בס"ד החזקתי להם אצבעות מתחילה ולדעתי אוהד וישאל עבדו חזק כך שמגיע להם פרס ניחומים, לפחות משהו על כל המאמץ הגדול של כמעט ניצחון ג'ני'ה ועובד אתם ענקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אתם פשוט אלופים!! עשיתם כל כך הרבה מאמצים לזכות בגמר סוף הדרך ומגיע לכם. עובד- אתה פשוט מלך אתה הייתה הכי טוב בתכנית אני מעריצה אותך? ז'ניה-את ממש חמודה התאמצת ועשית כל מה שיכלת היית טובה ובמיוחד במשימה עם החרקים. אני ממש שמחה שזכיתם רציתי לשאול אותכם כמה שאלות: 1) מאיזה זוג הכי חששתם בתכנית? 2)איך אפשר ליצור איתכם קשר? 3)האם אתם תהיו בקשר גם אחרי שהתכנית נגמרה? באהבה- דנית
בס"טאטע אשריכם צדיקים שלי----כן כן גם את ז'ניה עשיתם ממש ממש קידוש ה' כל הכבוד!! ז'ניה-את ממש תותחית! כל הכבוד לך את ממש ממש חזקה!! חולים עליך עובד-יש עליך מילים בכלל?! שירבו כמוך בישראל! צדיק!! חזק חזק ונתחזק יהודי ---לא----מגרש יהודי! גוש קטיף לנצח!!
זניה- בלעדייך התוכנית לא הייתה מעניינת כמו שרק את יכולה לעשות היית מדהימה U|| עובד- הגבר של המשימות היתה תותח עשית כל משימה למיוחדת בפני עצמה היה כיף לראות אותך....|בנד| תמשיכו להיות נפלאים ו-10 כמו שרק אתם יודעים| |מזלט לב|| יפעת....
מזל טוב!!! אני חולה עליכם! עובד אתה בחור מדהים הלוואי שתצליח בכל מה שתעשה!!! שתגשימו את החלומות שלכם!!! באיזה תוכניות תתארחו?? אוהבת אותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לעובד מזל טוב לרגל הצלחתך מגיע לכם ישר כוח! עובד ניגש לעניין יש לנו בשבילך בחורה דתיה מבית טוב מוכשרת עם אתה מעוניין תיצור איתנו קשר לאימל [email protected] זה רציני (לא צוחקים עליך מדובר במשפחה דתית).
קודם כל.. ראיתם איך הם התחבקו בסוף?? מה זה חיכיתי שסוף סוף הם יתחבקו!!! ואיך ז'ניה המתוקה נתנה לעובד המושלם נשיקה.. איייי איזה כיף לה איזה כיף שהם זכו הא?? הם פשוט זוג כל כך חמוד!!!
אתם לא מתראים לעצמכם כמה רציתי שתנצחו את באמת זוג משמיים אתם הייתם תותחים אתם משלימים אחד תשני אתם חייבים להיות יחד זניה את עשית את התוכנית הצחקת אותי בכל תוכנית שההשתתפת ועובד אתה היתה התותח של הדרהואני מאחל לכם שיהיה לכם בהצלחה
אני ידעתי שאתם תיזכו כי תמיד ובכול מצב שיטפתם פעולה והייתם ביחד! רק מה שהיה חסר בכל הסיפור ..כלומר בכל סוף דרך של כל תוכנית .. זה החיבוק (וזה מופנה עלייך עובד) לג'ניה מגיע חיבוקים !! ולשניכם מגיע מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך מגיע לכם לנצח !!!!!!!!!!!\ והרבה אנשים חושבים ככה תאמינו לי ! לדעתי מה גם שאתם יכולים להיות זוג מוצלח אתה ממש לא יכולים אחד בלי השניה לפי מה שהיה ניראה ב"סוף הדרך" ולדעתי כדיי לכם לחשוב על זוגיות שניכם יפים ומתאימים .. אז.. מה שנותר לומר מזל טוב!על הזכיה ובהצלחה בהמשך!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת מיכול הלב ! נוי מיכאלי מי בית שמש ...