מקוויקנד ^.^../images/Emo85.gif
שיר השבוע של מקפליי: Don't wake me up The way you make me feel Room on the 3rd floor אני יודעת לנגן חלק ממנו בגיטרה XD obviously Please please שיר השבוע לא של מקפליי:
Fake- Busted Thunderbirds are go!- Busted year 3000- Busted What i go to school for- Busted Who's David- Busted 3am- Busted Psycho girl- Busted Eddie's Song- SOD Party's over- SOD Murder in the mosh- SOD Sick- SOD Wear me down- SOD
Coming Down- Richard fleeshman everyday i love you less and less- Kaiser Chiefs Oh my god- kaiser chiefs I predict a riot- Kaiser chiefs Let you go- Ashley parker angels Blink 182- Miss You Blink 182- All the small things Blink 182- First date להקת/אלבום השבוע: Busted, Son Of Dork אלבום- Welcome to loservile- SOD
קליפ השבוע: Miss You- Blink 182
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע: תוכנית- ורוניקה מארס. משהו שעיצבן/ שימח השבוע: שימח- אתמוללללל כשחבריי היקרים באו לבקר בראשון ^________^ [גם בריל! גם בריל!!3>] קיבלתי 86 במבחן באנגלית ו95 בבוחן באנגלית DDDD: פעם ראשונה ב3 שנים האחרונות שישלי כאלה ציונים באנגלית XD עיצבן- המסך של המחשב שלי מת.
אז עכשיו אני צריכה להסתפק במחשב של אחותי ואין לי פה מסן ופוטושופ ועוד מלא דברים. ]= אבל לפחות סופסוף ייקנו לי מסך חדש! נורמלי! D: ציטוט השבוע: לאדעת. 00 מתנגן בראש/פלייליסט: EVERYTHING I KNEW של באסטד. ועכשיו התחלף שיר 0.0 לWITHOUT YOU של באסטד. D: ועכשיו LOSER KID. ~הדיסק של באסטד ממש טוב
~ תמונת השבוע: העיצוב האחרון שלי שנוצר 5 שעות לפני שהמסך מת. ]; הוא ממש מעפן לדעתי כי הוא בכלל לא היה אמור להיות עיצוב, סתם קישקשתי בפוטושופ ואז אמרתי שאני אוסיף תמונה. XD ואין לי פה פוטושופ אז אני אצטרף להעלות את התמונה באיכות חרא כי אני לא יכולה להקטין אותה באיכות טובה. הנה באיכות נורמלית-
http://img208.imageshack.us/img208/5426/mcflyqu6.png