עובד וג'ניה המנצחים

עובד וג'ניה הגדולים

אתם גדולים מהחיים בהצלחה בהמשך דרכיכם בעתיד עלו והצליחו כל הכבוד

חניתס

New member
שמחה מאוד שג'ני'ה ועובד זכו

בס"ד החזקתי להם אצבעות מתחילה ולדעתי אוהד וישאל עבדו חזק כך שמגיע להם פרס ניחומים, לפחות משהו על כל המאמץ הגדול של כמעט ניצחון ג'ני'ה ועובד אתם ענקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

דנית6

New member
לעובד וז'ניה

אתם פשוט אלופים!! עשיתם כל כך הרבה מאמצים לזכות בגמר סוף הדרך ומגיע לכם. עובד- אתה פשוט מלך אתה הייתה הכי טוב בתכנית אני מעריצה אותך? ז'ניה-את ממש חמודה התאמצת ועשית כל מה שיכלת היית טובה ובמיוחד במשימה עם החרקים. אני ממש שמחה שזכיתם רציתי לשאול אותכם כמה שאלות: 1) מאיזה זוג הכי חששתם בתכנית? 2)איך אפשר ליצור איתכם קשר? 3)האם אתם תהיו בקשר גם אחרי שהתכנית נגמרה? באהבה- דנית

skarlet ohara

New member
ניצחון

איזה יופי של זוג ממש מתאים לנו למדינה לפוליטקה, לחיים, לשיוויון, לדת לכל מגיע להם לנצח הם סוף הדרך

יונת13

New member
ז'ניה ועובד../images/Emo49.gif

כללללללל הכבוד ידעתי מההתחלה שתנצחו ובאמת הגיע לכם מתה עליכם יונת.

feel6

New member
הלווואייי

הייתי רוצה לפגושש את עובד רק כדי להגיד לו עד כמה הוא מדהים!!

maayanel1

New member
עובד וז'ניה!

בס"טאטע אשריכם צדיקים שלי----כן כן גם את ז'ניה עשיתם ממש ממש קידוש ה' כל הכבוד!! ז'ניה-את ממש תותחית! כל הכבוד לך את ממש ממש חזקה!! חולים עליך עובד-יש עליך מילים בכלל?! שירבו כמוך בישראל! צדיק!! חזק חזק ונתחזק יהודי ---לא----מגרש יהודי! גוש קטיף לנצח!!

yifataiz

New member
עובד וזניה ה-מ-ה-מ-מ-י-ם

זניה- בלעדייך התוכנית לא הייתה מעניינת כמו שרק את יכולה לעשות היית מדהימה U|| עובד- הגבר של המשימות היתה תותח עשית כל משימה למיוחדת בפני עצמה היה כיף לראות אותך....|בנד| תמשיכו להיות נפלאים ו-10 כמו שרק אתם יודעים| |מזלט לב|| יפעת....

הד0וש

New member
עובד וז'ניה חולה עליכם!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב!!! אני חולה עליכם! עובד אתה בחור מדהים הלוואי שתצליח בכל מה שתעשה!!! שתגשימו את החלומות שלכם!!! באיזה תוכניות תתארחו?? אוהבת אותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AR1231

New member
לעובד

לעובד מזל טוב לרגל הצלחתך מגיע לכם ישר כוח! עובד ניגש לעניין יש לנו בשבילך בחורה דתיה מבית טוב מוכשרת עם אתה מעוניין תיצור איתנו קשר לאימל [email protected] זה רציני (לא צוחקים עליך מדובר במשפחה דתית).

RON9R

New member
לעובד וגינה

לעובד וגינה כל הכבוד לכם על ספורטיביות ומשחק נפלא של שניכם עלו והצליחו

elrom23

New member
אתם גדולים!!!!!!!

לעובד וז'ניה היקרים!!!! הייתם פשוט ענקיים כל המשחק מאז שהחזירו אתכם ידעתי שאתם תהיו המנצחים הגדולים

הד0וש

New member
עובד וז'ניה!!!

קודם כל.. ראיתם איך הם התחבקו בסוף?? מה זה חיכיתי שסוף סוף הם יתחבקו!!! ואיך ז'ניה המתוקה נתנה לעובד המושלם נשיקה.. איייי איזה כיף לה איזה כיף שהם זכו הא?? הם פשוט זוג כל כך חמוד!!!

בר שמיר

New member
עובד וזניה התותחים

אתם לא מתראים לעצמכם כמה רציתי שתנצחו את באמת זוג משמיים אתם הייתם תותחים אתם משלימים אחד תשני אתם חייבים להיות יחד זניה את עשית את התוכנית הצחקת אותי בכל תוכנית שההשתתפת ועובד אתה היתה התותח של הדרהואני מאחל לכם שיהיה לכם בהצלחה

Lilo the fairy

New member
לעובד וז'ניה המקסימים.

הייתם גדולים!!!!
כל הכבוד, בהצלחה בהמשך דרככם. אירית

ג'ניה ועובד אתה גדולים אין עליכם !

אני ידעתי שאתם תיזכו כי תמיד ובכול מצב שיטפתם פעולה והייתם ביחד! רק מה שהיה חסר בכל הסיפור ..כלומר בכל סוף דרך של כל תוכנית .. זה החיבוק (וזה מופנה עלייך עובד) לג'ניה מגיע חיבוקים !! ולשניכם מגיע מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך מגיע לכם לנצח !!!!!!!!!!!\ והרבה אנשים חושבים ככה תאמינו לי ! לדעתי מה גם שאתם יכולים להיות זוג מוצלח אתה ממש לא יכולים אחד בלי השניה לפי מה שהיה ניראה ב"סוף הדרך" ולדעתי כדיי לכם לחשוב על זוגיות שניכם יפים ומתאימים .. אז.. מה שנותר לומר מזל טוב!על הזכיה ובהצלחה בהמשך!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת מיכול הלב ! נוי מיכאלי מי בית שמש ...

למעלה