מקוויקאנד

JuSt My LuCk

New member
אני מקווה ../images/Emo10.gif ../images/Emo23.gif

דברי איתי במסנג'ר! כבר שנים שלא דיברנו

mcfly danna

New member
יאללה!!!

שיר השבוע של מקפליי: זאת ילדה, ג'ואנה הקטנה, היא עזבה אותי, לבד... אשכרה אפשר לבנות סיפור טרגדי על שמות השירים שלהם... שיר השבוע לא של מקפליי: פארמור- חומה, קראש X3 וכו'.. להקת / אלבום השבוע: מקפליי ופארמור.. קליפ השבוע: |לינק|http://www.youtube.com/watch?v=1dnWT2tTq50|סלינק| תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמלטים 3
שרה!!!! אוי לא!!! , עקרות בית נואשות, בובספוג ודורה כמובן... חחח סתם... לא באמת דורה.. כאילו כן בהכחשה..
משהו שעיצבן / שימח השבוע: קרעתי מיתר בגיטרה, קיניתי סטים שלמים של מיתרים למקרה שאני אהרוס עוד, יש לי עוד 3 מבחנים, יום התה השבועי עמד בהצלחה... נחשו מה טוב ומה לא טוב... ציטוט השבוע: ~שיעור בג"ג~ המורה:"מה אפשר לספור בבית?" אני:"בלטות.." (היא היתה רעה אליי, אז אני לה ברוע...איוול מי..) ~חתול של חברה שלי מתנחל אצלנו בבית~ אבא שלי:"דנה, אנחנו במצור, תעשי עם זה משהו, אי אפשר לצאת מהבית בלי שיקפוץ עלינו" אמא שלי:"אל תתנו לו אוכל, הוא ילך.." אני:"אמא, כבר שבוע אני לא נותנת לו כלום... הוא עדיין פה.., ואני גם לא נותנת לצמר (הכלבה שלי) אוכל, אז מה היא עדיין עושה פה?" ~שיחה מרתקת ביני לבין אחותי~ שי:"מטומטמת.." אני:"אמא שלך" שי:"אחותך" אני:"אחותך הצולעת" שי:"רגע, איזה?" אני:"אני י'אהבלה" שי:"טוב, אז דודה שלך" אני:"הרסת הרסת..." ~התכתבות על המורה באזרחות~ אני:"יש לה אף של חזרזיר בר.." אנסטסיה:"יש לה אף ממש מוזר, מעניין אם היא נשואה" אני:"נראה כאילו היא הרימה את האף עם מסור..היא נשואה למסור, איך את חושבת שהם מייק לאב?" אנסטסיה:"לא, המסור עזב אותה... הוא נבהל ממנה המסכן" אני:"הוא נרדם כשהוא יצא מהדלת וחתך לה עוד יותר את האף..חסך לה ניתוח" רק אותי זה ממש הצחיק?! ~שיחה מרתקת עם אבא שלי~ אבא שלי:"דנה, יאללה עוד פעם אחת.. תפתרי את ההוכחה הזאת" אני:"אבא, אני מפגרת.. אין מה לעשות.." אבא שלי:"אני יודע, מהרגע שנולדת רצינו לתרום אותך לקרקס, אבל היית מוזרה מדי בשבילהם" אני:"למה לא תרמתם אותי למדע של ליפגלוסים? הייתי יכולה לתרום לקהל החברתי?" אבא שלי:"איזה קהל? אין לך חברים?" באותו שלב אני רודפת אחריו בבית ומכה אותו... היה מצחיק תמונת השבוע: אחותי הקטנה עם משפקיים של אבא שלי... איזה נושי..

שוליטה

New member
שבוע קקה >< אבל לפחות הסרטון מצחיק D:

שיר השבוע של מקפליי: אין לי כח לכתוב באנגלית אז תתגברו דונט ואיק מי אפ דונט נואו ואי האד לייס של דני XD השיר נתקע לי חזק בראש והוא לא יוצא XD וגם הלידיז בראז שלו XD הוא קורע XD שיר השבוע לא של מקפליי: כל מיני של באסטד להקת / אלבום השבוע: מקפליייי קליפ השבוע: זה: זה אחד המצחיקים XD והנכונים... http://www.youtube.com/watch?v=3IrB194AEmw מקווה שיעבוד : \ תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא משו מיוחד... משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח: עשיתי על האש עם חברות היה ממש כיף עצבן: אתמול עמדתי שעה מול המראה בניסיון להראות נורמאלי כדי להצטלם לסיגן. ואני פשוט הדבר הכי מכוער שקיים על פני כדור הארץ המסריח הזה >< אסור לי להסתובב בחרוב יותר אלא אם יש לי שקית על הראש או גלימת העלמות כמו בהארי פוטר D: ציטוט השבוע: בעל האש, שיחה ביני לבין יעל אני: אוף אני רוצה להיות רזה כמוך! יעל: אוף אני רוצה גוף כמו שלך! קרן: יעל למה את רוצה להיות שמנה?? תמונת השבוע: נחשו...

screamin pittas

New member
יואו אח שלי כ"כ דביל><

אני מסתכלת על הסרטון ופתאום הוא בא מאחורי ומסתכל גם אז אמרתי לו:"קרציה מה אתה מסתכל זה לא עניינך!" אז הוא אמר:"היי זה לא הזמר הזה?" אז אמרתי:"אמ..לא הייתי אומרת זמר..הוא באסיסט.."[לא שהוא יודע את פירוש המילה אבל לאמשנה] ~בזמן הקטע שמראים תמונות של כל הלהקה~ הוא:"היי לא הייתה בלהקה הזאת גם בת?" אני:"O.O מה?!איך הגעת?למה שתהיה להם בת בלהקה?" הוא:"נו..כי כשראית את הצייד רוחות הייתה שם גם בת!" אני:"יא דביל!למה נראה לך שהממוטה הזקנה הזאת תהיה בלהקה שלהם?כבר יש לה להקה משלה><" הוא:"איזו?" אני:"להקת הרוחות!" הוא:"אהה אוקיי" הוא כ"כ דביל>< וגם אחותי-היא חשבה שדני הוא עודד מהפיג'מות><

יעליקק

New member
לא משהו שבוע :\ נתגבר.

שיר השבוע של מקפליי: דונט וואיק מי אפ מט דיס גירל D: שיר השבוע לא של מקפליי: busted-3am lil mama&avril lavigne- girlfriend lil mama- lip gloss להקת / אלבום השבוע: מ ק פ ל י י קליפ השבוע: אין לי כוח לשים קישור אז .. מה ששוליטה שמה D: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מממממ , אין. משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן - אממ , חברות ? שימח- על האש עם חברות D: אחרי זה עלמה [שולייט לייט] באה לישון אצלי [לא בדיוק ישנו] והיה כייייף ^^ ציטוט השבוע: לא זכור לי :\ תמונת השבוע: גאאאש ח ת י ך .

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifעוד תמונה!!../images/Emo26.gif

אני צילמתי באוטובוס בטיול באילת XD הכיעור
XD [טוב יש לי עוד 2 תמונות שאני חייבת לשים חחח

m i c k e y 15

New member
ידעתי ששכחתי אותה

ואני לא מבינה איך זה השתרשר לפה!! אני כבר אשרשר הכל פה
זה לא הגודל המקורי גם XD

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifkeep me safe inside your arms like

towrs, towrs over me..
שיר השבוע של מקפליי: Top Gear Blues שיר השבוע לא של מקפליי: My Heroine- Silverstein The Ides Of March- Silverstein Giving Up- Silverstein Hear Me Out- Silverstein November- Silverstein Still Dreaming- Silverstein RJA- Justify RJA- Your Guardian Angel One Last Kiss- Madina Lake Pandora- Madina Lake River People- Madina Lake Here I Stand- Madina Lake We Are Broken- Paramore When It Rains- Paramore For A Passimis, I'm Pretty Optimistic- Paramore My Heart- Paramore That's What You Get- Paramore להקת / אלבום השבוע: Silverstein Madina Lake Paramore Escape The Fate קצת A7X קליפ השבוע: מממ אין.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמלטים, עב"נ. משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- כלום שימח- אתמול!!!!!1 ציטוט השבוע: אני: "מה את כמו מריה הבתולה, נכנסת להריון מרוח הקודש?" חברה שלי: "איזה רוח הקודש, אפילו רוח הקודש לא תרצה להתקרב אליי!" ------- חברה שלי: "חבר'ה, אני תכף מגיעה למספר תלת ספרתי!" ((במשקל..)) ------- אני: "RJA קטן שלוש" ------- אני, חברה שלי וידיד שלי מנסים לקבוע יום שניפגש... אני: "נו לא יודעת אם אני אוכל לבוא מחר...מה אם אני אקום מחר בבוקר ואני אצא החוצה וידרוס אותי אוטובוס? אני לא רוצה להבטיח לכם שאני באה שלא תתאכזבו.." ידיד שלי: "מי המפגר שקם בבוקר וישר יוצא החוצה ונעמד באמצע הכביש שידרוס אותו אוטובוס?! אני לא קונה את זה!!!" ------- זה בערך...חחח תמונת השבוע: מדינה לייק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111אחדשתייםשלושדגמלוח

למעלה