TOP6- התוצאות

darklighter

New member
חתמתי 7 פעמים בינתיים../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif

וגם הפצתי את זה במייל אני הולכת גם להפיץ את זה בפורומים שאני בהם!

shalehet

New member
איפה קראת את זה????

אני מקווה שזה נכון, אני כבר עם דמעות

shalehet

New member
אני ממש עם דמעות עכשיו../images/Emo10.gif

בקצב הזה קרי הולכת בשבוע הבא.... פחדתי כל כך שהיא תהיה בבוטם3, לפי מה שכתבו פה.. כי עדיין לא ראיתי את התוכנית.. אני לא מאמינה ששבוע אחרי שבוע הטובים ביותר הולכים (פרט לניקו... שהצטערתי שהוא חזר), אחד, אחד, ג'סיקה, נאדיה והשוק הקודם אנואר וקונסי.. זה בכלל לא הגיוני... משהו שם מסריח.. לא יכול להיות שהוא קיבל כל שבוע כמות הצבעות כמעט הכי גדולה ועכשיו הוא הלך...

קראתי את זה..

בפורום של בטי ובפורום של אמריקן איידול.. גם אני מקווה שזה נכון אתם יודעים מה עוד? חלק מהמעריצות בכלל אומרות שהקו שהביאו לקונס לא היה מחובר!!! הם גם חושבים שאולי הם התבלבלו איתו ועם סקוט כי הם היו ביחד

Belle401

New member
WTF give me a break!

לקחו לי את ג'סיקה ונאדיה - ועכשיו את קונסטנטין?! מה בפעם הבאה? בו? וונזל? אולי אנתוני וסקוט יהיו ביחד בגמר? התוכנית מאכזבת כל שבוע מחדש. מוציא את הכיף מלראות. אם בשבוע הבא בו או וונזל יצאו - אני באמת מפסיקה אין שום טעם.. הרי קארי תנצח או אולי רוצים לתת גם את זה לסקוט? די נמאס לי מכל הקולות הזדהות האלה טוב אז הוא שמן מצטערת להיות בוטה אבל אני לא רואה שם סיבה אחרת להצביע לו. הוא הכי גרוע, הוא לא מגיע לרמה של קונסטנטין בשום דרך - לא בהופעה, לא בקול ולא בשומדבר שאיידול צריך אני מאוד מקווה שיעשו הצבעה חוזרת, אחרת התוכנית הזו באמת מכורה תסבירו לי איפה היו כל מליוני המעריצות של קונסטנטין? איך ממקום ראשון-שני כל שבוע אפשר לעבור למקום אחרון? עשו לי טובה...

ענת309

New member
../images/Emo122.gifמה אמרתי לכם?

אתמול כשאמרתי את זה כעסו עלי, חשבו שאני עושה הפליות ומדברת לא יפה על מתמודדים שלא היו צריכים להיות בתוכנית מההתחלה.............. אין מה לעשות אנשים מצביעים לרוב לפי הרגש ולא לפי הסכל, אני אתן לכם דוגמא מאצלנו..... בקדם ארוויזיון בחרו את שירי מימון עם השיר השקט שנשאר, אני אומרת לכם השיר מאד יפה אבל היא לא תעלה שלב כי הוא לא מתאים, כולם יודעים שלאירוויזיון צריך שיר קצבי, קליט ועדיף באנגלית, אבל לא, בחרו אותה כי היא לא זכתה בכוכב נולד ואנשים אהבו אותה אז עכשיו כן בחרו אותה, וזאת תהיה נפילה......... אנשים בוחרים את מה שלא צריך ממניעים שלא קשורים בכלל לתחרות , ולמה שצריך בעצם. אם זאת תחרות שירה תבחרו את זה ששר הכי יפה, ולא זה שאתם מזדהים איתו. בגלל זה קונסי עף. ואני עדיין בדעתי מאתמול בסוף סקוט יהיה האיידול כמו שרובן היה.........

Belle401

New member
אם הוא יהיה האיידול -

זה רק יראה כמה שהתוכנית לא הוגנת, וחבל.

חתמתם על העצומה?

אנשים תחתמו גם אם אתם לא מעריצים של קונס תחתמו אם אתם חושבים שזה לא הוגן.. זה חשוב ביינתים יש שם 7000 חתימות צריך שיהיה יותר זה לא מספיק

למקרה שלא ראיתם את הלינק..

אז הנה הוא בבקשה תחתמו!!! אין לדעת אולי זה יעזור

Daniella 21

New member
למרות שאני לא בטוחה שזה ישתנה../images/Emo4.gif

זה מאחר ויש רק 7000 ומשהו קולות זה לא מספיק בהשוואה למליונים שהתקשרו הם צריכים לפרסם את זה יותר! לכן אני לא בטוחה שזה ישנה משהו
למרות הכל אני הצבעתי

Belle401

New member
עכשיו ראיתי את התוכנית

איך סיימון היה בשוק חח פולה הייתה חמודה כשהיא חיבקה את אמא שלו ובכתה איתה.. ולקונסטנטין נתנו לשיר את כל השיר לא כמו כל האחרים שחתכו אותם באמצע

למעלה