מקוויקאנד

sweet shir

New member
דרמה קווין שליייי 33>

את מזכירה לי פיק שקראתי XDDDDDDDDDDDDDגגג מישהו היה משוכנע שהוא גוסס-מת כי ישלו שפעת XDDDD אמא שלי מפחדת לדבר לידי כי אני תמיד יורדת עליהXDDDDDDDD את יודעת מה סוד הקסם? להיות כאפה לרשום את כל הציטוטים! XDDDDDDDD אוהבת333333>

Sharon Kez

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

פאג האג שלייייי 3>> [ראית? גיליתי שכל יום לומדים מילה חדשה.
] אני מאוד שמחה שהמחלה שלי משעשעת אותך!
למרות שדווקא אני מרגישה הרבה יותר טוב. נחשי למה XDD אני ואת לשלטון! לא לשכוח!
אילאביו 3>>

sweet shir

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

אני שמחה שאת שמחה שהמחלה שלך משעשעת אותי! D: חחחחחחחחחחחחחחחחח חרמנות יתר בהחלט יכולה לעשות פלאים!!
בטח שאנחנו שולטות!!!! אנחנו עוד צריכות לדון בסרט פורנו, אהמ, "קומדיית נעורים" שאנחנו הולכות להפיק!!!!! XDDDDDDDDDDDD

Sharon Kez

New member
סליחה?! ../images/Emo2.gif זה לא יהיה סרט פורנו!

זה סתם יהיה סרט איכותי מהרגיל. אני מבטיחה לך שזה יהיה הרבה יותר טוב מהסרט שראית בכיתה ו'.....
XDDDDD Hollywood Here We Come! ובאמת יש מצב שחרמנות יתר יכולה לעשות פלאים XDDDD "אמא אני לא מרגיש טוב...." "לך לאונן חמוד."

Sharon Kez

New member
וואו מזל שאמרת לי.

...כבר התחלתי לחשוב שאת רצינית לא.
חח לא ראיתי ששלחת הודעה. ~שולחת לך הודעה~

יש מליי מליי ציטוטים

שיר השבוע של מקפליי
The Ballad Of Poul K Don't Wake Me Up
שיר השבוע לא של מקפליי
Here[in your arms Lil' Mama & Avril Levin-Girlfriend
להקת השבוע
נחשו? מקפלי!!! ופו"ב
קליפ השבוע
The Heart Never Lies
תוכנית השבוע/סרט השבוע
דרייק וג'וש העונה החדשה
משו שעיצבן/שימח השבוע
עיצבן-המבחן בטימטיקה!!! שימח- מנוי לטופ אוף טה פופס, מבחן בספרות
ציטוטים
איזה שיעור אחד[נראה לי לשון] ילד אחד נוגע במישהו והמישהו עונה לו "למה אתה נוגע בי? אתה ילד מזוויעה!" --------- בשיעור ג"ג[העכברה לא הצליחה להשתלט עליינו] אז היא התחילה לדבר על אנשים שהם רעבים "הם רעבים" ילד מהכיתה שלי:"גם אני רגב! למים!" -------------- באותו שיעור, רועי[ילד מהכיתה] מקריא משהו. עמית:"לא שומעים אותך..." רועי :" תשמע יותר חזק" ------------ באיזה שיעור מישהו בשם בר היה צריך להגיש משהו, והוא היה חייב טוש, הוא ניגש אליי והתחיל לחפור לי בקלמר. "יש לך טושש?למה אין לך טוש?לכי תקני עכשיו טוש!" --------- בשיעור מורשת דיברנו עם המורה [זהבה] על המחשב, מתי המציאו אותו. תשאלו את המחשב בן כמה הוא!" ------- מורה שלנו לספרות מסבירה לנו דברים: דלית[המורה]:"שלום, אני יתום, בא לי שאבא שלי ימות!" |שיעור אחר איתה "מכות זה הדבר הבא, אז יריתי בו" --------- בכיתה דיברנו על זה שטל חייב להיות רופא, כי לא מבינים את הכתב שלו, וכתב של רופאים לא ממש מבינים אותו, אז הוא מתחיל לספר משהו על רופא העור של הערבה. טל:"הרופא הזה פדופיל!" דלית{בציחקוק}:"למה?" טל:" הוא שאל אותי מה אני עושה במחשב, אמרתי לו שאני משחק, ואז הוא שאל אותי במה, אמרתי לו בכל מיני משחקים, ואז הוא אמר, שאני נכנס לאתרי פורנו, ואמא שלי הייתי לידי!" בר:" אם אמא שלי הייתה שם, היא הייתה נושכת אותו!" ----------- ויש סתם ציטוטים מפגרים: רועי:"קשה לה, היא שברה את נקודת החן" דניאל:" לקביים יש שתי ביים" בר:"איכס הוא יתחיל לחטט לעצמו בלב!" דנה:"החסיות הן הרבי של החסה" אורית[מורה לביולוגיה]:"אנחנו,מפגרים,אנחנו,מפגרים" הוריה:"אתה רוצה שאני אגש אותך?" דניאל:"רועי,3 בא אחרי 2" וואו דניאל אני שמחה שגילית את זה...
ולבסוף, תמונת השבוע

mcfly danna

New member
כפרעלייך..

מה עם הציטוטים של הוריה ואורית? אלה שכתבתי על השולחן?!?!!?!?

Yu vi

New member
מקוויקנד ^.^../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: Don't wake me up The way you make me feel Room on the 3rd floor אני יודעת לנגן חלק ממנו בגיטרה XD obviously Please please שיר השבוע לא של מקפליי: Fake- Busted Thunderbirds are go!- Busted year 3000- Busted What i go to school for- Busted Who's David- Busted 3am- Busted Psycho girl- Busted Eddie's Song- SOD Party's over- SOD Murder in the mosh- SOD Sick- SOD Wear me down- SOD Coming Down- Richard fleeshman everyday i love you less and less- Kaiser Chiefs Oh my god- kaiser chiefs I predict a riot- Kaiser chiefs Let you go- Ashley parker angels Blink 182- Miss You Blink 182- All the small things Blink 182- First date להקת/אלבום השבוע: Busted, Son Of Dork אלבום- Welcome to loservile- SOD
קליפ השבוע: Miss You- Blink 182
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע: תוכנית- ורוניקה מארס. משהו שעיצבן/ שימח השבוע: שימח- אתמוללללל כשחבריי היקרים באו לבקר בראשון ^________^ [גם בריל! גם בריל!!3>] קיבלתי 86 במבחן באנגלית ו95 בבוחן באנגלית DDDD: פעם ראשונה ב3 שנים האחרונות שישלי כאלה ציונים באנגלית XD עיצבן- המסך של המחשב שלי מת.
אז עכשיו אני צריכה להסתפק במחשב של אחותי ואין לי פה מסן ופוטושופ ועוד מלא דברים. ]= אבל לפחות סופסוף ייקנו לי מסך חדש! נורמלי! D: ציטוט השבוע: לאדעת. 00 מתנגן בראש/פלייליסט: EVERYTHING I KNEW של באסטד. ועכשיו התחלף שיר 0.0 לWITHOUT YOU של באסטד. D: ועכשיו LOSER KID. ~הדיסק של באסטד ממש טוב
~ תמונת השבוע: העיצוב האחרון שלי שנוצר 5 שעות לפני שהמסך מת. ]; הוא ממש מעפן לדעתי כי הוא בכלל לא היה אמור להיות עיצוב, סתם קישקשתי בפוטושופ ואז אמרתי שאני אוסיף תמונה. XD ואין לי פה פוטושופ אז אני אצטרף להעלות את התמונה באיכות חרא כי אני לא יכולה להקטין אותה באיכות טובה. הנה באיכות נורמלית- http://img208.imageshack.us/img208/5426/mcflyqu6.png

Yu vi

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

אין לי על המחשב הזה כלכך הרבה תמונות של מקפליי... ואת זאת אין לי פה. ]; אני אעלה לך אותה מחר בערב או בראשון, בתקווה שיהיה לי מסך עד אז.
[או שכבר יעלו לך אותה לפניי
] אני רוצה תמחשב שלי בחזרה. ]]]]]]]]]]]]=

N e r d y

New member
אוווווו באסטד סוד../images/Emo99.gif

איזה איכות=] אהה ונסטיה יש לי את התמונה

Sharon Kez

New member
עלק גרוע! XD

דווקא אהבתי את העיצוב. כשיחזור לך המחשב אני גם אשמח אם תעלי את התמונה :> אה ו..סחתיין על הציונים!
ואת עוד פחדת מהאסיפת הורים [זאת היית נכון? פאדיחות אם התבלבלתי] XDD

למעלה