אוקיי...
זה היה נחמד לראות את ההצמדות למקור (ולמשל לראות את האתגר שיהיה שבוע הבא שהוא מאחד הפרקים של עונה 10 האמריקאית) ואת הדינמיקה בין האנשים, אבל נראה כאילו המשתתפים עצמם לא שמעו אפילו על הישרדות האמריקאי. זה היה ממש מגוחך: הדבר שהכי בלט זה שאין בריתות, עזבו את זה, הם אפילו לא דיברו על מי הם יעיפו במועצת השבט (בעברית זה נשמע כל כך הרבה פחות טוב!!!!!!). כל אחד הצביע כמו שבא לו - אחד ליואב, אחת ל-ורה, מישהו הצביע למיה, מישהו לטינה (הצחיק אותי שקראו לה טינה... ישר קפצה לי לראש טינה מעונה 2 חחחח) - זה היה נורא מפוזר וזה לא ככה בהישרדות! הדבר השני שבולט, זה האיטיות הבלתי נסבלת. אני הייתי הכי נלהב שיש לקראת הישרדות הישראלית אבל בניגוד לגרסה האמריקאית ששם הכל מהיר וקופץ ודינמי ומהיר, פה הם לקחו את הזמן בקטע נסחף. המתמודדים כולם טוב שהם לא הכי אדישים בעולם - מבקשים מהם למלא את הדלי במים והם הולכים ליד וחוזרים, אף אחד כמעט לא רץ! כאילו שלא באמת איכפת להם, זה היה כזה לא ברור! בהתחלה - גיא אומר להם ש"הישרדות מתחילה עכשיו!" ואז שעה אח"כ הם רק קופצים למים ונאבקים כמו חיות על הציוד (שלא ברור למה מחלקים ככה ולא בתוך תיבה לכל שבט או משהו... כנל לגבי האש - אם יש לפיד למה צריך את האבן עכשיו?) אחרי ששעה חילקו אותם ועשו סתם דרמה על זה שהקטן ההוא נבחר אחרון - רק שלא בחרו... סתם הקריאו שמות! זה היה כזה מגוחך! ההחלטה לעשות כל פרק שעתיים (שעה הפרק, שעה החסינות) היא מאוד לא ברורה, מורידה מה-הייפ והמתח, מהמהירות שהיא הישרדות ומהעוצמה... גם "דברי החוכמה" לא היו שנונים כמו שציפיתי חחחח וה"שבט אמרו את דברו" אוי אוי אוי...... איפה ג'ף איפה?!