TOP6- התוצאות

yael69

New member
ממש לא נכון.

בו לא עלה על קולו של קונסי ואני לא מדברת בתור מעריצה של קונסי. אני בעיקרון בעד קארי. אבל כומאון! בו לא כזה.. בוא נגיד שאני לא הייתי מבציעה לו בעד הביצוע האחרון. לא יודעת.. אני לא אוהבת את ביצועים שהוא בוחר. לא מוכרים בכלל. לפחות את השיר האחרון שקונסי עשה הכרתי! this is how you remind me זסה אחלה שיר של צ'אד קרוגר.

SHTRUDIDI

New member
ממתי העובדה ששיר מוכר הופכת הופעה

להופעה טובה? ואני מכירה את השיר של בו,אני בטוחה שעוד מכירים אותו כאן,הוא לא שיר ישן. ואני חושבת שזאת הייתה ההופעה הטובה ביותר של בו.

whatever4

New member
../images/Emo45.gifאבל...

אני מתלבטת איזה הופעה הייתה יותר טובה- ההופעה אתמול או ספינינג וויל. נראה לי ספינינג וויל...

SHTRUDIDI

New member
אהבתי את ההופעה הזאת מבחינת האנרגיו

של בו. אבל אהבתי מאוד גם את TIME IN A BOTTLE ואת I'LL BE.למרות שאתמול היא ההופעה האהובה עליי.פשוט מעולה.

whatever4

New member
../images/Emo99.gifTine in a bottle

אני זוכרת שבפעם הראשונה שראיתי את ההופעה חשבתי- "וואלה הופעה חמודה, שיר שקט ונחמד" אבל כשהורדתי את השיר מהאינטרנט גיליתי עד כמה הקול שלו היה מדהים בהופעה הזאת. עצמתי את העיינים והקשבתי רק לקול שלו ופשוט התאהבתי בקול שלו
קשה לבחור הופעה טובה כשכולן כל כך טובות

נועה167

New member
בדיוק!

זה השיר מוכר לא עושה את זה יותר טוב חחחח ואני מסכימה בקשר לבו! זאת הייתה הופעה אחת הטובות שלו אם לא הכי!! אבל ת'אמת הרבה הרבה מההופעות שלו.

נועה167

New member
כל אחד ודעתו.

אני חושבת שקונסי יצליח יותר מבו כי הוא אדם מאוד כריזמטי ותראי רק כמה מעריצים יש לו פה! אז מן הסתם בכל מקום אחר. אבל אני חושבת שבו יותר טוב גם מבחינת הופעה וגם מבחינת ווקאלית. זאת דעתי לפחות.

whatever4

New member
לא מסכימה....

ההדחה של קונסטנטין הוכיחה שהכל תלוי בהופעות. אם בו ייתן הופעות טובות הוא יישאר, אם לא- הוא יעוף.

Sweet Misery

New member
לאו דווקא

סקוט ואנתוני נותנים הופעות רעות כבר שבועות והם עדיין בפנים, על חשבון מתחרים מוכשרים הרבה יותר.

ההדחה הזאת|ספויילר|

הוכיחה שסקוט יישאר לא משנה מה. איך לעזאזל הבנאדם הזה הגיע לטופ 5? איך?!

נועה167

New member
חחח

זה מתחיל להצחיק אותי יותר מאשר לעצבן חחחח בסוף הוא עוד יהיה אמריקן איידול פחחחחחחחחחחחחחחחח

yaelrs

New member
לא נכון!

לדעתי זה ממש לא הגיוני שסקוט ואנתוני שנותנים הופעות גרועות שבוע אחר שבוע עדיין בתחרות ומישהו כמו קונסטנטין שיש לו מלא מעריצים פתאום בגלל הופעה אחת לא משהו עף!!! משהו שם ממש פישי פישי!!!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifזה מה שאני אמרתי- פישי.

נראה לי שהתיאוריה שהציגה יפית- שהכל נקמה של ההפקה- הגיונית. רבאק- הבנאדם אף-פעם לא היה בבוטום 3
ופתאום הוא אחרון?!
חשוד. חשוד מאוד.

למעלה