מקוויקאנד

O0NoNi0O

New member
או. מיי. גאד.

הולך לצאת סרט? *רוקדת על השולחן ומנופפת בחזיה* אומגאדדדדדדדדדדדדד מתי? של מי? איך את יודעת? אפשר את כ ו ל הפרטים? אין אני פשוט מכורה לסדרה הזאת! בגלל הספריםם האלה אני פאקינג כותבת יומן!XD; ואמ..יש בסטימצקי את הספרים שאחרי החמישי באנגלית? יש מצב שמתרגמים גם את השישי?

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח כן~

בחופש הגדול, לא זוכרת אם ביוני או ביולי... כי אני רשומה לאתר ~כאפה~ ושלחו לי אימייל חחחחחחחחחחחח זה דווקא ממש משעשע האימיילים, זה כאילו ג'ורג'יה כותבת.
אין לי יותר פרטים, אבל כתוב בIMDB... http://www.imdb.com/title/tt0963743/ המ, ממה שאני יודעת.. כן. כמעט בטוחה לחלוטין שיש. אני הולכת לקנות בחנות אחרת אבל חח של ספרים רק באנגלית~

הוא הכי פחות

קריפי?!?!?! :OOOOO אני אשכרה התמוטטתי!!!2#@*$%^ או גאד, אם כך- אני ממש לא רוצה לראות את האחרים.
><

טוב, בסוף מתברר שכל אחת התכוונה לסמיילי אחרXD

והסמיילי של אור הרבהההההה יותר מטריד! >< >< >< ארג הוא לא יוצא לי מהראש @#$@%# T_T

sweet shir

New member
הסמיילי הכי מפחיד בעולם הוא הסמיילי הקורץ של

האייסיקיו!!!!!!!!!!! הוא כל כך קריפי ומפחיד!!!!!!!!!!! הוא נראה כמו פדופיללללללללללל עאעא הוא עושה לי סיוטים בלילה!!!!
קפראליך ועל הדוד שלך. 3> וטל הבן דוד שלך. XD והאקס של בן דוד שלך. 333> ~אני שופעת אהבה היום~ 33333333333> XD

sweet shir

New member
פטור גאד *סטייק*?! XDDDDDDDDDDD

מישהי כאן רעבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

חחחחחחחח

וואלה שנים לא נכנסתי לאייסיקיו. שנננניייייים@#$%^@
עכשיו אני גם לא מתכוונת לבדוק בקרוב חחחחחח XD אכן קפראליהם, ומחר אני רואה אותם
יו עוררת אצלי געגועים לקאי
חחחחחח כבר התרגלתי לפרצי האהבה הבלתי נשלטים שלך. XD אויש קפראלייך 333333333>

sweet shir

New member
חחחחחחחח זה האייסיקיו החדש, אז תורידי אותו.

ואז תוסיפי אותי! D: את יודעת איזה מגניב זה, באייסי אפשר להדביק תמונות שהעתקת מהאינטרנט!!!! אל תוך השיחה עצמה, לא בתוך קישור!! XD ~מפסיקה להתלהב~ מי זה קאי? האקס? יאאאאאאאאאאא קפראליייייייי DDDD: 3333333333333333>

חחחח אם תביאי לי קישור להורדה ../images/Emo3.gif

כה, אמרת לי.
וכן חח קאי זה האקס
XDDDDDDD 333333333333> את רק גורמת לי להצטרף אלייך חחחחח זה מטריף XDD

sweet shir

New member
חחח אם תזכירי לי. ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאהוב זה כיף. לאהוב זה מגניב. לאהוב זה....? תעזרי לי!
זה מזכיר לי את ברני XD בשבילייייייייי בשבילךךךךךךךך כן אנחנו משפחהההההה יד ביד לעדדד זה נעים כלכך (?!?!) זה את זה נאהב לעדדדדדדד!
התקף מושיות. XD

לאהוב זה טוב. זהו. ../images/Emo11.gif

~ אני כ"כ לא מקוריתXD ~ אעא ברניייייייי XDDDD אוי ואבוייי חחחחחXDDDDDD איכ פדופיל מגודל ומתלהב XDD ~ יואואוא להירגע, ><" ~ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 333333> לאב לאב לאב לאב בלההה

למעלה