שרשור בוקר טוב

webguy

New member
לא נכון ..

אלירז סבל מנחיתות כלפי איילה וסער ..המלצר העני והמנוצל מול אנשים מהמעמד היותר גבוהה וסער רצה את איילה ... ראינו את הקטע במסיבה שאיילה השתעשעה עם אלירז שהיה מעונין בקרבתה וסער התרגז והכה את איילה בראשה עם הבלון .. איילה בתגובה העליבה אותו שכך יתייחס וידבר אל בולבלון ולא אליה בעקבות זה סער עשה חרם והסית את אלירז .. אלירז המשיך לפעול נגד איילה ונפגע מזה שהיא וסער השלימו .. ראה בה כמי ששיחקה איתו ( אורטל- ואיתן..?) והתוצאה טינה בניהם . בחוץ אנחנו רואים מי יותר תרבותי יותר אינטלגנטי .. אין אפס ..!!

sunflower11

New member
חחח.... הכי מצחיק זה להגיד שלאלירז היו

רגשי נחיתות למול איילה ושהוא היה מעוניין בה. אלירז בז לאיילה! וגם בחוץ רואים שאלירז בחור אנטליגנטי ואדם חביב שמאוד אהוב על הצופים. ואיילה? מי זוכר אותה.

webguy

New member
רציני מאוד ..

כנראה אינטלגנטי זה דבר יחסי ..:) מה זה מי זוכר את איילה ..איילה לא בחרה להיות זוטרה בעולם המדיה לאיילה יש מקצוע ו קריירה לעומת אלירז חסר מקצוע ולימודים גבוהים ..!! היא עובדת ... וגם מדי פעם פרסומות ומדיה ..!! ולימודי תואר שני במנהל עסקים אלירז מצליח בערוץ הזוטר 24 ..גם להעליב מרואניים ..

LILACH43211

New member
וובגאי כרגיל אתה והדמיונות שלך קשה לך

לעכל שאלירז מצליח ושאיילה חוץ מהשקות נעלמה לה חחחחחח תמשיך לחיות בסרט

sunflower11

New member
לאלירז גם יש את היכולת ללמוד, הוא התחיל

לימודי ראיית חשבון. הוא הפסיק כי הוא עושה הרבה כסף (כול אחד והשיקולים שלו). עדיין, אלירז ממש לא היה מעוניין באיילה וממש לא קינא בה.

LILACH43211

New member
בטח וובגאי בחוץ רואים מי תרבותי שלא הולך לכל

השקה של משקה אלכוהולי ולא מזמין פאפרצי לים וובגאי לא נמאס לך כבר? כבר שנתיים אתה משמיץ את אלירז אלירז מצליח בניגוד לאלילה שלך שלא סובלים אותה

webguy

New member
נדמה לך ..

המועדון של חברים אז הולכים .. וים זה לא פאפרצי ..!! כל סלב בים מצולם גם אלין ..:)

anonimit75

New member
חי בסרט ...שום נזק תדמיתי

איזה נזק תדמיתי ?? כמה אנשים בפורום המצומצם הזה לא סובלים אותה וזה מה שאתה חושב התדמית שלה ? חחח לך תראה בפייס בוק וברחוב, אלפי מעריצים , שהתאהבו בזוג הזה, בגלל החוכמה שלהם, בגלל האינטילגנציה הרגשית, בגלל הרגישות, בגלל העניי בגלל החברות האמיתית שנרקמה שם, כמה כיף לראות אותם, צוחקים ונהנים, כ"כ הרבה הומור...איזה תדמית ??? יש לה תדמית של בחורה חזקה , חכמה, מעניינת ורגישה.. זאת התדמית שלה בעיני רוב הציבור ולכן

anonimit75

New member
תודו בזה, אתם מיעוט ;)

בחוץ נראה שהרוב חושב כמוני...המדד שלי זה הפייס בוק וההצבעות האחרונות... למרות חוסר הפירגון והשנאה פה בפורום לקרן, בחוץ היא מאוד חזקה (ולא רק בגלל ההפקה, ממש לא !!!) כנראה, שאתם איבדתם את האובייקטיביות שלכם ואתם כבר לא מסוגלים לראות את החן של קרן וגב...חבל...אבל מזל שהרוב בהחלט רואה את הקשר המיוחד שלהם ואוהב את זה

poseidon111

Active member
את אובייקטיבית?את יכולה לציין מה את לא

אוהבת בקרן וכן אוהבת בדניאל?אז תהיי אובייקטיבית .

anonimit75

New member
בטח

דמה אני אוהבת בדניאל : בחורה חכמה, אינטיליגנטית ,בוגרת, חזקה מאודנפשית, מלאת שמחת חיים, לא נופלת הרבה למצבי רוח "קשים", יודעת להרים את עצמה, קלילה, מנתחת מצבים מצויין, רגישה,מתנסחת יפה, עדינה... מה אני לא אוהבת בקרן -בעיית הפרעות האכילה שלה, החיטוטים והנגיעות האובססיבים שלה קצת בפנים, צורת האכילה שלה (לפעמים היא עושה הרבה רעש, וזה לא נשי בעיני),, לפעמים היא מתנשאת מדי ועסוקה בעצמה כ"כ שהיא לא רואה את החאר (מה שגורם לצד "הרע" שלה לצאת). זהו בגדול...

poseidon111

Active member
יפה.הוכחת את טענתי.מדוע לא הזכרת

את הנושאים הללו בהודעותייך?אם את חושבת כך,ומחזיקה מעצמך"אובייקטיבית", היית צריכה לדבר על זה.לא עשית זאת, וזו טענתי .

anonimit75

New member
שטויות

אני לא מדברת על הדברים הללו כי הם לא מענינים אותי. אני צופה בתוכנית ומדברת על דברים שכיף לי לדבר עליהם. וזה בעיקר הזוגיות בין קרן לגב שמרגשת אותי וגב שמרתק אותי למסך. אותי לא מעניין לדבר על חסרונות ויתרונות של כל מועמד. לכולם יש יתרונות וחסרונות. כולם בני אדם ואף אחד לא יותר טוב מהשני. הם פשוט שונים. בסופו של דבר מה שמעניין אותי הוא רק מי שמרגש אותי, מעניין אותי, מרתק אותי אל המסך וגורם לי להתחבר אליו.

המדד שלך זה ההצבעות האחרונות? הכל מזויף

בממלכת וואלה את לא מבינה? כל זב חוטם יכול להפעיל עשרות תוכנות הרצה שמקפיצות את האחוזים. איזה חן יש לקרן וגב? חן שהתחיל בהשפלת קרן שוב ושוב על ידי גב,והוחלף בשבוע וחצי האחרונים למתק מזויייף גדול כדי לכבוש את הפרס. את באמת תמימה כל כך? גב פשטי הוא אדם מזוייף מאין כמוהו,צר לי לומר ולכתוב שהתאכזבתי ממנו קשות,היו לי ציפיות גדולות ממנו להפריח את השעמומון הזה,אבל התבדיתי. התגלה לי בן אדם ממורמר מחייו,אדם עם בטחון עצמי מזוייף שמחפה על עברו,אדם תאב בצע שלא יבחול בחבירה לבחורה מזוייפת על מנת להציג מצג שווא של זוגיות,ובעיקר אדם קטן... הוא נכנס כבר עם נזק תדמיתי בעקבות פרשת נטלי והיום הוא כבר ייצא יותר קטן עקב התנהלותו הנכלולית בתכנית

anonimit75

New member
לא רק ההצבעות גם הפייס בוק

חוץ מזה, מדהים אותי איך שאתה רואה רק את הרע אצל גב... דהים שאתה לא מסוגל לראות את הדברים היפים שבו...ואני לא מדברת על רק על החוכמה שלו, אלא באישויות שלו..לא הצלחת לראות שום יופי..וזה מה שמדהים. אתה גיבשת עליו (אדם שאתה לא באמת מכיר), דיעה מוצקה על מי הוא מה הוא ושום דבר לא ישבור לך את האמונה הזאת. הבן אדם הוא רובוט. אין לו רגשות והוא לא אנושי.. אתה לא אובייקטיבי, לצערי, בכלל. גם אם יש משהו בדבריך, זה בטוח לא שחור לבן כמו שאתה רואה את זה ברוחך. גב הוא קודם כל בן אדם. ותאמין לי, הוא מסוגל גם להרגיש ולאהוב, ולכאוב, ולשמוח. הוא לא עד כדי כך שונה ממך.

דווקא שיבחתי את גב מאוד בימים שהוא נכנס עם

קובי פרץ ונירו לוי,ממש החמאתי לו והטפתי להפקה פה ללמוד מה זה רווק ולא צנון כמו איתן. אבל איך אומרים אין כמו מראה עינים אמיתי,ומה שגב מכר ביומיים לא מתקרב למה שהוא מוכר בחודש שלם.גב אכזבה גדולה. מוכר את עצמו ורגשותיו בשביל ה$$$ . צר לי גברת אינני קונה את המהפך שלו בשבוע מגבר עוקצני,ציני ברמות,תוקפני,וחסר רגשיות וחברתיות בכלל לאדם אוהב,פוצי-מוצי,ומאוהב. מה השתנה הגמר ממשמש ובא? קרן הוכיחה שהיא שווה הימור כי הבית השאיר אותה? גב מסוגל להכל גברת לאהוב,לכאוב לשמוח.אבל הוא בעיקר מוכיח לי שהוא מוכן לעשות הכל בשביל כסף,גם אם זה אומר להיות עם בחורה שהוא לא נמשך אליה כפי שהוכיחו המחמאות שלו לחן(שלצערו הוכיחה לו שהיא לא שווה הימור) וכמו האמירה הכנה הנדירה שלו ליוני שסיליקון דוחה אותו. לגבי הפייסבוק של קרן,אין לי מושג מה קורה שם,אבל קרן מקושרת מאוד בחוץ ועם התחברותה לגב אין לי ספק שפועל שם כוח משותף שחדור מוטיבציה לגרוף את המקום ה1.

למעלה