עובד וג'ניה המנצחים

gililaki

New member
הם גדולים וחמודים!!!!!!!!

הפעם באמת נהנתי מהתוכנית עקבתי כל פרק כל פעם שג"ינה ועובד היו מגעים ראשונים בישבילי זה לא היה סוף הדרך ידעתי שהם מנשיכים כל הכבוד להםוהם עושו את זה בכבוד

orguy

New member
לעובד וג'ניה!

ג'ניה ועובד הייתם זוג מנצח מלכתחילה אני והמשפחה שלי האמנו בכם כל הכבוד לכם תהנו מהכסף! שיהיה לשניכם רק טוב! ג'ניה תמשיכי להיות חמודה ומצחיקה ועובד תמשיך לקחת את החיים בקלות ושיהיה לשניכם רק דרך צלחה בכל מה שתעשו אוהב אתכם!!!! אור גיא

עובד המלך אתה אלוף../images/Emo47.gifוז'ניה המלכה

ז'ניה האלופה
עובד המלך
אתם זוג מושלם ביחד

mayan174

New member
|../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo106.gif../images/Emo65.gif כל הכבוד!

לז'ניה ועובד המדהימים! שיחקתם אותה כמו שרק אתם יכולים, ניצחתם בתום וביושר, בלי שום רמאויות(שימי לב ז'ניה, שמוקש זה לא רמאות). הייתם פייטרים רציניים מההתחלה ולכם הגיע לזכות יותר מכל שאר המתמודדים בכל התוכנית כולה!

mayan174

New member
לעובד המלך!../images/Emo47.gif../images/Emo49.gif חשוב ביותר

כל הכבוד על משחק רציני מתחילתו ועד סופו, ללא העידוד והתמיכה שלך בז'ניה ברגעי המשבר, לא הייתם מגיעים לרגע גדול זה! כל הכבוד על האומץ ועל כך שביצעת את משימות האקסטרים אחת אחת ללא פחד... ובעיקר, כל הכבוד שעמדת על עקרונותיך בעניין הנגיעה עד לרגע האחרון, ששם באמת החיבוק היה צודק! מאחלת המשך דרך צלחה והלוואי ותמצא את החצי השני שלך, לפני כן הייתי רוצה לשאול כמה שאלות: 1. האמנת מההתחלה שהחיבור בין הדתיים לחילונים אכן יצליח? 2. תודה, נכון שבהתחלה קצת היה קשה להיות באותו ראש עם ז'ניה? 3. האם כל ההערצה המוגזמת הפריעה לך בחייך האישיים?

../images/Emo37.gifעובד וז'ניה המנצחים!!../images/Emo27.gif

הם זכו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עובד וז'ניה תהנו מהכסף ושתתמשו בו למטרות טובות love you בהצלחה בהמשך מורנוש !! דרך אגב אתם פשוט זוג מושלם וזה ברור אז יאללה....

חדש123

New member
ישששששש הם זכו!

כל הכבוד לעובד וז'ניה ממש שמחתי שהם זכו נתנו להם הזדמנות שניה והם ניצלו אותה הכי טוב.! כל הכבוד ותהנו מהכסף

ליטל 16

New member
לא מגיע להם....הם בפוקס גדול לקחו

בגלל השיחה של הזוג המפגר שעבר על הכללים הם קיבלו הזדמנות נוספת. לא מגיע להם בגלל שבסבב שלהם הם סיימו במקום ה-3... יותר מגיע לאוהד וישעל אבל עדיף מהבנות הכונפות!!!!!!!!

mayan174

New member
את טועה, להם הכי מגיע בעולם!

עובד ביצע את המשימה של עזריאלי כמו תותח וז'ניה ישר עלתה על זה שזה קטר רכבת - היא חכמה

../images/Emo36.gifתהנו מהכסף!!!!!!../images/Emo26.gif

קיבלתם לא מעט כסף אבל גם ךא הרבה כי נתתם הרבה וזה יפה מאוד מצדכם כל
הכבוד תהנו מהכסף ותשתמשו בו לטובה
מאחלת מורנוש

עובדדדדדדדדדד

חולים עלייך איזה חתיך אתה ואתה הגבר הכי הכי אין אין עליך ומגיע לך ולגניה המאמי לזכות מזל טופ.................

zsara3

New member
לעובד../images/Emo104.gif

דבר ראשון כל הכבוד על הזכיה בסוף הדרך, שיחקתם אותה . ולעיניננו בפרק האחרון התגלה לעיני כל הצופים כי אתה רווק -ואחרי התוכנית גם בטח תהיה מבוקש ואני חשבתי לעצמי שבטח מעכשיו יהיו לך הרבה פניות בענין אך החלטתי גם אני לנסות.טוב, דבר ראשון לא מדובר פה בצחוק אלא בדבר שבאמת יכול להתאים.מדובר בחברה שלי.היא דתיה,בת 22 סטודנטית ואם באמת תרצה לדעת עוד פרטים אתה יכל לשלוח לי למייל [email protected] כי אני מעדיפה לא לפרט בענין באינטרט.בל מקרה שוב פעם המווווווון מזל טוב תמשיך להיות מאושר ורק טוב בחיים...

zehavam1

New member
לעובד

שלום לך! לאורך כל הדרך האמנתי שתצליח וזאת רק בזכות היותך אדם כל כך ענו וישר אשר לא הוציא אף לא מילת רכילות או לשון הרע על מתחריו ועל כך מגיע לך יישר כח גגגגדדדוווללל. התלבטתי עמוקות אם להעיז ולפנות אליך...יש לי בת, בת 20, שמשרתת בחיל הים כקצינה. היא בוגרת אולפנת אמי"ת תמימה ומקסימה כמוך אני מקווה שתוכלו להכיר אחת את השני. העזתי לפנות אליך כדי לנסות ולשדך ביניכם, את השאר אני משאירה בידי שמיים. אנחנו משפחה פשוטה, חמה ואוהבת ללא יומרות, עמך ישראל. כל טוב ובהצלחה אם לא עם הבת שלי אז לפחות עם מישהי שתסב לך נחת רוח ושמחה על כל הטוב שבך. אני באמת מאחלת לך זאת מכל הלב כי אני בטוחה שבחירת ליבך תרווה ממך נחת. בהצלחה בכל מעשה ידיך! בברכה זהבה

למעלה