מקוויקאנד

sweet shir

New member
ג'ורג'יה ניקולסוןןןןןןןן%#@$#@

~משתחווה~
חיחי אהבתי את הציטוטים. XD הזה עם הגבות, זה הזה עם הגבות המשולשות סטייל אהרוני או הגרוזיני? XDDDDDDD או שזה בכלל הזה עם הגבות המעוגלות הרגילות שהוא מזיז אותם למעלה ולמעלה מממממממש מהר? XDDD

just orr

New member
חח אני חולה על הספרים של ג'ורג'יה ניקולסון XD

זה טרה אמוזון
[למרות שאני רק התחלתי את הרביעי.. אני מסיימת אותם מהר XD] והזה עם הגבות זה "הזה עם הגבות המעוגלות הרגילות שהוא מזיז אותם למעלה ולמעלה מממממממש מהר" אני מבינה שאת מכירה את זה XDDD הוא נראה כמו ערס/יצור מפחיד :|

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח קראתי עד 7 (באנגלית).

ואני יודעת שיצא 8.. אני באמת צריכה להשיג אותו.
נשלח את אמא לסטימצקי או משהו. XDDDD את יודעת שעומד לצאת סרט בחופש הגדול?! DD: חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני דווקא אוהבת אותו!
הוא הכי פחות קריפי מכל שאר הגבות למיניהםXDDDDDD

just orr

New member
מה, יש 8? :O

ידעתי על קיומם של 5 ^^" ומוכרים אותם בארץ? (אפילו אם זה באנגלית, נסתדר
) יואוווו כן שמעתי שהולך לצאת סרט!! וזה נשמע אדיייייררר DDDD: אני כל כך חייבת לראות אותו XDD אבל גם הבנתי שהוא לא ממש הולך לצאת בארץ, תקני אותי אם אני טועה >< ואני לא מכירה גבות אחרים, אז בשבילי הוא קריפי למדי XDD

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

- נשבעת לך, לא יודעת מה קורה איתי היום. פרץ הורמונים? המחזור נגמר לפני שבוע! אולי אני מבייצת? XDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחח באמת שאני לא יודעת מה עובר עלייך,

אבל זה בהחלט מוצא חן בעיניי. *_*
חחחחחח 333>

sweet shir

New member
בן זונה, לא שלח את כל ההודעה!

~מסדרת~ מו-מוצא חן בעינייך...? |מבוהלת| פחחחחחח סתם, שום דבר לא יכול להבהיל אותי יותר.
לזי שליD:
(הפרץ אהבה נרגע בעקבות צוות רוקט! XDDDD)

just orr

New member
וגם אמרת לי ששיר אמרה לך XDDDD

אז במקום לכתוב "כן דרור אמרה לי שאת אמרת לה", החלטתי לכתוב "שמעתי". וזהו. מה, באמת שמעתי ><

sweet shir

New member
למיטב ידיעתי, כן.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא חושבת שהוא יגיע לארץ... זה רק הגיוני שהוא לא יגיע. ולכן יש אימיול. XD

למעלה