TOP6- התוצאות

Daniella 21

New member
היא לא בכתה איתה היא הרגיעה אותה

אני חושבת שפאולה היתה עצובה לראות מישהו שהיא מעדיפה או מחבבת הולך וזה עצוב.ואני מבינה אותה
אני לא מבינה למה זה עלוב שהיא הביעה רגשות עצוב אז היא בכתה... אז מה
לא ראיתי את התגובה של סיימון ואני לא חושבת שהיא בכתה עם אמא שלו אלא ניחמה אותה שזה לא נורא הכל יהיה בסדר.
זה ממה שהבנתי כי הצלחתי לקרוא קצת שפתים באנגלית

yael69

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

קעלק אנתוני וסקוט בגמר קרעת אותי

Billy4

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

Daniella 21

New member
לאאא רוצההההההההההה../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

לעזאזל עם סקוט הזה!!!!
למה הוא לא עף!!!!
הוא לא שר יפה והוא צריך היה לעוף!!!
זה כמו בפעם הקודמת שלה טויה עזבה את התחרות קונסטנטין היה צריך להישאר לפחות עד 3 האחרונים

נועה167

New member
אני חייבת להגיד

שאני בשוק טוטאלי!! הייתי בטוחה שוונזל תלך ואני אתחרפן מזה אבל העיפו את קונסי?!?!?!?! אני בשוק.. אתם רצינים???????

moran500

New member
../images/Emo58.gifתוצאות../images/Emo41.gif

מה שמטריד אותי, זה פחות שקונס עף, כי בשלב הזה [לדעתי] פרט לסקוט, כולם ממש טובים (אפילו אנתוני השתפר), אלא שסקוט נשאר ! למה הוא עדיין שם ?? אם יקרה רובן, אבל בלי סיבה מוצדקת (השופטים הללו ושיבחו את רובן לפי מה שהבנתי, אז כנראה הוא היה טוב) זה יהיה ממש טיפשי ! אבל ראיתם את החיוכים של סיימון ? חח הוא קורע אותי...

ראיתי הרגע..

יו איך בכיתי.. איך פולה בכתה איזה חמודה... אני שונאת את סקוט!!!!!!!!!!!! ראיתם איך הוא צחק? אנחנו חייבים לעשות משהו בנידון זה לא הגיוני משהו פה לא בסדר.. אני מקווה שיחזירו אותו.. אחרת הרבה אנשים יחרימו את התכנית

נועה167

New member
נכון, צודקת

אני בשוק ממש שהוא עף אבל כמו שאמרת עכשיו הרוב טובים שם.. אני אישית גם לא מבינה מה אנטוני עושה שם אבל מילא!! סקוט?!?!?!?!?! יש ל'בן אדם יותר מידי מזל! והוא היה צריך לעוף מזמן.. לפני נדיה לפני אנואר לפני ג'סיקה!! אפילו לפני מיקיילה!! מה לעזאזל הוא עושה ב5 האחרונים?!?!?!?!?!?!

Gn434

New member
מה חשבתם שיקרה?

בטופ 6 ובטופ 4 יעוף מישהו שמגיע לו לזכות. וחוץ מזה קונסטנטין הוא לא כזה זמר. אתם יודעים משהו, באודישינים חיבבתי אותו והייתי בעדו, אבל הוא הפך לכזה גאוותן מתלהב-זה רשום על הפרצוף שלו. אז לא הגיע לו לזכות-ולפי דעתי סקוט שר אתמול יותר טוב מקונס.

g a v i

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifחושבת בדיוק כמוך...

הוא ממש הרים את האף בזמן האחרון ושם דגש יותר מדי על חיוכים ושוויצים מאשר על שירה. ובסופו של דבר זו תחרות שירה.

whatever4

New member
צודקים אבל....

אני חושבת שזה היה חלק מהקסם שלו- המבטים למצלמה, החיוכים, המבטים הסקסיים, הפוזות, הוצאת הלשון... אומנם זה בהחלט התחיל לעצבן (ובגלל זה התחלתי לאהוב אותו פחות), אבל עדיין- זה מה שהפך אותו לפרפורמר טוב.

g a v i

New member
כן, הוא פרפורמר טוב, אבל...

זו בכל זאת תחרות שירה. ואם את זוכרת את הקול של קלי (המדהים!) ושל פנטייז'ה שחבל"ז (על רובן וקליי אני לא מגיבה
) אין מה להשוות. הוא לא ממש חזק בקול. אבל אין ספק ש"יש לו את זה" בקטע של ההופעה.

נועה167

New member
נכון

ובעיקרון גם לא ציפיתי ורציתי שינצח כי אני לא חושבת שמתאים לו, ושהוא הכי טוב אבללל לא ציפיתי שהוא יעוף מוקדם כ"כ (יחסית בשבילו) ושישארו גרועים ממנו!

g a v i

New member
זה נכון - הייתי בטוחה שהטופ 3 יהיו

בו, קרי, וקונסטנטין - אני בכלל לא מבינה מה אנטוני וסקוט עושים שם בשלב כזה! אבל, זו תחרות של פופולאריות - כלומר, אם לא הצביעו מספיק עבור מישהו מסויים זו הוכחה שהוא לא האיידול הבא.

g a v i

New member
את/ה צוחק/ת????

אם לטעמך או לא, אין בדיוק על מה להתווכח - יש לה קול לא מהעולם הזה!

למעלה