בוקר לציפורים הנוחרות -שרשור בוקר

דידי 9

New member
תפסיקו ללכלך על קרן! לא מגיע לה, והיא אדם לא

תלותי, ומאוד חזק! אתן מפרשות את זה אחרת. קרן נכנסת למערכות יחסים שלה בעוצמה- כי היא נותנת הכל, את כולה, אבל היא גם יודעת שיש בה עוצמות ואמונה בעצמה- לצאת מזה מהר! אני מכירה את זה, ואל תמעיטו בערכה:) תלותית היא ממש לא. היא טעתה-זה כן, בשיקול הדעת לגבי רגשותיה לאיתן, שהתעוררו מעצם המצב של התכנית, אבל מהר מאוד הבינה שאין לה ואל היו לה רגשות ליצור הזה ששיכנע אותה דקה לפני הדייט של ה24 שעות-ליזום! במילים אחרות-לשכב איתו בדייט!!! תוך כדי זה שמאחורי גבה, הוא משכנע את האנשים להצביע דניאל! יצור נאלח, שפל, אגוצנטרי ובעיני-בושה לגברים! כל בחורה שמצדדת בכזה בחור- בלי קשר לטיפשות של קרן במקרה הזה- מעודדת גברים כמוהו!

דיי3

New member
דידי, את מפספסת קצת. ראשית, כתבתי שגב הוא

כזה לדעתי. לא אמרתי שקרן תלותית. אמרתי שבמקרה והיא תיפול לתוך מערכת יחסים עם איש כמו גב ויהיו שם יחסי שליטה מצידו, עם הענות תמימה שלה, הרי שהתלות במקרה כזה יכולה להיות עצומה. חוץ מזה זה לא משהו רע, אלא אם כן היא תסבול מזה. יש נשים בעמדות הכי בכירות ומוצלחות, שבחייהן הפרטיים , בחדר המיטות שלהן, אוהבות להיות כנועות. זה לא לכלוך דידי. אל תאכזבי, תקראי טוב לפני שאת מגיבה.

דידי 9

New member
אוקיי:) לא קראתי עד הסוף.אבל תקראי שוב את

התזה שלי לגבי זה. קרן מהר מאוד קולטת מה היא לא עושה נכון-ומשנה! לדעתי התכנית חיזקה אותה בזה, והיא תבין כשמשהו לא יילך שם. אני די אוהבת אנשים, שקופצים לאש, ומנסים את מה שהחיים נותנים להם בניצוצות:) לעומת אלו-שחיים מתוך הגנות של פחד להפגע, ולכן מפסידים המון! עם הזמן, אלו שקפצו לתוך האש, זה כמו חיסון טבעי! בפעם הבאה, היא תזהה את הפגיעה שאמורה להיות לה ממערכת יחסים כזו-ופשוט לא תכנס! זה עושה אותה חזקה יותר:) האמיני לי! לא צריך לפחד גם מהכאב בחיים. זה הנסיון שלנו, זה החישול שלנו. ולעולם-אני אקפוץ לאש זרה חחח אני סומכת עלי ועל העוצמות שלי-לצאת ממנה- גם אם זה כואב!

דיי3

New member
גם אני חושבת שקרן רואה את הטעויות שלה.

אני מאחלת לה שגם הפעם תצא בשלום, בחייך, כולה בת 25. מותר לה לטעות. אבל המיליון לאורטל:)

רינתי77

Active member
קראתי מה שנכתב על יחסיהם של קרן וגב

ואני לא חושבת שקרן נשאבה אל תוך היחסים הללו ונכנעה. כאשר היא מדברת עם מישהו, וגב לא בסביבה, אני רואה את קרן המחושבת. הרצינית והאסטראטגית. זה ממש לא היצור הצתרפס והמצחקק כשגב בסביבה.כל זה מוביל אותי לחשוב שהתנהגותה היא מכוונת מטרה והיא יודעת היטב מה קורה ונוהגת כך בכוונה.

דידי 9

New member
יוני בסשן נוסף של ריכולים ורוע-עבור דניאל ואי

ואיתן! הוא פשוט אתי ממין זכר מתוחכם יותר! מלכלך על אורטל, ומנסה להראות אותה בעיני אורן כלא אמינה! שיציץ בדניאל לרגע, ובאיתן, ויבין כמה הוא נראה עבד של הגביר שלו-אורבך הדוחה!

לדעתי היא בולעת הרבה צפרדעים ממנו העיקר להגיע

לגמר. יום אחרי היא כבר תראה לו מאיפה הדג מש...

רינתי77

Active member
לזה בדיוק אני מתכוונת. היא התאימה את התנהגותה

לסיטואציה שנוצרה, והיות וגב מסוגל רק לאינטראקציה שהיא פינג פונג מילולי של עקיצות משפילות, קרן זורמת עם זה כי היא עובדת עם מה שיש. איזו ברירה יש לה אם היא רוצה לזכות? מהרגע שהיא החליטה שהיא הולכת על גב, היא חייבת להתאים את עצמה אליו. אני חושבת שדניאל עושה את זה גם, פשוט איתן הוא טיפוס שונה, אז זה נראה אחרת, אבל בסוםו של עניין, מדובר באותה אסטראטגיה.

דיי3

New member
רינתי, קרנפית, סוזי, לדעתי אתן לא מעריכות נכו

נכון את הכוח שיש לגב. זה כוח שהוא מקבל מקרן. זה גם לא כל כך תלוי בקרן. אני מעריכה שהיא כבר די שבוייה בקסמיו. עכשיו זה תלוי בו לאן ייקח את היחסים. חוץ מזה שכתבתי שבחברת אחרים היא דומיננטית מאוד, חזקה מאוד. רק בקרבת גברים היא יותר כנועה וזה לא משהו רע. המון נשים מוצלחות אוהבת את הפוזיציה הזו בחברת הגבר שלהן.

דידי 9

New member
דיי, לקרן יש בעיה בנדון, וזה ייפתר:) אנשים נו

נוטים לא לתת צ'אנסים נוספים לאחרים-כאילו שאנחנו קורצנו מחומר שלא טועה:) זה מצחיק, ועצוב ביחד. אני ממש! לא דואגת לקרן. היא חכמה, ותלמד עוד יותר אחרי התכנית:) ואני אומרת את זה לך-לא לאחרות-כי יש פה קיר בטון בנוי היטב שלא חודר אליו כלום!

דיי3

New member
דידי, כל זמן שהמיליון של אורטל:) אני מפרגנת

לקרן מכל הלב. אני מעדיפה אנשים עם נפילות, חולשות, טעויות, גם אני לא חפה מטעויות ויש הבדל בגילאים ביני לבין הצעירות שם. מי שיטען שלעולם לא טועה, או יתנצל על טעות, הוא לא כוס התה שלי....

רינתי77

Active member
אני לא כל כך מסכימה מהטעם הפשוט

שהכניעות הזאת שאת מדברת עליה, הכניעות של קרן מול גברים, לא הייתה עם איתן. נהפוך הוא! עם איתן קרן לקחה צעד אחורה והתרחקה בכוונה ואף הודיעה זאת לאיתן במילים מפורשות, כאשר הסיטואציה הייתה להיות חלק ממשולש. איתן עצמו אמר לה שהיא התרחקה, בשיחת בניית הבית המפורסמת. אז אין פה דפוס התנהגות.

דיי3

New member
רינתי, אני לא מתווכחת, יכול להיות שאת צודקת,

מצד שני תזכרי שאיתן לא טיפוס דומיננטי כל כך. גם אל איתן קרן התנהגה שונה מהתנהגותה עם בנות.

רינתי77

Active member
תראי, איתן מספיק דומיננטי, הרי כולנו שמנו לב

שהוא מצנהג כמו אדון האחוזה...וגב, גם הוא עם הבנים לא דומיננטי ולא מרשה לעצמו מה שהוא מרשה לעצמו עם קרן או עם חן, לצורך העניין...

למעלה