מקוויקאנד

Charley XD

New member
אני לא יודעת >< אני לא רוצה אותי יותר..

את לא מזמינה אותי XDD על מה חשבת ?
את מוזמנת לבוא לכאן גם !!

just orr

New member
גמל ../images/Emo6.gif

חחחח הציטוט עם בר XDD על העז XDDDDDDDD יא ילדה שלא יודעת להבדיל בין עז לכלב ולארנב. והקטע עם קובי היה ממש מצחיק

Charley XD

New member
XDD

מה את רוצה במסן זה ממש קטן .. זה נראה כמו... טוב כבר אמרתי... סוףסוף הוא אמר משהו מצחיק!! שאני לא אצטט?

Charley XD

New member
../images/Emo2.gif

שרמוטה אחותך ! (ודווקא היא נראת לי אדם נחמד... מסכנה...) זונתי היקרה ...

../images/Emo69.gif

לאלא, אחותי היא לא מה שהיא נראית לך. מאחורי ההתנהגות ה'נחמדה' הזאת שהיא מציגה לכם (ורק לכם!), היא בעצם שטן קטן (פפ בטח קטן.
).. למרות שהיום היא דווקא חמודה. <: כבוד לה XD לא. XDDD קקטוסD:

Charley XD

New member
מה קקטוס עכשיו ?

איזה לא קשורה XDDDDDDDDDDDDDDDD אחותך לא נראה כל כך מסוכנת ... אבל בכל זאת ? היא אחותך XDD זונתי

ShellyJones

New member
גאה בעצמי על החפירה ^^

שיר השבוע של מקפליי: surfer babe BCB TCfC שיר השבוע לא של מקפליי: שיריו החדשים של ג'יימס(= חרישה כללית על SOD וחרישה כללית על טוקיו הוטל להקת / אלבום השבוע: linkin park קליפ השבוע: הוא ממש הצחיק אותי XD http://www.youtube.com/watch?v=Lk72LhIRNFA תוכנית הטלווזיה: חברים ^^ סרט השבוע: הרדוף הלבן (קשור לאחד הציטוטים^^) משהו שעיצבן: אני שונאת פרחות וערסים! פשוט נמאס לי! אני כ"כ מבואסת עכשיו שממש בא לי להתאבד... וגם, פתחתי עם אור פורום פאנפיקים באתר בית הספר, וחברה שלי הגיבה ואמרה שכדאי לסגור אותו כי זה יהרוס לנו את המוניטין. אבל אני בכלל לא שמה על מוניטין|! לא איכפת לי שהמוניטין שלי בכיתה ח' יהיה בזבל ושכמה ערסים ופרחות ישנאו אותי, כל עוד יש לי את החברים והמשפחה שלי. זה פשוט כ"כ מעצבן אותי! שימח השבוע: הורידו לי את התפרים! (אחרי שפתחתי את הראש מלפני כשבועיים), צחקתי הרבה השבוע(= ציטוט השבוע: (סביר להניח שעיוותתי את רובם, מרוב סניליות) ** הצטרפתי לאימא שלי לצפות בסרט "הרדוף הלבן" לקראת הסוף..** אני: אימא, השחקנית ממש ממש מוכרת לי! מי זו? אימא שלי: אני לא יודעת... אני: אימא, היא מזכירה לי מישהי! זה הורג אותי, את מי? אימא שלי: זה כי את דומה לה! אני: באמת?! 0.0 אימא שלי: זה היה סרט ממש ממש טוב... אני: כן... על מה הוא? **שיעור תנ"ך עם מורה שמדרדרת אותנו לפשע XD** המורה: שמעתי שאתם באגודה "עמיתים לסמים", לא? ילדה מהכיתה: "עמיתים נגד סמים"! XD **באותו שיעור דיברנו על מכוני גמילה, ואיך שכל אחד מציג את עצמו** המורה: אתם יודעים, כל אחד בא ומציג את עצמו- "שלום, אני *** ואני אלכוהליסט" למשל.. ילד מהכיתה: אה, כן! "שלום, אני X ואני משתנה" "אנחנו אוהבים אותך X!" (הקשר למתמטיקה^^) ** חברה שלי שואלת אם אפשר לצרף איזה בן למשהו... ומכאן העניינים מתגלגלים** חברה א': אז איכפת לכן אם נצרף אותו לשותפות? חברה ב': הוא הומו? חברה א': לא.. למה? חברה ב': שותפות?! **הויכוח נמשך... והמדובר מגיע** חברה א': הי, תכיר את שלי וזה וזה... הוא: הי! מה הקשר שלי אליהן? **חברה א' בינתיים מסבירה והחברה שבטוחה שהוא הומו מתחילה לצחוק ואני גם XD** **שיעור ערבית** המורה: אז יש דתות שאפילו אסור בהן שבן ובת יהיו בחדר סגור יחדיו. ילד: ובן ובן מותר? המורה: כן.. ילד: כאילו הומואים? ילדה מהכיתה: למה אתה חושב שבן ובת אסור והומואים מותר?! ** אני חוזרת כמה ימים אחרי שנפתח לי הראש** ילד מהכיתה שלי: תגידי, השפריץ לך השכל? אני: 0.0 ?! **בזמן ההפסקה** אור: אממ.. שלי, למה את מחדדת עיפרון בזמן ההפסקה? (הוצאתי באמצע החצר עיפרון והתחלתי לחדדו XD) חברה: זה כי יש לה קטע עם עפרונות. לפני שנה, לפני הופעה בריקוד, אז הייתה לנו כאן חזרה, ואני הייתי צריכה עיפרון כדי לפתוח קשר בשרוכים. אז חשבתי לשאול אותה אם יש לה, אבל אז הבנתי שלאף אדם נורמלי לא יהיה עיפרון בתיק באמצע חזרה לריקוד, כשלא זקוקים לעפרונות, באותו רגע היא אמרה: "היי! יש לי עיפרון בתיק!" תמונת השבוע:

screamin pittas

New member
my mcweekend

שיר השבוע של מקפליי: יש מלא,עדיףשאני לא אפרט
שיר השבוע לא של מקפליי: כנ"ל להקת / אלבום השבוע: the best damn thing-avril lavigne[התמכרתי><] קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=DYXqmXciFio&NR=1 הוא ממש מצחיקXDD תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פריקי פריידי. משהו שעיצבן / שימח השבוע: כלום[?]/נסענו מלא ילדים להחלקה על הקרח והיה ממש כיף! ציטוט השבוע: חברה שלי:"יוווו,איך בא לי פיתות צועקות!" אני:"אנחנו לא היחידות שרוצות פיתות..מוהאהא" [והמבין יבין] אמא שלי:"מה אתן רוצות לאכול?" אחותי:"אני רוצה לאכול מקדונלדס" אני:"אני רוצה לאכול מקפליי" אמא שלי צוחקת על זה שאני אוהבת את מקפליי אחותי:"טוב אמא קלטנו כמה זמן אתם יכולים לצחוק על אותו דבר?><" אני:"אמא תתביישי לך!ככה את צוחקת על הבנות שלך?" אמא שלי:"אם אני לא אצחק על הבנות שלי על מי אני אצחק?" אחותי:"על הבן הלוזר שלך." אני וחברה שלי הלכנו ברחוב.. חברה שלי:"אמאל'ה!@$#@#!" אני:"מה קרה?O:" חברה שלי:"יש פה יד מתה!!" אני:"מה?" חברה שלי:"יד מתה!" אני:"איפה?
" חברה שלי:"יד מתה!" בסוף גילינו שזו הייתה כפפה עם צבע>< טוב נו זה לא מצחיק אבל זה היה>< ובלי קשר הייתה לי שיחה משעשעת ביותר עם אחות של מישהו שאני מכירה[טוב לא בדיוק מכירה אבל לא משנה><] ודיברנו על זה שהיא הייתה שמה לו לק כשהם היו קטנים ושאני ואחותי הלבשנו את אח שלי בבגדי בלט>< זה היה מבדר אבל אני לא זוכרת את השיחהXD תמונת השבוע:

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifצוות רוקט במהירות האור ללא רחם!!!!!!1

הכנע עכשיו או שתאלץ להלחם חם חם!!!!! מיייאאוו בדיוק!!!!!!!!!!!!!! אחחח...הילדות...הילדות....

sweet shir

New member
צוות רוקט!!!! פוקימון!! ../images/Emo99.gif

כדי להגן על העולם מהרס חסר תקנה, כדי לאחד את כל תושבי המדינה, כדי לשלוט ביבשה באוויר ובמים, כדי להגיע אף לכוכבים שבשמיים! ג'סי... ג'יימס... צוות רוקט במהירות האור ללא רחם, תכנע עכשיו או שתאלץ להלחם-חם-חם-חם... מיאו~ בדיוק! (ובהמשך נוסף גם:) וואבאפט!! ~כי אני כאפה ואני גאה בזה!
~ יבאלה כפפה עם אצבע?!! O________O

sweet shir

New member
אהההההההה חחחחחחחחחחחח זה היה יכול להיות

ממש קריפי!!!! XDDDDDDDDDDD

למעלה