... ואני יכולה להבין למה את לא רוצה להמשיך לראות את התוכנית....אם בו היה עף גם אני הייתי מפסיקה.

נועה167

New member
בקשר לבו..

נכון :) יש לו אני חושבת יותר סיכויים עכשיו :) לא שמחה שקונסי עף אבל אני מתה על בו...!!

למעלה