מקוויקאנד

גילולית

New member
המקוויקנד שלי

שיר השבוע של מקפליי: friday night thnl
שיר השבוע לא של מקפליי: bryan adams -never let go the scene aesthetic-beauty in the breakdown colbie cailat- bubbly
להקת / אלבום השבוע: מקפלי, רד הוט צ'ילי פפרס\גרין דיי- אמריקאן אידיוט
קליפ השבוע:\
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:האי (גמאני התמכרתי:[)\עיר של מלאכים
משהו שעיצבן / שימח השבוע:הדיסק לא מגיע וחתול של חברה שלי מת ושהחזירו לנו את המערכת שביתה למערכת רגילה רק בלי ההסתדרות- טון שעות חופשיות ונשארים בבצפר עד מאוחר\הצחוקים בשעות החופשיות
ציטוט השבוע:"את דומה לפיתה, וזה חבל"-שייגעצ
תמונת השבוע:

Yu vi

New member
"את דומה לפיתה, וזה חבל"../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif!!!1../images/Emo85.gif

O0NoNi0O

New member
שייגעצ|מלך../images/Emo99.gif

אני מתה עליהם! הוא כאלה קורעים חח. "אם את לאחוזרת זה סימן שאת בסרט של שטיחים מקיר לקיר וגורילות באוויר" חח חזקXDDD

נסטיי22

New member
../images/Emo26.gifשלי!../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי: the way you make ma feel
שיר השבוע לא של מקפליי: me love של שון קינגסטון
להקת/ אלבום השבוע: מקפליי אלא מה?
קליפ השבוע:
תוכנית טלויזיה/ סרט השבוע: פטיטו ונמלטים!!! ראיתי את פרק 8 [!!!]
משהו שעיצבן השבוע: רבתי עם ההורים שלי כי הם לא קנו לי את הג'ינס היפה מפוקס ><
משהו ששימח השבוע: גיליתי שמישו שאני אוהבת אוהב אותי X) (אבל אני לא בטוחה...)
ציטוט השבוע: *שיחה תקועה ביני לבין חברה שלי* דוריני: י'שמנה D: נסטיק: י'דובה ") דוריני: מי שמדברת. :D נסטיק: אני לא דובה אני דובון אכפת לי (; דוריני: חח, אבל לאף אחד לא אכפת ממך :D נסטיק: אז אני דובון לא אכפת לי >< דוריני: חחחחחחחחחחחחחחח , את שממממממממנה :D נסטיק: את גמדה נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:17)‏ : ושמנה נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:18)‏ : אני חמודה*JOKINGLY* דוריני : ט' חחחח , גמדה גאה D : אבל את שממממממממממנה !!!!!!!!!!1 נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:18)‏ : זאת שיחה שלא מתפתחת לשום כיוון.... דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:19)‏ : חחחח ,מי אמר שהיא צריכה ?
נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:20)‏ : מה לקחת??=-O גלולות את לא לוקחת...(למרות שאת צריכה..) רק עוגות... אז איזה עוגה טחנת שוקולד או תפוחים?? דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:21)‏ : הא ?O= נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:22)‏ : כנראה שעוגת תפוחים... היא לא משפיעה עלייך טוב... לכי טחני שקדי מרק
דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:22)‏ : האאאאאאאאאאא ?! D:: נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:23)‏ : וואי אני מדרדרת בגללך..... נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:23)‏ : ראית את פרק 8 של נמלטים? דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:25)‏ : חח , לא אנ'לא רואה ....... נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:26)‏ : למה?? 0_O דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:27)‏ : לא יודעת D: נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:27)‏ : טוב........ נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:28)‏ : בךלמיכעשגנרפןוםניקע,ךסלכמלךש,יןניכפפןגנילןינלןשנמגכימ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שוב נפסלתי!!>:eek:אאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההה אני שונאת את הכל!!!!!!!!!!!!!! נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:28)‏ : המשחק משפיע עליי... נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:29)‏ : תתעלמי.... נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:32)‏ : :'(לללללללללללללללללללללללמממממממממממממהההההההההההההה?!?! דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:33)‏ : מה למה ? S: נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:34)‏ : נפסלתי....
נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:34)‏ : והגעתי ל800!!!! דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:40)‏ : חחח , י'נעל נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:41)‏ : למה נעל למה? תנסי את לעבור את 800!! דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:42)‏ : חחחח
דוריני אזולאי3>‏ בסטאטוס ‏ I just can't live a lie - and i dont wanna try נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:17)‏ : ושמנה נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:18)‏ : אני חמודה*JOKINGLY* דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:18)‏ : ט' חחחח , גמדה גאה D : אבל את שממממממממממנה !!!!!!!!!!1 נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:18)‏ : זאת שיחה שלא מתפתחת לשום כיוון.... דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:19)‏ : חחחח ,מי אמר שהיא צריכה ?
נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:20)‏ : מה לקחת??=-O גלולות את לא לוקחת...(למרות שאת צריכה..) רק עוגות... אז איזה עוגה טחנת שוקולד או תפוחים?? דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:21)‏ : הא ?O= נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:22)‏ : כנראה שעוגת תפוחים... היא לא משפיעה עלייך טוב... לכי טחני שקדי מרק
דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:22)‏ : האאאאאאאאאאא ?! D:: נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:23)‏ : וואי אני מדרדרת בגללך..... נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:23)‏ : ראית את פרק 8 של נמלטים? דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:25)‏ : חח , לא אנ'לא רואה ....... נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:26)‏ : למה?? 0_O דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:27)‏ : לא יודעת D: נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:27)‏ : טוב........ נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:28)‏ : בךלמיכעשגנרפןוםניקע,ךסלכמלךש,יןניכפפןגנילןינלןשנמגכימ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שוב נפסלתי!!>:eek:אאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההה אני שונאת את הכל!!!!!!!!!!!!!! נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:28)‏ : המשחק משפיע עליי... נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:29)‏ : תתעלמי.... נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:32)‏ : :'(לללללללללללללללללללללללמממממממממממממהההההההההההההה?!?! דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:33)‏ : מה למה ? S: נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:34)‏ : נפסלתי....
נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:34)‏ : והגעתי ל800!!!! דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:40)‏ : חחח , י'נעל נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:41)‏ : למה נעל למה? תנסי את לעבור את 800!! דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:42)‏ : חחחח
תמונת השבוע:

נסטיי22

New member
../images/Emo26.gifשלי!../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי: the way you make ma feel
שיר השבוע לא של מקפליי: me love של שון קינגסטון
להקת/ אלבום השבוע: מקפליי אלא מה?
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=MoBscGq6ajY של ה happy tree friends XXDDDDDD
תוכנית טלויזיה/ סרט השבוע: פטיטו ונמלטים!!! ראיתי את פרק 8 [!!!]
משהו שעיצבן השבוע: רבתי עם ההורים שלי כי הם לא קנו לי את הג'ינס היפה מפוקס ><
משהו ששימח השבוע: גיליתי שמישו שאני אוהבת אוהב אותי X) (אבל אני לא בטוחה...)
ציטוט השבוע: *שיחה תקועה ביני לבין חברה שלי* דוריני: י'שמנה D: נסטיק: י'דובה ") דוריני: מי שמדברת. :D נסטיק: אני לא דובה אני דובון אכפת לי (; דוריני: חח, אבל לאף אחד לא אכפת ממך :D נסטיק: אז אני דובון לא אכפת לי >< דוריני: חחחחחחחחחחחחחחח , את שממממממממנה :D נסטיק: את גמדה נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:17)‏ : ושמנה נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:18)‏ : אני חמודה*JOKINGLY* דוריני : ט' חחחח , גמדה גאה D : אבל את שממממממממממנה !!!!!!!!!!1 נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:18)‏ : זאת שיחה שלא מתפתחת לשום כיוון.... דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:19)‏ : חחחח ,מי אמר שהיא צריכה ?
דוריני אזולאי3>‏ בסטאטוס ‏ I just can't live a lie - and i dont wanna try נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:17)‏ : ושמנה נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:18)‏ : אני חמודה*JOKINGLY* דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:18)‏ : ט' חחחח , גמדה גאה D : אבל את שממממממממממנה !!!!!!!!!!1 נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏02:18)‏ : זאת שיחה שלא מתפתחת לשום כיוון.... דוריני אזולאי3>‏ (‏PM‎ ‏02:19)‏ : חחחח ,מי אמר שהיא צריכה ?
תמונת השבוע:

נסטיי22

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif מטומטם!!!!!!! למה שלחת פעמיים???

הוא שונא אותי!!! ><

N e r d y

New member
../images/Emo54.gif היום בא לי חתול ../images/Emo54.gif =)

שיר השבוע של מקפליי: too close for comfort silence is a scary sound (חחח הפך לשעון מעורר שלי) hero (שהארי המאמי
הזה שר בוונדרלנד) the ballad of paul k don't know why the way you make me feel you should know by now i want to touch you :D transylvania (acoustic) she loves you no worries boys are back in town ignorance bab'y coming back memory lane גאד אני אוהבת את השיר הזה חחחחח וחשבתי שאין הרבה
שיר השבוע לא של מקפליי: new song- james bourne
all in- james bourne
what hapened to your band- james bourne
friends 28000- james bourne
וכל ההופעה בקיצור (השירים שהוא עשה של באסטד סוד ומקפליי)
ticket outta loservill- sod holly... i'm the one- sod eddiies song- sod Dougie- town bike lola- busted (feat mcfly) that thing you do (acoustic)-busted you said no- busted 3am- busted
להקת / אלבום השבוע: מקפלי, סוד, באסטד
קליפ השבוע: אעעעעע כל אלוווווו
http://www.youtube.com/profile_videos?user=heartinhand21&p=r
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:. עקרות בית נואשות, מגרש ביתי, איילנד (הסרט לא הסדרה
)
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- אמא (ס'עמק איתה!!) העציב- מישו נדקר פה באזור שימח- ההופעה של ג'ימסססססססססססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!
ציטוט השבוע: חח הפעם זכרתי כמה חן (קוראת את מה שאור כתבה מהמגנזיום) : מה כתבת פה? בטח מקפליי או משו... *קוראת* R....J...A....." אור משלימה: "קטן שלוש!" (כאילו 3>) אני: "פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קטן שלוש!!!!!!" חן: "נראה לי רפי עשה פאן בשערות בחזה" אני: *מתפקעת מצחוק" חן: "מה הן חלקות פתאום!" אני: "וואי איזה סימנים עשדיתי לך על הצוואר מהבת יענה" אור: עושה מין פרצוף כזה
אני:"אומיפאקינג גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!! זה לא ממניייייייייייי!!!!!!!! אעעעעעעעעע תספריתספריייי!! מתי זה קרה?!!?!?!?" חן נופלדת מפרמידה: "אומיגאדוססססססססססססססססססססססס" אור: "הוא כזה פג" אני: "כן הוא כזה פגי" אני (שוב) "דגיפאגי!!!!" כן אימונים דפוקים
תמונת השבוע: יש כמה אבל אני אשים רק אחת=] the sicpuppy

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifחחחחחח דיי תחשבי זה הגיוני!!!!!

זה סימן של קטן > (או גדול...) ואז 3 DDDDD: אוי איזה אימונים מצחיקים יא אללה.... חחחחח האימון ביום שלישי היה הכי קורע שהוספנו לכל דבר ס' בסוף חחחחח וגם הקולות תרנגול שחן עשתה חחחחח דאגיפגיייייייי!! DDDDD:

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחח

זה יותר פג מקטן XDDDDD אם זה היה משולש בלי בסיס זה היה צריך להיות זה-- ^ (נו תגדילו
) חחחחחחחחחחחחחחח

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח ניסיתי לקרוא לזה איכשהו וזה מה

שיצא!
אפשר גם חץ

N e r d y

New member
XDDDD חץ

*רק עכשיו ראיתי את זה XDD זה קשה לראות משו בתוך השרשור הזה

למעלה