גאה בעצמי על החפירה ^^
שיר השבוע של מקפליי: surfer babe BCB TCfC שיר השבוע לא של מקפליי: שיריו החדשים של ג'יימס(= חרישה כללית על SOD וחרישה כללית על טוקיו הוטל להקת / אלבום השבוע: linkin park קליפ השבוע: הוא ממש הצחיק אותי XD http://www.youtube.com/watch?v=Lk72LhIRNFA תוכנית הטלווזיה: חברים ^^ סרט השבוע: הרדוף הלבן (קשור לאחד הציטוטים^^) משהו שעיצבן: אני שונאת פרחות וערסים! פשוט נמאס לי! אני כ"כ מבואסת עכשיו שממש בא לי להתאבד... וגם, פתחתי עם אור פורום פאנפיקים באתר בית הספר, וחברה שלי הגיבה ואמרה שכדאי לסגור אותו כי זה יהרוס לנו את המוניטין. אבל אני בכלל לא שמה על מוניטין|! לא איכפת לי שהמוניטין שלי בכיתה ח' יהיה בזבל ושכמה ערסים ופרחות ישנאו אותי, כל עוד יש לי את החברים והמשפחה שלי. זה פשוט כ"כ מעצבן אותי! שימח השבוע: הורידו לי את התפרים! (אחרי שפתחתי את הראש מלפני כשבועיים), צחקתי הרבה השבוע(= ציטוט השבוע: (סביר להניח שעיוותתי את רובם, מרוב סניליות) ** הצטרפתי לאימא שלי לצפות בסרט "הרדוף הלבן" לקראת הסוף..** אני: אימא, השחקנית ממש ממש מוכרת לי! מי זו? אימא שלי: אני לא יודעת... אני: אימא, היא מזכירה לי מישהי! זה הורג אותי, את מי? אימא שלי: זה כי את דומה לה! אני: באמת?! 0.0 אימא שלי: זה היה סרט ממש ממש טוב... אני: כן... על מה הוא? **שיעור תנ"ך עם מורה שמדרדרת אותנו לפשע XD** המורה: שמעתי שאתם באגודה "עמיתים לסמים", לא? ילדה מהכיתה: "עמיתים נגד סמים"! XD **באותו שיעור דיברנו על מכוני גמילה, ואיך שכל אחד מציג את עצמו** המורה: אתם יודעים, כל אחד בא ומציג את עצמו- "שלום, אני *** ואני אלכוהליסט" למשל.. ילד מהכיתה: אה, כן! "שלום, אני X ואני משתנה" "אנחנו אוהבים אותך X!" (הקשר למתמטיקה^^) ** חברה שלי שואלת אם אפשר לצרף איזה בן למשהו... ומכאן העניינים מתגלגלים** חברה א': אז איכפת לכן אם נצרף אותו לשותפות? חברה ב': הוא הומו? חברה א': לא.. למה? חברה ב': שותפות?! **הויכוח נמשך... והמדובר מגיע** חברה א': הי, תכיר את שלי וזה וזה... הוא: הי! מה הקשר שלי אליהן? **חברה א' בינתיים מסבירה והחברה שבטוחה שהוא הומו מתחילה לצחוק ואני גם XD** **שיעור ערבית** המורה: אז יש דתות שאפילו אסור בהן שבן ובת יהיו בחדר סגור יחדיו. ילד: ובן ובן מותר? המורה: כן.. ילד: כאילו הומואים? ילדה מהכיתה: למה אתה חושב שבן ובת אסור והומואים מותר?! ** אני חוזרת כמה ימים אחרי שנפתח לי הראש** ילד מהכיתה שלי: תגידי, השפריץ לך השכל? אני: 0.0 ?! **בזמן ההפסקה** אור: אממ.. שלי, למה את מחדדת עיפרון בזמן ההפסקה? (הוצאתי באמצע החצר עיפרון והתחלתי לחדדו XD) חברה: זה כי יש לה קטע עם עפרונות. לפני שנה, לפני הופעה בריקוד, אז הייתה לנו כאן חזרה, ואני הייתי צריכה עיפרון כדי לפתוח קשר בשרוכים. אז חשבתי לשאול אותה אם יש לה, אבל אז הבנתי שלאף אדם נורמלי לא יהיה עיפרון בתיק באמצע חזרה לריקוד, כשלא זקוקים לעפרונות, באותו רגע היא אמרה: "היי! יש לי עיפרון בתיק!" תמונת השבוע: