עובד וג'ניה המנצחים

הם לא יבואו בסוף זה ברור

הם בסוף לא יבואו זה מבאס רק מבטיחים דברים ולא מקימים מעניין מתי הם יבואו זה סתם שטויות!!!!!!!!!!!!!

היה כבר אירוח ב10 ורק ז'ניה הגיעה

זה היה בבלוג tv ולא ממש בתוך הפורום .. אם תרצה לראות יהיה את זה בעוד כמה זמן בתפוז אירוחים

רבקה 21

New member
ברכות לג'ניה ועובד

מזל טוב וכל טוב לזכייתכם בתוכנית , הייתם הזוג הכי מכולם והגיע לכם לנצח. בהצלחה בדרככם בתיקווה שתהיה משותפת ונראה אותכם " רצים לדירה" ביחד.

ilana e

New member
מזל טוב

ז'ניה ועובד - אתם גדולים, ידעתי שתנצחו,ז'ניה- את מקסימה. ועובד- אתה גדול. אתם צוות מדהים.

batyad742

New member
כל הכבוד ידעתי שתזכו מידה כנגד מידה

אתם כלכך טובים ז'ניה שהטוב שבך ינחה אותך כל חייך עובד יקר כל הכבוד עבד נאמן בהצלחה לכם בקלות בכל אשר תעשו ממש נהנתי לצפות בכם. ז'ניה בת מלך פנימה , הצעה אולי תתחתנו עובד, בחורה כזו טובה השם שלח אותה אולי תמצא את הדרך לליבה ואלי תתחתנו תחזיר אותה בתשובה הטוב מושרש בה. בכל מקרה בהצלחה בהכל ושעם הכסף הזה תעשו הכל ותבינו בית ב"ה מהר מהר. בהצלחה.

scarlet fever

New member
זוג מדהים שכמותכם - ג'ניה ועובד

עובד וג'ניה: כל הכבוד על הזכייה שמאוד מאוד הגיעה לכם!!!! אני חושבת שזכיתם כי כל אחד מכם הוא אדם מדהים ומיוחד, אבל השילוב של שניכם יחד מוציא מכל אחד הרבה יופי פנימי החוצה - ואולי, אתם יכולים להיות זוג מדהים לא רק על המסך, אלא בחיים אולי עכשיו, אחרי שהתחרות נגמרה, ואתם המנצחים הגדולים, יש לכם עדיין עוד "משימה" אחת... שיהיה לכם המון בהצלחה

הם לא אמורים לבוא לפורום../images/Emo3.gif

ז'ניה התארחה בבלוג TV
תפסיקו לשלוח הודעות:"סתם שיקרו לנו","שקרים" וכ'ו..

ss9

New member
|ז'ניה ועובד

כל הכבוד לז'נייה ועובד עלהזכיה בסוף הדרך אני הייתי בעדכם לכל אורך הדרך תמשיכו להיות כאלה גדולים מהחיים ובהצלחה בהמשך מאחלת עדי בירן קרית אתא

מיכאל85

New member
מקסימום

צפיתי בכם מרותק למסך והטובים נצחו חשוב יותר,לבטח עדכנו אתכם מהמערכת.הפרס שקיבלתם פטור ממס בשל התרומות.בקשו אישור מסודר על שם כל אחד מכם ממקבלי התרומות ובמידה ואתם גם עובדים הנטו שלכם יכול להיות גבוה מ-250,000 ש"ח לכל אחד

Loka4Ever

New member
שאלה דחופההה....

מישו יודע מתי תשודר התוכנית של סוף הדרך עם מה קשור?!?! תענו בבקשה דחוף :/

davidrozen

New member
מזל טוב לזניה ועובד

ברכותי על הניצחון שלכם מגיע לכם , עשיתם עבודה מעולה . הייתם גדולים מהחיים ורציתי שרק אתם תנצחו.

1234elinor

New member
ג'ניה עובד !!!!!!!!

אתם גדולים!!!!!! תמיד תמכתי בכם!!!!!!!!!!! חבל על הזמנה מגיע לכם לנצח!! ג'ניה לא בכית היום!! עובד כל הכבוד על משימת האקסטרים!! בסה"כ גדולים מהחיים!!!!!!!! אתם יכולים לענות לי??. אתם כאן??. i love tou!!

כל הכבוד לכם !! המון מזל טוב!!

אהבתי את הקטע שסוף סוף עובד נשבר וחיבק את ג'ניה... אתם הייתם הפייבוריטים שלי מההתחלה ואני כל כך שמחה שזכיתם!! אורית.

לג'ניה ועובד ../images/Emo49.gif ניצחננוו..../images/Emo47.gif

איזה חמודיםם אתםםםם...!!
אני מזהה שמחה שניצחתםם..!! אתםם הכיי חמודיםם..!!
מגיעע לכם..!! גאהה בכםם..!! אוהבתת אותכםם הכיי הכיי :)

ז'ניה ועובד התותחים

עובד! כל הכבוד לך על הסבלנות כלפי ז'ניה. ז'ניה! כל הכבוד לך על הכבוד לעובד. הייתם תותחים.יישר כוח ענקי על הכבוד ההדדי

למעלה