מקוויקאנד

מאיושSP

New member
"יש לך לב זהב, אבל זהב זו רק מתכת..."

איזה שבוע מעאפן היה לי. שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי הרבה.. walk in the sun TCFC Bubble wrap שיר השבוע לא של מקפליי: Radiohead - Teen Spirit Radiohead - Sulk The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel Mika - Relax, take it easy Seal - Kiss From A Rose
Pink Floyd - Wish you were here Cranberries - Linger דניאל סלומון - לב זהב קחי לך זמן - יציאת חרום כל השירים של סילוורסטיין=] להקת / אלבום השבוע: סילוורסטיין.
קליפ השבוע: זומבי - קרנבריז תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פטיטו:p משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן - חברות כמו תמיד. והשיעורי בלט על הפוינט שוז כאבו לי בטירוף.
>< שימח - אורי ממש שימח אותי:] וכמה בגדים חדשים בהחלט עושים את העבודה אז גם זה.. ציטוט השבוע: "השיער שלך כ"כ שומני!! תביאי אני אסחוט אותו." תמונת השבוע: אין.

just orr

New member
המקוויקנד שלי ^__^

שיר השבוע של מקפליי: The Ballad Of Paul K - התאהבתי מחדש. The Ballad Of Paul K (Strange) You're The One that I Want Room On The 3rd Floor Sum 41- Pieces (Acoustic)
שיר השבוע לא של מקפליי: Arctic Monkeys- Curtains Closed =]] Busted- 3AM
Plain White T's- Hate (I Really Don't Like You) Simple Plan- When I'm Gone
להקת / אלבום השבוע: מקפליי ובאסטד D:
קליפ השבוע: לשם שינוי, יש לי משהו! :O http://www.youtube.com/watch?v=KqPPromOQpc&NR=1
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: "הגבר המושלם" "האנטומיה של גריי" להגיד את זה שוב? אוקיי. יס מקס-
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- אימיול
הייתי חולה =/ שימח- לא הלכתי לבצפר כי הייתי חולה P: | אמא שלי עשתה לי טיפול XDD | ביום ראשון חגגנו לדרור יומולדת D:
ציטוט השבוע: אח שלי: "באיזה תאריך נולדת?" אבא: "ב- 23.10" אח שלי: "אז איך אתה לא מאזניים?" אבא: "כי אני בן אדם" ~אחרי כמה דקות~ אבא: "תאכל כמו בן אדם!" אח שלי: "אבל אני בן אדם!" אני: "לא אתה מאזניים" ~אחרי עוד כמה דקות~ אח שלי: "אני מפוחלץ" אני: "רואים, אין לך מוח." אח שלי: "יש לי מוח!" אני: "לא למאזניים אין מוח..." אח שלי: "ולשור יש?" אני: "כן" מי טיפש? אח שלי טיפש
ג'ורג'יה ניקולסון: "וצחקנו כמו מטורללות שלקחו גלולות טרלול" XDD *יש לי סמיילי כזה במסן, שכאילו מרים את הגבות שלו בצורה ערסית, ודרור קיבלה ממנו טראומה. כי הוא מפחיד. השם שלו- *גבות* * אני: "הווהווווו איז יור לאבר? *גבות* XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD " דרור: "גאד לא נכון!!!!!!!!11 אנ'לא מאמינה שעשית לי את זה!!!!!!!! איך יכולת?! איך!? לקשר את זה לטרנסי?!?!!?!?! האימההההההההה " כמה צחקתי
תמונת השבוע: חמודים ^___^ סופשבוע נעים D:

Charley XD

New member
אוי אח שלך XDDD

כבר אמרתי שאני אוהבת אותו ? XDD אהמ השירים ... אני שלחתי את הרוב ... תני קרדיט... XDD כאילו לאלו שנדבקת ממש חזק ... צ'רלי סוויטי... תרגישי טוב

just orr

New member
אוקיי, כי ביקשת.

קרדיט לצ'רלי על: Arctic Monkeys- Curtains Closed Busted- 3AM Sum 41- Pieces (Acoustic) זהו
תודה סוויטהראט

just orr

New member
קרב קרדיטים XDDDDDD

מסקנה: דרור, לעומת שיר אין לך סיכוי. לא בנושא הזה לפחות.
צ'רלי, בפעם הבאה תשתקי XDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחח מסקנה 2: דרור משיגה הכל ממני.

ועל כן, שיר =
.
(עשיתי הפעם נכון!! לא עשיתי את
!!!! כבוד לי! XD)

Charley XD

New member
ילדים !! ככה ??? שישי - שבת לבד ותראו

את הבלאגן XDD ואממ שיר נראה לי אני צריכה להודות לך... ששלחת לדרור ששלחה לי ששלחתי לאור .. ואממ דרור גם לך תודה ... למרות ש.... XDD מה ביקשתי ? קרדיט ?

למעלה