../images/Emo110.gif אני אני !! ../images/Emo36.gif
שיר השבוע של מקפליי: Surfer Babe mcfly-room on the 3rd floor McFly - Ultraviolet McFly - Umbrella שיר השבוע לא של מקפליי: Sum 41 - Pieces (Acoustic) Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent
Foo Fighters - Razor וואי זה שיר פשוט לישון איתו... Foo Fighters - Free Me Foo Fighters - Best Of You 3 Am Always- Blink 182 Blink 182 - Adam's Song להקת / אלבום השבוע:ראה שאלות קודומת ...
קליפ השבוע: של הספייס גירל... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ג'סט מי לאק.. (גמל), סימסון ובוסטון ליגל XD משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן - אני לא הולכת לקורס ... כנראה אני לא אלמד תופים

(( שימח - בכללי.. לא זכור לי משהו מסויים... אהה כה ! טים שלח לנו הודעה XDD ציטוט השבוע: ג'סי (חברה שלי) : "נו תאשרי ! תראי איזה חמודות" אני : "כן כבר ... אני רק מנסה להבין עם זה כלב או ארנב.." ג'סי : "זה עז !!" אני : *מתפקעת מצחוק* המורה שלי שאני שונאת אבל סוףסוף אמר משהו מצחיק קובי המורה : "שניר יהיה נשואי הוא תמיד יגיד את המילה האחרונה, 'כן אישתי' הוא תמיד גם יחליט את ההחלטות החשובות בבית, כמו איזה גבינה בסופר לקנות או באיזה סופר קונים את הגבינה, ואישתו,מצד שני תחליט את כל ההחלטות הלא חשובות, איזה בית לקנות ובאיזה מכונית לנסוע" XDDDDDDDD ניר הוא פשוט שוביניסט ... זה היה כל כך מצחיק.. פעם ראשונה שהמורה הזה היה מצחיק... אני לדרור : "תפסיקי ללטף אותי !" תמונת השבוע: אוו ג'סי שלחה לי סוףסוף את התמונות מהקייטנה שהדרכתי בה בקיץ הייתי חייבת... יש 3 תמונות 1. העז המדוברת XDD