מקוויקאנד

just orr

New member
"קטן שלוש"! XDDDDDDDD

אהבתי את הציטוטים XDD חחחח את גם רואה עב"נ? DDD: וזה.. ג'יימס.. בתמונה? O.O חמוד ^^

just orr

New member
אני יודעת.. פשוט כאן קלטתי את זה. ככה אני,

בדיליי. >< ואז רציתי להגיב לך, אבל לא היה לי כוח לחפש את המקוויקנד שלך XDD אז.. אממ.. קרדיט [וואי יש לכולם משו היום מקרדיטים!!! XDDDD]

N e r d y

New member
הכי חמוד../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

וכן אני רואה=] זה כזה שולט
אני מתה על סדרות יס כאלה:]

just orr

New member
חחח גם אני מתה על הסדרות האלה XD

רק שעכשיו כל הסדרות שראיתי... נגמרו >< העיקר שיש את האנטומיה מההתחלה
את לא יודעת אני שעה בהיתי בתמונה, מנסה לפענח אם הפוקוס הוא על האיש, או הכלב.. ואז ראיתי שהאיש דומה ל.. ג'יימס! XD אז הנחתי שהכוונה היא לאיש.

OneStepCloser

New member
חחחחחחחחחחחחח

לחברה שלי יש דודים... אז היא כתבה פעם אחת על האוטו Dougie<3 ואז הם שאלו אותה: "מה כתבת פה? דאגי קטן משלוש?!" [זה לא מדויק אבל חפיף XD] חחחחחחחחחחחחח כשהיא סיפרה לי את זה נקרעתי מצחוק.. ועכשיו אני קוראת ללב הזה קטן משלוש3> XD

N e r d y

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif|סמייליגיי!|

חחחחח מסתבר שאור היא לא היחידה:] שהיא אמרה את זה באימון פשוט לא הפסקתי לצחווווק!!!!! ואז לא הצלחנו לעשות כלום
אבל אנחנו אפעם לא מצליחות אז זה לא משנה, אבל לפעמים כן, אבל לרוב לא.. נכון אור?

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifאני בכלל אומרת שזה הכל בגלל חן../images/Emo11.gif

באותו יום זה היה בגללי, אבל הייתה לי סיבה DD:

N e r d y

New member
אחלה סיבהP:

יאו חן הסרוטה הזאת, באמת הכל בגללה
שאנחנו עושות קיפוד (אני מדמיינת איך זה נשמע למי שלא יודע מה זה קיפוד חחחחח) אז אני לא יכולה להפסיק לצחוק זה ממש מעצבן! כי ג אני צריכה להגיד "ו" כדי שהיאר תתחיל ואני לא יכולה! תמיד יוצא לי קול חצי צוחק כזה ואז אני לא מצליחה לזרוק אותה!

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifחחחחחח היא לא מבינה שהתנועות האלה

הורגות אותנו ואחרי זה היא צועקת עלינו שצריך לעבוד כבר חחחח היא פשוט ילדה שאי אפשר להסביר את ההתנהגות שלה DD:

Sharon Kez

New member
../images/Emo7.gifשונאת להיות חולה!

שיר השבוע של מקפליי: Don't wake me up (
)! - חרישות מטורפות כל השבוע XDD The way you make me feel שיר השבוע לא של מקפליי: Foo Fighters - The Pretender Wyclef Jean featuring Akon, Lil Wayne, and Niia-Sweetest Girl Rihanna & Ne-Yo - Hate That I Love You Nicole Scherzinger- Baby love (
) Backsteet Boys- Inconsolable להקת / אלבום השבוע: מקפליי. קליפ השבוע: אין :D תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פיירט מאסטר, סאות'פארק. סרט - ראיתי שוב עם חברה סטפ אפ...אז..
משהו שעיצבן / שימח השבוע: היה אחלה שבוע, אבל עכשיו אני חצי מתה
[אני דרמה קווין כשאני חולה חחח] סעמק, שהצינון הזה יעבור כבר! נמאס לי שאין לי תאבון! ונמאס לי לקנח תאף כל שתי שניות! ולהעיר תשכונה עם אפצ'ים מהגיהנום! ונמאס לי לשכב במיטה כל היום ולהסתגר מפני העולם! [רצוי לציין שרק היום בבוקר התעוררתי חולה
] ציטוט השבוע: אני עם אבא שלי באוטו- אבא - נכון שכל החברות שלך מקנאות שיש לך אבא כמוני? אני מה זה גיזעי! אני - אבא. לא אומרים גיזעי. אם אתה כל כך חייב, תגיד שאתה מאאאגגניב או משהו. [בציניות] אבא - את יודעת משהו? את חייה בסרט את!!!! חחחחחח XDDDD - שונאת שאני תמיד שוכחת את כל הציטוטים המצחיקים כשמגיע הזמן לעשות תמקוויקנד! זה מתסכל!
תמונת השבוע:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif את צריכה להחזיר לו-תיסלם! ../images/Emo98.gif

אני לא יודעת מה זה בדיוק... זה משהו כמו גזעי >< לכי תביני את הסלנג של פעם

just orr

New member
הווו שרון תרגישי טוב! ../images/Emo23.gif

קורע אותי שהורים אומרים "גזעי" XDDDDDDD גם אני שונאת שאני שוכחת מה רציתי לכתוב בציטוטים. זה מרגיז >< אז פשוט החלטתי שכל ציטוט שיש לי ואני במקרה ליד המחשב באותו זמן, אני מעתיקה לוורד
צינון זה דבר מעצבן.. מבינה אותך
החלמה מהירה שתהיה לך [בפעם הלאדעת כמה, אבל זה לא מזיק
]
לאב יה 3>

למעלה