../images/Emo115.gifkeep me safe inside your arms like
towrs, towrs over me..
שיר השבוע של מקפליי: Top Gear Blues
שיר השבוע לא של מקפליי: My Heroine- Silverstein The Ides Of March- Silverstein Giving Up- Silverstein Hear Me Out- Silverstein November- Silverstein Still Dreaming- Silverstein RJA- Justify RJA- Your Guardian Angel One Last Kiss- Madina Lake Pandora- Madina Lake River People- Madina Lake Here I Stand- Madina Lake We Are Broken- Paramore When It Rains- Paramore For A Passimis, I'm Pretty Optimistic- Paramore My Heart- Paramore That's What You Get- Paramore
להקת / אלבום השבוע: Silverstein Madina Lake Paramore Escape The Fate קצת A7X
קליפ השבוע: מממ אין..
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמלטים, עב"נ.
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- כלום שימח- אתמול!!!!!1
ציטוט השבוע: אני: "מה את כמו מריה הבתולה, נכנסת להריון מרוח הקודש?" חברה שלי: "איזה רוח הקודש, אפילו רוח הקודש לא תרצה להתקרב אליי!" ------- חברה שלי: "חבר'ה, אני תכף מגיעה למספר תלת ספרתי!" ((במשקל..)) ------- אני: "RJA קטן שלוש" ------- אני, חברה שלי וידיד שלי מנסים לקבוע יום שניפגש... אני: "נו לא יודעת אם אני אוכל לבוא מחר...מה אם אני אקום מחר בבוקר ואני אצא החוצה וידרוס אותי אוטובוס? אני לא רוצה להבטיח לכם שאני באה שלא תתאכזבו.." ידיד שלי: "מי המפגר שקם בבוקר וישר יוצא החוצה ונעמד באמצע הכביש שידרוס אותו אוטובוס?! אני לא קונה את זה!!!" ------- זה בערך...חחח
תמונת השבוע: מדינה לייק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111אחדשתייםשלושדגמלוח