עידכוניי בוקר - יום 58, ה- 28.10

MovieMaster

New member
מקווה שאינה תפיח מעט חיים בבית המשעמם הזה

שיעבירו את הזמן במשחקי חברה, יש מלא משחקים שאפשר לשחק ולהעביר איתם יופי את הזמן וגם לעניין אותנו הצופים. כל היום לשבת ולדבר ולטחון במוח זה גם משמעם וגם מעצבן לצפות בזה. ואם כבר דיבורים, לפחות שידברו על דברים מעניינים, ולא חסרים אלה. בשביל מה אנחנו צריכים את כל דיבורי הפילוסופיה בגרוש הללו שלא מעניינים אף אחד?

morPUMA

New member
יש פה עוד מישהו שמופיע לו מסך ירוק?

או שזה רק אצלי? אני כבר יומיים לא מצליחה לראות אלא רק לשמוע... למישהו יש מושג למה זה?

morPUMA

New member
חחחחחחחחחחח

התלהבתי כבר שאני לא לבד
אבל בכל זאת צחקקתי

לונה 2

New member
חחחח...אם הדיירים לא היו אנטיפאתים הם

היו לוקחים הכל בהומור כמו יוסי

טקטי

New member
יוסי על רנין:

``נראה לי זו בלי הפן נראית כמו איזה קוף``. יש לו באמת עין חדה.. חחח... אני חייבת לומר שיש לה עיניים מפחידות. הם כל הזמן פעורות. כזה מבט של הפתעה או בהלה.. אמאאא

חח... הוא התכוון שהיא כול הזמנ עושה

פנים בלי להפסיק, כאילו זה משהו חשוב לה, שאולי בלי הפן היא נראית כמו קוף אז היא חייבת לעשות פנים.

אז מה חדש?

הצליחו או לא הצליחו במשימה? מי התעורר ומי הלך לישון ומה נסגר אתמול בלילה? מישהו יודע??

eli7r

New member
שאלה:החצר תמיד סגורה בבוקר? אם לא אז למה היא

סגורה עכשיו?

אתמול שיפרה חשה"מנצחת" ולמה אני אומרת כי..

קודם כל אני מחבבת את שיפרה מאוד אבל אתמול שליאון היה לצידי ונתן תאפשרות שמישהו מנסה אולי לעזור לדיירי הבית באחוזי מכבוד ותסלחו לי היא ממש עבלה איך היא רצה לצבר להלשין לו שהיא הבינה והסבירה שמישהו כנו ליאון או עינב תקחו תחפצים ומסרו לאח הגדול כדי לזכות במשימה אוייש שיפרה את הורסתתתתתתתת וחבל

למעלה