מהפרק הראשון שלכם ולתמיד בשבילי אתם הפייטרים של המדינה זניה תמיד נלחצת ומלחיצה עובד מנסה תמיד להישאר רגוע אבל לא תמיד מצליח אין עליכם רקקקקקקקקקק לכםםםםםם הגיע לנצח בזכות הכבוד שהענקתם אחד לשניה עלו והצליחו לתמיד אתם אלופיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.
מהתחלה היה ברור לי שתנצחו אתם זוג חזק שיחקתם אותה בגדול... כל הכבוד על הפרגון אחד לשני... אחרי שראינו בבית שבשתי התוכניות הראשונות של הגמר הגעתם ראשונים היה ברור לגמרי שלכם מגיע לזכות בגמר...
מזל טוב לרגל זכיתכם. אנו נורא שמחים שאתם זיכתם כי אוהד וישאל סתם משתחצנים. אנחנו ידענו שאתם תנצחו אל הפעם הראשונה שעבדם יחד. אתם הגוז המתאים ביותר. וכמו שאומרים "כל ששון וכל שמחה:. באהבה ענקית דניאל וקורל עוזרי.
עובד אתה תותחחח אין אין עליך מתה עליך אתה הגדול מכולם!!!! ג'ניה את גדולה אוהבת אותך!!! כל הכבוד מגיע לכם אתם גדולים!!! אוהבת אותכם מלאאא עובד אתה ענקקקקקקקק!
זה היה כזה צפוי שהם יינצחו!!! אין עליהם הם פשוט אחלה! כל סוף הדרך מאז שהם הצטרפו עודדנו אותם! בגמר שהם היו צריכים לאסוף 420 אנשים לריקודי עם אני יישר הייתי רצה לא אכפת לי והייתי באה לקבוצה שלהם והייתי עושה הכל שהם יינצחו! אין עליהם ! הם גדולים מהחיים!!!!! אני ואחותי עודדנו אותם עד סוף הדרך!!! למרות שהם הודחו בפעם הראשונה למרות כל זה המשכנו לעודד אותם וכל הזמן כיוינו שהם הזוג שיינצח בהתחלה עודדתי את אוהד וישאל אבל אחרי שאוהד שם לז'ניה ועובד אז לא עודדים אותם המשכתי לעודד את זיניה ועובד בתקווה שהם יינצחו! ז'ניה אין עלייך! עובד אתה מלך!!!!!! המ יש לי עוד לומר על ז'ניה ועובד אתם פשוט אחלההההההה!!! זה היה ממש צפוי איך שניצחת כל הזמן והייתם ראשונים מתה עליכם!!!!
אין לי מילים אתם תותחים שחבל על הזמן אתם הפייבוריטים שלי,עובד אתה תותח במשימות אקסטרים והלוואי שהיה לי אומץ כמו לך וז'ניה היית תותחית במשימה עם הגוקים בחיים לא הייתי עושה אותה אשמח מאוד אם תחזירו לי הודעות לדואר האלקטרוני שהוא: [email protected]
בעזרתו יתברך ובהשתדלותינו... ז'ניה-את באמת יפה וחכמה אבל לא זהו!!! את נהדרת, את מדהימה...הגיע לך לנצח!!! עובד-עליך אין לי מילים באמת, אתה תותח, אתה נפלא!!! ולשניכם גם יחד-יש מצב שיצא מזה משהו?! (סתם שאלה) אתם כ"כ נראים נפלא יחד!!!