הישרדות ישראל פרק - 1

Reilak

New member
לכל אלה שחושבים להשוות

נכון שההשוואה היא בילתי נמנעת אבל רק בתחום של ערכי הפקה. אני לא חושב שאפשר למתוח ביקורת על זה שאין מספיק תככים ומזימות, רק צריך קצת זמן... והכי חשוב לשם שינוי המתמודדים הם אנשים משלנו, עם מנטליות שאנחנו מכירים כל כך טוב, וזה עושה המון הבדל מהגירסה האמריקאית. אני גם חושב שזה חכם שהם נשארו צמודים מאוד למקור, כן כן גם עם התלבושת של גיא זוארץ.

היה ממש מוזר לראות הישרדות בעברית ../images/Emo9.gif

קודם כל, ג'יברו? לא היה בהישרדות המקורי באחת העונות שבט ששמו היה ג'אברו? tree mail הפך לדואר האי
וגםכן "בור מים". סך הכל גיגית קטנה וכחולה XD הטקסטים היו בדיוק אותו דבר כמו במקור והיה נורא נחמד לשמוע את זה בעברית :] במועצת השבט כבר השתגעתי מה פתאום גיא שואל כל אחד לפי מה הוא הולך להצביע. יאללה שישאל 2 אנשים מקסימום ושיעברו להצבעות! שמחתי לראות שהעיפו את מיה. היא פשוט דיברה יותר מידי והייתה חלשה באתגר הראשון :) בקטעים שהראו מהפרק הבא הראו אתגר שזכור לי מהעונה העשירית של הישרדות (המקורית). זה יהיה מוכר כבר ומשעמם. אני רוצה לראות אתגרים חדשים!! :)

borogon

New member
כמה קשקשנים פה - פרק פשוט מעולה!

תפסיקו לבלבל ת'מוח. הפקה בסדר גודל וברמה שלא נופלת מהאמריקאית. המתמודדים מצוינים והקאסטינג בסה"כ טוב. אולי קצת הגזימו עם הפנים היפות, אבל יש כמה שלא נכנסים לקטגוריה ועדיין מעניינים. רמת הצילום מעולה, הסאונד מצוין. אנשים פה אוהבים לקשקש ולברבר על דברים שהם לא מבינים בהם שום דבר. מעולם - מעולם- לא היה בישראל משהו בסדר גודל טלויזיוני כזה. לוקח כל דבר אחר, כולל את הזבל הרגיל של ערוץ 2 בלי להתאמץ בכלל. סחה על ערוץ 10 שהרים את הכפפה והביא לנו טלויזיה מצוינת. אחת לעשור זה מגיע לנו!

נסיכת pop

New member
../images/Emo45.gif בדיוק!

זה היה כל כך ברור לי שאני אכנס לפה וכל ה"מבקרי טלויזיה" למינהם יגידו שזה כושל ביחס לאמרקאים. אבל כל כך לא! לא האמנתי כמה שהישראלים מוכשרים והם הפתיעו בגדול!!! כמעט אחד על אחד הם עשו את זה!! ותגידו יש כמו לראות ישראלים רבים?
אני חושבת שאני במו"צש אראה רק השירדות משאר נולד לרקוד....

rap girl 15

New member
אהבתי תתוכנית אבל.....

היה לי ממש עצוב שהעיפו את מיה!!!!!!!!!!!!!!! היא מצחיקה והיה כייף לצפות בה! לעומת זאת יואב מעצבן אותי!! וחבל לי על התרנגולות:( ולא אכפת לי שזה הישרדות

אריל1

New member
היה מצוין.כל הכבוד.וגיא זוארץ מצוין

ממש לא נופל מהמקור ולא מביך.סחתיין

CharmedRulez

New member
אוקיי...

זה היה נחמד לראות את ההצמדות למקור (ולמשל לראות את האתגר שיהיה שבוע הבא שהוא מאחד הפרקים של עונה 10 האמריקאית) ואת הדינמיקה בין האנשים, אבל נראה כאילו המשתתפים עצמם לא שמעו אפילו על הישרדות האמריקאי. זה היה ממש מגוחך: הדבר שהכי בלט זה שאין בריתות, עזבו את זה, הם אפילו לא דיברו על מי הם יעיפו במועצת השבט (בעברית זה נשמע כל כך הרבה פחות טוב!!!!!!). כל אחד הצביע כמו שבא לו - אחד ליואב, אחת ל-ורה, מישהו הצביע למיה, מישהו לטינה (הצחיק אותי שקראו לה טינה... ישר קפצה לי לראש טינה מעונה 2 חחחח) - זה היה נורא מפוזר וזה לא ככה בהישרדות! הדבר השני שבולט, זה האיטיות הבלתי נסבלת. אני הייתי הכי נלהב שיש לקראת הישרדות הישראלית אבל בניגוד לגרסה האמריקאית ששם הכל מהיר וקופץ ודינמי ומהיר, פה הם לקחו את הזמן בקטע נסחף. המתמודדים כולם טוב שהם לא הכי אדישים בעולם - מבקשים מהם למלא את הדלי במים והם הולכים ליד וחוזרים, אף אחד כמעט לא רץ! כאילו שלא באמת איכפת להם, זה היה כזה לא ברור! בהתחלה - גיא אומר להם ש"הישרדות מתחילה עכשיו!" ואז שעה אח"כ הם רק קופצים למים ונאבקים כמו חיות על הציוד (שלא ברור למה מחלקים ככה ולא בתוך תיבה לכל שבט או משהו... כנל לגבי האש - אם יש לפיד למה צריך את האבן עכשיו?) אחרי ששעה חילקו אותם ועשו סתם דרמה על זה שהקטן ההוא נבחר אחרון - רק שלא בחרו... סתם הקריאו שמות! זה היה כזה מגוחך! ההחלטה לעשות כל פרק שעתיים (שעה הפרק, שעה החסינות) היא מאוד לא ברורה, מורידה מה-הייפ והמתח, מהמהירות שהיא הישרדות ומהעוצמה... גם "דברי החוכמה" לא היו שנונים כמו שציפיתי חחחח וה"שבט אמרו את דברו" אוי אוי אוי...... איפה ג'ף איפה?!

idodo cohen

New member
מסכים עם הדברים שאמרת../images/Emo45.gif

ולגבי האיטיות, המועצת שבט בכלל הייתה מתישה.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif גם לי הפריע נורא שההצבעה הייתה..

ממש לא מוחלטת ולא מגובשת. רואים שהם לא דיברו על זה מספיק מראש, וזה מפתיע מאוד. הייתכן שהם לא ראו אף פעם את העונות של השרדות האמריקאית? אני לפחות, אם הייתי יודעת שאני הולכת לתוכנית ישראלית שמבוססת על פורמט אמריקאי, הייתי חוקרת אותו ביתר תשומת לב ועושה הרבה דברים בצורה שונה מהם.. החל מללבוש על היום הראשון לבוש מתאים, ועד לבניית מחסה מן ההתחלה, ללמוד עוד בבית איך להצית אש ללא גפרורים\מצת, אם אני לא יודעת לשחות אז לנסות ללמוד, ולנסות על ההתחלה לבנות קצת בריתות או לפחות לאגד כמה אנשים ולדבר איתם על ההצבעה ולברר מי בערך מצביע למי. עפ"י כל הדברים האלה באמת נראה כיאילו הם לא יודעים כלום על השרדות.

Joe Louis

New member
כמעט בטוח כבר יצוצו כבר בפרק הבא בריתות

למרות שאני חושב שכבר ראיתי שמתגבשות שני בריתות כבר בפרק הזה.. זאת רק ההתחלה..

avikoz

New member
אם את באמת רואה את הגירסה האמריקאית מההתחלה

אז גם שם בהתחלה אין בריתות..

mikmik000

New member
אני יודעת..

אבל הפואנטה שלי הייתה שמוזר שהם לא ראו את העונות האמריקאיות.. בעונות הראשונות של האמריקאית מובן לי שהם עוד לא למדו, כי אין להם ממה ללמוד.. אבל כאן הם היו יכולים ללמוד מהאמריקאית.

יערית 1

New member
יווו גם לי ג'ף היה חסר ../images/Emo6.gif

ומוצאת את עצמי מסכימה עם חלק נכבד מהערותיך. אכן האדישות שררה במקום אבל ניראה לי שזה משום שהם עדיין לא קולטים מה עובר עליהם. בנוגע לבריתות - חכה חכה אני בטוחה שזה יגיע. אגב, שעתיים עם פרסומות באמצע זה מתיש. מחכה לפרק הבא אבל מחכה יותר למחר בשעה 16 ערוץ אקשיין בהוט חחחח ומי שמכיר תכניות ריאלטי אמריקיאיות ודאי אוהב גם את המרוץ למליון - זה בכלל אטרף לכשעצמו... לילה טוב

MoRoSH11

New member
לא רע בכלל

ולא מן הימנע שישתפר במהלך העונה. דומה מאוד לגרסה המקורית, וטוב שכך. תחשבו על זה שאחרי הכל זאת הפקה של ערוץ 10, שמה לעשות לא מצטיינים בדר"כ בדברים- זאת הפקה מושקעת וטובה. רק גיא זואץ מנחה נורא

ההצבעה -

היתה ממש לא רצינת לפי דעתי זה הדבר היחד שלא בסדר.. כאילו איך שהצביעו איך שדברו..

Joe Louis

New member
אבל ההצבעה הייתה נכונה

למרות שמיה מצחיקה והכל,זה השרדות-והחזק שורד. אם היא הייתה שורדת לתוכנית הבאה כי כבר לא יכלו לסבול יותר את יואב,היא בטח הייתה מודחת בפעם הבאה.. חוץ מזה הבנים לא ימהרו להדיח את הבנות,לפחות חלק מהן..

למעלה