המקוויקנד שלי ^__^
שיר השבוע של מקפליי: The Ballad Of Paul K - התאהבתי מחדש. The Ballad Of Paul K (Strange) You're The One that I Want Room On The 3rd Floor Sum 41- Pieces (Acoustic)
שיר השבוע לא של מקפליי: Arctic Monkeys- Curtains Closed =]]
Busted- 3AM
Plain White T's- Hate (I Really Don't Like You) Simple Plan- When I'm Gone
להקת / אלבום השבוע: מקפליי ובאסטד D:
קליפ השבוע: לשם שינוי, יש לי משהו! :O
http://www.youtube.com/watch?v=KqPPromOQpc&NR=1
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: "הגבר המושלם" "האנטומיה של גריי" להגיד את זה שוב? אוקיי. יס מקס-
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- אימיול
הייתי חולה =/ שימח- לא הלכתי לבצפר כי הייתי חולה P: | אמא שלי עשתה לי טיפול XDD | ביום ראשון חגגנו לדרור יומולדת D:
ציטוט השבוע: אח שלי: "באיזה תאריך נולדת?" אבא: "ב- 23.10" אח שלי: "אז איך אתה לא מאזניים?" אבא: "כי אני בן אדם" ~אחרי כמה דקות~ אבא: "תאכל כמו בן אדם!" אח שלי: "אבל אני בן אדם!" אני: "לא אתה מאזניים" ~אחרי עוד כמה דקות~ אח שלי: "אני מפוחלץ" אני: "רואים, אין לך מוח." אח שלי: "יש לי מוח!" אני: "לא למאזניים אין מוח..." אח שלי: "ולשור יש?" אני: "כן" מי טיפש? אח שלי טיפש
ג'ורג'יה ניקולסון: "וצחקנו כמו מטורללות שלקחו גלולות טרלול" XDD *יש לי סמיילי כזה במסן, שכאילו מרים את הגבות שלו בצורה ערסית, ודרור קיבלה ממנו טראומה. כי הוא מפחיד. השם שלו- *גבות* * אני: "הווהווווו איז יור לאבר? *גבות* XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD " דרור: "גאד לא נכון!!!!!!!!11 אנ'לא מאמינה שעשית לי את זה!!!!!!!! איך יכולת?! איך!? לקשר את זה לטרנסי?!?!!?!?! האימההההההההה " כמה צחקתי
תמונת השבוע: חמודים ^___^ סופשבוע נעים D: