ג'ניה ועובד אתם הכי מקסימים בעולם, הרווחתם הכל ביושר והגיע לכם לזכות.... למה שלא תתחתנו- אתם יכולים לבנות עוד בית כשר בישראל.... וגם להשקיע את הכסף במשותף? מה, לא? אני מתה עליכם אתה מקסימים שניכם.......... נשיקות וחיבוקים אוהבים.....
שמעתי אותך מדברת באירוח... אני אומנם לא מכירה את חבר שלך... אבל יותר טוב מעובד... את בטח צוחקת עלי... לא יכול להיות הוא כזה חמוד איך שהוא מעודד אותך כל הזמן ומחמיא לך כל הזמן... איזה יחס חם... הלוואי על כולנו... עזבי את החבר... ז'ניה ועובד לנצח
איך זה להשתתף בתוכנית לדעת שכל האנשים שחיים בארץ הזאת רואים אותך במצלמות ובאינטרנט? האם את מכירה את המבטחת של הסידרה? נועה בר-יוסף??? בברכה מראש איתי בר-יוסף
גניה לאורך כל הדרך אני האמנתי בך את אישה מקסימה ומיוחדת מפרגנת לכולם ותמיד מלאת חיים. התאימו לך בן זוג מקסים ומגיע לכם את כל התשואות מה את חושבת לעשות אם הכסף שהרוחת?
לז'ניה ועובד קודם כל מזל טוב עכשיו רציתי לדעת מה תעשו עם חצי מליון שקל? איך אתם מרגישים עם זה שניצחתם? עם אוהד וישאל היו מנצחים מה הייתם מרגישים? איך הרגשתם ברגע שאמרו לכם שאתם בסוף הדרך? ומה הרגשתם ברגע שאמרו לכם שאתם זוג?
דוגרי,הייתם זוג כל כך כל כך כל כך טוב!!!! בלי ליכלוכים,בלי מריבות ושנאה,רק צחוק ואהבה.זורמים,לא מתעכבים על שטויות...ראו את הקשר הטוב בינכם. כל הכבוד!!! נהנתי מאוווד מכם, ממש הצחקתם אותי!
אתם תותחים שחבל על הזמן אתם הפייבוריטים שלי,עובד אתה תותח במשימות אקסטרים והלוואי שהיה לי אומץ כמו לך וז'ניה היית תותחית במשימה עם הגוקים בחיים לא הייתי עושה אותה אשמח מאוד אם תחזירו לי הודעות לדואר האלקטרוני שהוא: [email protected]