מקוויקאנד

sweet shir

New member
זה דווקא טוב, זה מתחרז!! XDDDDD

ברני הוא מן דינואזאור הוא בדמיון שלנוווווווו שהוא גדול אז הוא יכול *לגעת* בכולנווווווו ברני יש לו חברים משהו משהו משהווווווו נהנהנהנהנהנהנההנההנהנהנהנה D: 333333333> לאב לאב לאב לאב לאב לאבבבבבבבבבבבבב הייט איז אה סטרונג וורלד באט איי רילי רילי רילי דונט לייייייק יוווווווו.
סתמוש קפרא.

O0NoNi0O

New member
כול כך אהבתי את זה פעם!

אני עדיין יכולה לראות פםרקים שלמים ולהנות כאילו אני בת ארבעXD *אמרה מי שמתעודדת משוקו וסרטים מצוירים, נא לא לקחת ברצינות*

../images/Emo11.gif חבל,

כי את בהחלט הולכת להכיר אותם. מוחעחעחחאחהחאחחעעעעעעע עעעעעעעעעע! הא לך! עע!

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחח אור ../images/Emo6.gif XDDDD

איזה משפחה יש לך D: נקרעתי חחחח ג'ורג'יה ניקולסון מלכה!

Sharon Kez

New member
וכמובן ששלחתי לפני שסיימתי לכתוב,

אז הנה הסיום הדרמטי -
אוהבת אותך 3>>>>

just orr

New member
חחח אכן, אבא שלי משעשע ואח שלי טיפש.

מאוד. XD גמאני אוהבת אותךךך

אוי המשפחה שלךXDDD אני חולה עליהםXDDDDDD

"הגבר המושלם"
D: - קרסוווווווןןן
האהא מי הזכירה לך לקרוא את ג'ורג'יה ניקולסון?!?! DDDDDD; גאד דאמט, אני עדיין בטראומה. את פשוט חולה.
[חחחח הרגע קלטתי שאת באמת חולה
לא משנה. -__________-" ] חחחחח אבל אני עדיין אוהבת אותך (למרות הכלXD)!
ותרגישי טוב. ^___^

just orr

New member
את הזכרת לי לקרוא את ג'ורג'יה ניקולסון? ../images/Emo12.gif

להה לא נראה לי. אני דיי זוכרת שהיה לי משעמם.. הייתי בחדר, ולפתע[!] נחו עיני על הספרים האלה, והחלטתי לקרוא אותם D: חחחחחחח אכן, אני באמת חולה!
גמאני עדיין אוהבת אותך [למרות שאת חולת קרדיטים XD]
ותודה

Charley XD

New member
../images/Emo110.gif אני אני !! ../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי: Surfer Babe mcfly-room on the 3rd floor McFly - Ultraviolet McFly - Umbrella שיר השבוע לא של מקפליי: Sum 41 - Pieces (Acoustic) Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent
Foo Fighters - Razor וואי זה שיר פשוט לישון איתו... Foo Fighters - Free Me Foo Fighters - Best Of You 3 Am Always- Blink 182 Blink 182 - Adam's Song להקת / אלבום השבוע:ראה שאלות קודומת ...
קליפ השבוע: של הספייס גירל... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ג'סט מי לאק.. (גמל), סימסון ובוסטון ליגל XD משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן - אני לא הולכת לקורס ... כנראה אני לא אלמד תופים :((( שימח - בכללי.. לא זכור לי משהו מסויים... אהה כה ! טים שלח לנו הודעה XDD ציטוט השבוע: ג'סי (חברה שלי) : "נו תאשרי ! תראי איזה חמודות" אני : "כן כבר ... אני רק מנסה להבין עם זה כלב או ארנב.." ג'סי : "זה עז !!" אני : *מתפקעת מצחוק* המורה שלי שאני שונאת אבל סוףסוף אמר משהו מצחיק קובי המורה : "שניר יהיה נשואי הוא תמיד יגיד את המילה האחרונה, 'כן אישתי' הוא תמיד גם יחליט את ההחלטות החשובות בבית, כמו איזה גבינה בסופר לקנות או באיזה סופר קונים את הגבינה, ואישתו,מצד שני תחליט את כל ההחלטות הלא חשובות, איזה בית לקנות ובאיזה מכונית לנסוע" XDDDDDDDD ניר הוא פשוט שוביניסט ... זה היה כל כך מצחיק.. פעם ראשונה שהמורה הזה היה מצחיק... אני לדרור : "תפסיקי ללטף אותי !" תמונת השבוע: אוו ג'סי שלחה לי סוףסוף את התמונות מהקייטנה שהדרכתי בה בקיץ הייתי חייבת... יש 3 תמונות 1. העז המדוברת XDD

Charley XD

New member
תמונה 2

XDDDDDDDDDDDDDDDDD הלילה האחרון של ג'סי ... כןכן אמצע הלילה איזה 3-4 בבוקר XDD זה מה שעשינו ... (הוא לא נתן לי לשלוח תמונה אחרת...)

Charley XD

New member
ותמונה 3 ... אני אפילו לא יכולה לדמיין מה הוא

אומר XDD איזה יפיים

m i c k e y 15

New member
הוא אומר

"smack that all on the floor smack that 'till u get sure oh ohoo" ודאגי: "yeahhh dude! smack that!" XDDDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח או שלמעשה, "יהה! דוד!

סמאק מי!!" למרות שזה לא נראה ככה בתמונה.
זה נראה יותר כמו.. אהמ, הארי: "ואז היא הורידה את התחתונים והיה לה זין!!!!!!!!!!!!!!" דאגי: ~שילוב של תדמה, גועל וצחקוק~ גם זה לא ממש. קשה, קשה.

sweet shir

New member
DDDDDDDDDD:

XDDDDDDDDDDDDDDDD
3333> ~אני לא שולטת באהבה שלי!!!!!!!! XDDDD~ (נכון זה נשמע כמו משפט שאנס/פדופיל יאמר? XD ספוקיייי)

למעלה