עובד וג'ניה המנצחים

juliettt1

New member
ג'ניה ועובד מלך ומלכה!!!

הרבה מזל טוב!!!!!!!!!!! הלוואי ותיהיו זוג!! אתם כל-כך מתאימים אחד לשני)))

ג'ניה ועובד תתחתנו../images/Emo91.gif

ג'ניה ועובד אתם הכי מקסימים בעולם, הרווחתם הכל ביושר והגיע לכם לזכות.... למה שלא תתחתנו- אתם יכולים לבנות עוד בית כשר בישראל.... וגם להשקיע את הכסף במשותף? מה, לא? אני מתה עליכם אתה מקסימים שניכם.......... נשיקות וחיבוקים אוהבים.....

מיטל1983

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif

מגיע לכם מההתחלה שיחקתם יפה ולכן ניצחתם................

חניתס

New member
ג'ני'ה ועובד ניצחו בזכותתתתתת

בס"ד בורא עולם לפני הכלובזכות שיתוף הפעולה המדהים שלהם, בזכות ההקשבה האחד לשני ובזכות המצפון של ג'ני'ה הרמוני'ה ועבודת צוות למופתתתתתתתתתתתתתתתתתת

mryuval

New member
מזל טוב!!

שתהנו עם הכסף ותקני קורציה שתהיה לך חיית מחמד!!!! קוריצה שולטת!!!! יובל

hila26585

New member
ז'ניה

שמעתי אותך מדברת באירוח... אני אומנם לא מכירה את חבר שלך... אבל יותר טוב מעובד... את בטח צוחקת עלי... לא יכול להיות הוא כזה חמוד איך שהוא מעודד אותך כל הזמן ומחמיא לך כל הזמן... איזה יחס חם... הלוואי על כולנו... עזבי את החבר... ז'ניה ועובד לנצח

../images/Emo39.gif לז'ניה !

כל הכבוד על הזכיה ! חשבתי שאין סיכוי בגלל המוקש. אבל איזה נצחון מדהים !!!

bloodsaber

New member
איך זה?

איך זה להשתתף בתוכנית לדעת שכל האנשים שחיים בארץ הזאת רואים אותך במצלמות ובאינטרנט? האם את מכירה את המבטחת של הסידרה? נועה בר-יוסף??? בברכה מראש איתי בר-יוסף

גניה הגדולה

גניה לאורך כל הדרך אני האמנתי בך את אישה מקסימה ומיוחדת מפרגנת לכולם ותמיד מלאת חיים. התאימו לך בן זוג מקסים ומגיע לכם את כל התשואות מה את חושבת לעשות אם הכסף שהרוחת?

לז'ניה ועובד מזל טוב

לז'ניה ועובד קודם כל מזל טוב עכשיו רציתי לדעת מה תעשו עם חצי מליון שקל? איך אתם מרגישים עם זה שניצחתם? עם אוהד וישאל היו מנצחים מה הייתם מרגישים? איך הרגשתם ברגע שאמרו לכם שאתם בסוף הדרך? ומה הרגשתם ברגע שאמרו לכם שאתם זוג?
באהבה ובהערצה רבה ענבל גלר המעריצה מספר אחת שלכם

tal910

New member
אתם ממש מתאימים

אתם ממש ממש ממש ממש ממש ממש מתאימים להיות יחד

gilatb1

New member
עובד וז'ניה!!!

דוגרי,הייתם זוג כל כך כל כך כל כך טוב!!!! בלי ליכלוכים,בלי מריבות ושנאה,רק צחוק ואהבה.זורמים,לא מתעכבים על שטויות...ראו את הקשר הטוב בינכם. כל הכבוד!!! נהנתי מאוווד מכם, ממש הצחקתם אותי!

לזניה ועובד

אתם תותחים שחבל על הזמן אתם הפייבוריטים שלי,עובד אתה תותח במשימות אקסטרים והלוואי שהיה לי אומץ כמו לך וז'ניה היית תותחית במשימה עם הגוקים בחיים לא הייתי עושה אותה אשמח מאוד אם תחזירו לי הודעות לדואר האלקטרוני שהוא: [email protected]

ttzz

New member
שאלה

במהלך הפרק עובד אמר מידי פעם לג'ניה מילה ברוסית, פזלז'סטה... בערך משהו כזה... מה פירוש המילה בעברית?

רבקה 21

New member
ברכות לג'ניה ועובד

מזל טוב וכל טוב לזכייתכם בתוכנית , הייתם הזוג הכי מכולם והגיע לכם לנצח. בהצלחה בדרככם בתיקווה שתהיה משותפת ונראה אותכם " רצים לדירה" ביחד.

למעלה